Şimdi Ara

galaxy s4 wi-fi sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
43.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aynı telefon ve modemden kullanmaktayım. bende de bu problem oldu. sorunu şu şekilde hallettim. öncelikle modemin wi-fi görünür adı Türkçe karakterler içermeyecek bir kelime giriyoruz örneğin ben xlx yaptım. sonra wi-fi güvenlik modunu web olarak ayarlıyoruz şifreyi de rakamlardan oluşacak şekilde yaptın mı sorun çözülecektir. ben bu şekilde yaptım ve bağlanıyorum. umarım bu sorunu yaşayan herkesin sorunları çözülür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinancan53

bende aynı telefon ve modemden kullanmaktayım. bende de bu problem oldu. sorunu şu şekilde hallettim. öncelikle modemin wi-fi görünür adı Türkçe karakterler içermeyecek bir kelime giriyoruz örneğin ben xlx yaptım. sonra wi-fi güvenlik modunu web olarak ayarlıyoruz şifreyi de rakamlardan oluşacak şekilde yaptın mı sorun çözülecektir. ben bu şekilde yaptım ve bağlanıyorum. umarım bu sorunu yaşayan herkesin sorunları çözülür...

dostum bu modemde ağ adını değiştirebiliyor muyuz ?

şifreyi 123456789 bile yaptım olmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac34

quote:

bende aynı telefon ve modemden kullanmaktayım. bende de bu problem oldu. sorunu şu şekilde hallettim. öncelikle modemin wi-fi görünür adı Türkçe karakterler içermeyecek bir kelime giriyoruz örneğin ben xlx yaptım. sonra wi-fi güvenlik modunu web olarak ayarlıyoruz şifreyi de rakamlardan oluşacak şekilde yaptın mı sorun çözülecektir. ben bu şekilde yaptım ve bağlanıyorum. umarım bu sorunu yaşayan herkesin sorunları çözülür...

dostum bu modemde ağ adını değiştirebiliyor muyuz ?

şifreyi 123456789 bile yaptım olmadı :)

aralara harfde sıkıştıraydınız iyi olurdu :))

• quote:

Orijinalden alıntı: sbayrach

Arkadaşlar benim de INCA IM-300NX modemim var galaxy S4 ile wi fi sorunu yaşadım fakat sonunda çözmeyi başardım.
    Kısaca anlatayım güvenlik protokolünüz WPA/WPA2 psk ise WEP protokolü olarak modem arayüzünden kaydedin.
    Ardından şifreleme ile ilgili 64 bit ve 128 bit seçeneği geliyor ben 64 bit seçtim karakteriniz 64 bitin şifreleme karakterinden
    az olmayacak şekilde yaptıktan sonra kaydedip modemden çıkış yapın. Bilgisayarınız ağ bağlantılarından modeminizi bulun
    güvenlik türünü kimlik doğrulama yok (Açık)
    şifreleme türü WEP ağ güvenlik anahtarına da modem arayüzüne yazdığınız şifreyi girerek kaydediyorsunuz.
    Hem laptop unuz hemde galaxy S4 nüz sorunsuz bir şekilde internet üzerinden sörf yapmaya devam ediyor ;)

Dostum bu güvenlik protokolü vs. nereden bakılıyor ? Aynı sorunu bende yaşıyorum da.

• quote:

Bu şekilde yaptım benim sorunda çözüldü teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maniac34 M kullanıcısına yanıt
    EVET DEĞİŞTİRİLEBİLİYOR FAKAT BAŞINDA INCA EKLENİYOR. KENDİNİ REKLAM YAPIYOR.
  • Arkadaş sorun çok basit telefondan wifi üzerinde gelişmiş seçenekleri tıklayın ip ayarlarini statik yapin ip ve dsn elle girin soun tamamdır bende böyle çözdüm. Ama bilgisayar teknik servis elemaniyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sbayrach

Arkadaşlar benim de INCA IM-300NX modemim var galaxy S4 ile wi fi sorunu yaşadım fakat sonunda çözmeyi başardım.
    Kısaca anlatayım güvenlik protokolünüz WPA/WPA2 psk ise WEP protokolü olarak modem arayüzünden kaydedin.
    Ardından şifreleme ile ilgili 64 bit ve 128 bit seçeneği geliyor ben 64 bit seçtim karakteriniz 64 bitin şifreleme karakterinden
    az olmayacak şekilde yaptıktan sonra kaydedip modemden çıkış yapın. Bilgisayarınız ağ bağlantılarından modeminizi bulun
    güvenlik türünü kimlik doğrulama yok (Açık)
    şifreleme türü WEP ağ güvenlik anahtarına da modem arayüzüne yazdığınız şifreyi girerek kaydediyorsunuz.
    Hem laptop unuz hemde galaxy S4 nüz sorunsuz bir şekilde internet üzerinden sörf yapmaya devam ediyor ;)

bu söylediklerini nasıl yapacaz. bir bilgi verirmisin. bende de aynı modem var ve aynı sorunla karşı karşıyayım. yardımcı olursun sevinirim.

