Şimdi Ara

galaxy s4 wi-fi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
16.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dün satın aldığım telefonum ile wifi konusunda sıkıntı yaşamaktayım.

maaselef bir türlü wi-fi ile internete bağlanamıyorum.

bu konuda internette bir takım araştırmalar yaptım ancak yine hüsran..

Öncelikle kulladığım kablosuz modemin markası INCA IM-300NX olduğunu belirtmek isterim

ilk olarak modem ayarlarından arayüzüne giriş yapıp kablosuz ağ güvenliğini wpa2 olarak değiştirmeye çalıştım

ancak modem arayüzü sürekli hata verip arayüz sürekli kapandı. Bunun üzerine INCA IM-300NX' in firmware güncellemesini yükledim.

Ardından güvenlik ayarını sadece wpa2 yaptım.

Ancak diğer telefonum ve laptopum ile kablosuz ağa sorunsuz bir şekilde bağlanabilirken S4 ile bağlanamıyorum.

bununla birlikte telefondan *#0011# yi tuşlayıp wifi seçeneğinden çıkan ekranı kapalı konumuna da getirdim ama yok..

Hatta gün içerisinde telefonu aldığım bayisine de gittim orada sorunsuz bir şekilde wifi bağlantısı gerçekleşti.

Bu arada bayiden wifi şifremin sadece sayılarıdan oluşturup denemem konusunda bir tavsiyede aldım, fakat yine nafile..

bu konuda bana tavsiyede bulunacakları dinlemek isterim

teşekkürler..

• Internete bağlanırkern gelişmiş ayarlara tıklayın ve açılan menüde statik IP seçin, alt kısımda istediğiniz IP adresini verebilirsiniz. Dikkat edilmesi gerekilen nokta otomatikteyken alınan IP nin sadece son kısmını değiştirmelisiniz. resimde "22" olarak yazdığım kısım, sizin IP nizde de son kısmı 254e kadar bir rakam ile değiştirebilirsiniz.
  • Modem arayuzune girip network > lan kismina gelip ip adresin ucuncu grubunu defistirerek dene bi.Yani 111.222.3.4 diyelim ucu bes yaparak baglanmayi dene.Benim telefonda ne hikmetse evdeki haric her yere baglaniyor.Ben bu sekilde cozdum umarim sende de gecerli olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Modem arayuzune girip network > lan kismina gelip ip adresin ucuncu grubunu defistirerek dene bi.Yani 111.222.3.4 diyelim ucu bes yaparak baglanmayi dene.Benim telefonda ne hikmetse evdeki haric her yere baglaniyor.Ben bu sekilde cozdum umarim sende de gecerli olur.

ilgilendiğin için saol..

INCA IM-300NX modem kullanıyorum, ancak belirttiğin gibi yeni bir ip grubu yazabileceğim bi yer bulamadım..

Ayrıca arayüzden bir kaç fotoğraf yüklüyorum. buradan yardımcı olabilir misin.

teşekkürler..

galaxy s4 wi-fi sorunu

galaxy s4 wi-fi sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac34 -- 19 Mayıs 2013; 23:02:40 >

• Aynı modem ve ayni sorun bende de var yurt dışı forumlarda da paylaşımlar var bu sorun ile ilgili ben çözemedim emektar üs robotics e döndüm şu an sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam iste orda ya.İlk resimde lan icin ip adresini yapilandirin yazdigi yeri degistiremiyor musun? Orada ki 2 yi 3 yapip dene bi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam iste orda ya.İlk resimde lan icin ip adresini yapilandirin yazdigi yeri degistiremiyor musun? Orada ki 2 yi 3 yapip dene bi.

tamam 2' yi 3 yaptım, 4 yaptım yine aynı..

"ip adresi alınıyor..." şeklinde bi uyarı çıkıyor

Ardından;

"Ağ devre dışı çünkü internet bağlantısı yavaş" şeklinde bi uyarı ile karşılaşıyorum.

son olarak işlem özetinde "ip alınamadı" yazıyor.. kafayı yiyecem vallahi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac34

quote:

Tamam iste orda ya.İlk resimde lan icin ip adresini yapilandirin yazdigi yeri degistiremiyor musun? Orada ki 2 yi 3 yapip dene bi.

Ardından;

"Ağ devre dışı çünkü internet bağlantısı yavaş" şeklinde bi uyarı ile karşılaşıyorum.

dizüstü kullanıyorsan ve dizüstünden wireless ağ yayabiliyorsan connectify ı yükle... direkt çözüm...

ha yok eğer masaüstü kullanıyorsan, masaüstünden wireless ağ yaymak için bildiğim kadarıyla "flash disk" boyutunda usb bağlantılı aletler var... onu tak... yine connectify yükle..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay_gizemli

quote:

quote:

Ardından;

dizüstü kullanıyorsan ve dizüstünden wireless ağ yayabiliyorsan connectify ı yükle... direkt çözüm...

ha yok eğer masaüstü kullanıyorsan, masaüstünden wireless ağ yaymak için bildiğim kadarıyla "flash disk" boyutunda usb bağlantılı aletler var... onu tak... yine connectify yükle..

dizüstü kullanıyorum, connectify kurdum ve şimdilik problemi çözdüm sayılır, bu şekilde telefondan wifi bağlantısı kurabiliyorum.

ancak modem üzerinde kurcalamalarım devam ediyor..