• mehmetolmez M kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim :) ne zamandır uğraştığım şeyi sayende 2 dk içinde hallettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iselcuk

çok teşekkür ederim :) ne zamandır uğraştığım şeyi sayende 2 dk içinde hallettim :)

Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

Arkadaş sorun çok basit telefondan wifi üzerinde gelişmiş seçenekleri tıklayın ip ayarlarini statik yapin ip ve dsn elle girin soun tamamdır bende böyle çözdüm. Ama bilgisayar teknik servis elemaniyim.

Bu sekilde baglaniyor ip adresi aliyor fakat internet akisi olmuyor.

• Benimde bir haftadır evimdeki wifiden googleplay e girmiyor ama diğer internet browserlarda sorun yok.İşyeri wifi si ve turkcellden de gplay giriyor ama sadece evimdeki wifiden girmiyor denemediğim yol kalmadı kimse bu sorunu çözemedi.
  • SORUN TELEFONA YÜKLEYECEĞİNİZ BİR PROGRAMLA ÇOK KOLAY ÇÖZÜLÜYO
  • android son sürümü ile böyle bir problem de kalmadı..

duyrulur ! :)
  • benim s4'ün wi-fi direct özelliğinde bir sorun var. abimin kullandığı s3 wi-fi direct özelliği sayesinde kablosuz modeme bağlı televizyona normal bir şekilde bağlanabiliyorken benim telefon bağlanamıyor. "dosya paylaşmak için uygun cihaz yok" yazıyor. bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

Arkadaş sorun çok basit telefondan wifi üzerinde gelişmiş seçenekleri tıklayın ip ayarlarini statik yapin ip ve dsn elle girin soun tamamdır bende böyle çözdüm. Ama bilgisayar teknik servis elemaniyim.

Bu sekilde baglaniyor ip adresi aliyor fakat internet akisi olmuyor.

Evet bendede bu sorun var o dediğiniz şekilde bağlıyor bağlandı yazıyor ama girmiyor internete.
  • aynı sorun bende de var yok mu çözümünü bulan?
  • Merhaba arkadaslar , ben degil ama kardesim s4 kullanicisi , demin ayni sorunla karsilastik . Internete bagli gozukuyor ama internet akisi olmuyor . Sorunu tamamen cozdum , buraya da yazayim bi hayrim dokunsun :) Benim telefonumdan mobil sebekeye baglanip wifi hotspot u actim , kardesimin s4 ten benim paylastigim mobil sebeke yi tarattim ve buldum , o sekilde wifi ile sorunsuz internet akisi sagladi . Ardindan benim hotspotu kapattim yani iki telefon arasi baglantiyi kestim , sonra normal wireless a baglandim s4 ile ve internet akisi saglandi . Eskiler bilir , su tulumbasindan su gelmediginde azicik su dokerdik ve cektikce kat kat fazlasi gelirdi , ben de o hesap hotspot ile azicik kaktirdim :) Mantigim su , telefonun wifi algilayicisinin kafasi karismisti ve onu baska turlu wifi den baglayarak duzenlemeyi dusundum ve basarili oldu , insallah sizlerin de sorunu bu sekilde cozulur . Tek ihtiyaciniz olan sey hotspot ozelligi olan birbaska telefon :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Civamayan

Merhaba arkadaslar , ben degil ama kardesim s4 kullanicisi , demin ayni sorunla karsilastik . Internete bagli gozukuyor ama internet akisi olmuyor . Sorunu tamamen cozdum , buraya da yazayim bi hayrim dokunsun :) Benim telefonumdan mobil sebekeye baglanip wifi hotspot u actim , kardesimin s4 ten benim paylastigim mobil sebeke yi tarattim ve buldum , o sekilde wifi ile sorunsuz internet akisi sagladi . Ardindan benim hotspotu kapattim yani iki telefon arasi baglantiyi kestim , sonra normal wireless a baglandim s4 ile ve internet akisi saglandi . Eskiler bilir , su tulumbasindan su gelmediginde azicik su dokerdik ve cektikce kat kat fazlasi gelirdi , ben de o hesap hotspot ile azicik kaktirdim :) Mantigim su , telefonun wifi algilayicisinin kafasi karismisti ve onu baska turlu wifi den baglayarak duzenlemeyi dusundum ve basarili oldu , insallah sizlerin de sorunu bu sekilde cozulur . Tek ihtiyaciniz olan sey hotspot ozelligi olan birbaska telefon :/

Tulumba ve au benzetmesi süperdi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ram74

SORUN TELEFONA YÜKLEYECEĞİNİZ BİR PROGRAMLA ÇOK KOLAY ÇÖZÜLÜYO

hangi program bu hocam?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.