öneri için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac34 -- 25 Mayıs 2013; 23:02:19 >

• quote:

quote:

Ardından;

Bendede ilk defa bu hatayi verdi baglanamiyorum modemime, cozebildiniz mi?

• "Ağ devre dışı çünkü internet bağlantısı yavaş" hatasını almaya başladım ben de ancak çok fazla bu sorunu yaşayan yok sanırım, herhangi bir çözüm iletilememiş.
  • Note 3 kullanıyorum ayni sorun is yerimdeki modemde oluyor airties kullaniyorum is yerimde cozum bulan yokmu yahu

• Merhaba,
    Note 3 ile bu sorunu yaşıyordum. Bugün çözdüm.
    IP çakışmasından kaynaklanıyormuş. Sabit IP verdim sorunsuz bağlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: edie

Merhaba,
    Note 3 ile bu sorunu yaşıyordum. Bugün çözdüm.
    IP çakışmasından kaynaklanıyormuş. Sabit IP verdim sorunsuz bağlandı.

onu nasıl yaptın anlatsanna bi s4 var aynı sorun bendede var
  •  galaxy s4 wi-fi sorunu

Internete bağlanırkern gelişmiş ayarlara tıklayın ve açılan menüde statik IP seçin, alt kısımda istediğiniz IP adresini verebilirsiniz. Dikkat edilmesi gerekilen nokta otomatikteyken alınan IP nin sadece son kısmını değiştirmelisiniz. resimde "22" olarak yazdığım kısım, sizin IP nizde de son kısmı 254e kadar bir rakam ile değiştirebilirsiniz.

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    S4 WİFİ bağlantı yavaş sorunu çözüme kavuşmuştur...

Arkadaşlar bendede internet bağlantısı yavaş olduğundan wifi ağına bağlanamıyor hatası veriyordu. telefonum S4 android 4.3 yüklü. ayarlar/ wifi/ menü tuşu-gelişmiş/ otomatik şebeke geçişi seççili idi. bu seçimi kaldırdım. düzeldi. artık wifi bağlantım. kesilmiyor. Cihaz yazılımı ile bağlantı kalitesi zayıflayınca otomatik olarak 3g bağlantıya geçiyor. bunu yapınca size soruyor bağlantı yavaş geçeyimmi diye hayır diyip bir daha gösterme seçiyorsunuz bitiyor.. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: edie

galaxy s4 wi-fi sorunu

Internete bağlanırkern gelişmiş ayarlara tıklayın ve açılan menüde statik IP seçin, alt kısımda istediğiniz IP adresini verebilirsiniz. Dikkat edilmesi gerekilen nokta otomatikteyken alınan IP nin sadece son kısmını değiştirmelisiniz. resimde "22" olarak yazdığım kısım, sizin IP nizde de son kısmı 254e kadar bir rakam ile değiştirebilirsiniz.

Cozum bu. Eyv birader

• modem arayüzüne girerek wifi şifreleme sistemini sadece wpa2 olacak şekilde ayarlayın. (wireless şifresini değiştirmenize gerek yok) sadece şifreleme modunda wpa2/psk vs şeyler varsa onları mutlaka sadece wpa2 olarak değiştirin. ardından wifi bağlantısını unut deyip yeniden kablosuz bağlantı taraması yapın, wifi şifrenizi girerek yeniden bağlanın. bağlandıktan sonra telefonunuzu yeniden başlatırsanız bir daha sıkıntı yaşamazsınız. modeminize $#][}#£>ÇŞÖİQ? gibi extrem şifreler yazmayın. basit anlamda ve güvenli bir wifi şifresi oluşturun. örn 05123456789hk gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icetinkay

Arkadaşlar bendede internet bağlantısı yavaş olduğundan wifi ağına bağlanamıyor hatası veriyordu. telefonum S4 android 4.3 yüklü. ayarlar/ wifi/ menü tuşu-gelişmiş/ otomatik şebeke geçişi seççili idi. bu seçimi kaldırdım. düzeldi. artık wifi bağlantım. kesilmiyor. Cihaz yazılımı ile bağlantı kalitesi zayıflayınca otomatik olarak 3g bağlantıya geçiyor. bunu yapınca size soruyor bağlantı yavaş geçeyimmi diye hayır diyip bir daha gösterme seçiyorsunuz bitiyor.. Saygılar

kesinlikle kesin çözüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbii

quote:

Orijinalden alıntı: icetinkay

kesinlikle kesin çözüm...

Kesin çözüm %100 çözüm birisi şu adamı admin falan yapsın

• icetinkay İ kullanıcısına yanıt
    Hay Allah razı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.