Şimdi Ara

Galaxy S5 Root İşlemi ve Sonrası (Knox Sayacını Arttırmaz.) [LOLIPOP GELDİ.] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
4
Favori
7.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAGOLASIN indiriyorum hızlı link içinde ayrıyetten teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, lolipop rom'undan bootloader'ı çıkartıp kurduktan sonra yine bu şekilde root edebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantipi

Merhaba, lolipop rom'undan bootloader'ı çıkartıp kurduktan sonra yine bu şekilde root edebilir miyiz?

Malesef şu an için Lolipop için sadece supersu flaşlama yöntemi ile rootlamak mümkün.
  • Turcia T kullanıcısına yanıt
    Yani sayaç mı artıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantipi

Yani sayaç mı artıyor?

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.S5 G900H sahibiyim. Cihazı root lamak istedim. CF-Auto-Root-k3g-k3gxx-smg900h dosyasını Odin ile kurulum ile install ettim. Daha sonra cihaz yeniden başladı kurma aşamasında fail hatası aldım. Daha sonra başka root denedim yine olmadı. Mevcut recovery den de olmuş oldum. Odin ile yeni rom yükledim tek dosyalı sammobile üzerinden indirdim"G900HXXU1ANJ2_G900HUWM1ANJ1_TGP". Temiz kurulum oldu. Daha sonra tekrar CF-Auto-Root-k3g-k3gxx-smg900h yükleme yaptım bu sefer odin üzerinde cache kısmında donup kaldı. Bu cihaza uygun root ya da bu cihaza root olur mu nasıl yuapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyildizz

Merhaba arkadaşlar.S5 G900H sahibiyim. Cihazı root lamak istedim. CF-Auto-Root-k3g-k3gxx-smg900h dosyasını Odin ile kurulum ile install ettim. Daha sonra cihaz yeniden başladı kurma aşamasında fail hatası aldım. Daha sonra başka root denedim yine olmadı. Mevcut recovery den de olmuş oldum. Odin ile yeni rom yükledim tek dosyalı sammobile üzerinden indirdim"G900HXXU1ANJ2_G900HUWM1ANJ1_TGP". Temiz kurulum oldu. Daha sonra tekrar CF-Auto-Root-k3g-k3gxx-smg900h yükleme yaptım bu sefer odin üzerinde cache kısmında donup kaldı. Bu cihaza uygun root ya da bu cihaza root olur mu nasıl yuapabilirim?

Hocam önemli bi sınavım var şu an. Size gün içinde dönüş yapacağım.

Başarılar diliyorum. Hayırlısı olur inşallah.
  • quote:

Başarılar diliyorum. Hayırlısı olur inşallah.

Teşekkürler.
    Bunu recovery den flaşlayın sorununuzu çözer diye düşünüyorum.

http://download.chainfire.eu/693/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.44.zip

Çok teşekkür ederim. Recovery menuden malesef işlemi gerçekeleştiremiyorum,Görmüyor dosyayı odin üzerinden de dosyayı görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyildizz -- 9 Ocak 2015; 16:00:53 >
  • quote:

Çok teşekkür ederim. Recovery menuden malesef işlemi gerçekeleştiremiyorum,Görmüyor dosyayı odin üzerinden de dosyayı görmüyor.

Custom recovery yüklü mü?

Android system recovery 3e yüklü.
    merhaba usta,gosterdiğin yöntemlerle s5 imi rootladım bir kaç gun kullandım. bugun de lollıpopu yukledım. fakat root yetkım gitti lollıpop ıle beraber. tekrar nasıl rootlayabılırım telefonu, tesekkurler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince3363

merhaba usta,gosterdiğin yöntemlerle s5 imi rootladım bir kaç gun kullandım. bugun de lollıpopu yukledım. fakat root yetkım gitti lollıpop ıle beraber. tekrar nasıl rootlayabılırım telefonu, tesekkurler şimdiden.

Lollipop için root yöntemi yok sayacı arttırmadan malesef. Bir yöntem var ama onu da gelecek hafta paylaşacağım bu hafta finallerle boğuşuyorum.

basarılar dılıyorum sınavlarda. pekı eskı surume donebılır mıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince3363

basarılar dılıyorum sınavlarda. pekı eskı surume donebılır mıyım

Evet mümkündür. Teşekür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcia -- 12 Ocak 2015; 3:07:58 >
  • Arkadaslar telefonumun modeli s5 sm g900fq modeli snapdragonlu trukiye modeli

Simdi ben bu kernel isinden korktum arkadaslar daha once baska telefonlara root attim ama bu telefona root atmadan once kernel atarken bozulucak diye korkuyorum ne2 kerneli nedir ?

peki yardımcı olabılır mısın usta? nasıl gerı donebılırım veya bu sekılde rootlarım. tesekkurler
  • Arkadaslar bir arkadas pm atti bana ve soyle dedi towelroot onceki versiyon s5 lerde calisiyor simdi calismaz dedi telefonum versiyonu ANG4

Konuyu acan arkadasim ANG2 ve ustu demisti acaba telefonum simdi root olurmu ve bir sorum daha var

5. Supersu'yu açıp Su Kodlamasını güncelleyip Knox'u devre dışı bırakıyoruz.

Boyle yazdi konuyu acan arkadas super su kodlamasini guncellemek dedi nasil guncellerim super su kodlamasi nedir ?

• S5 i root ladim sonra supersu ile unroot ettim güncelleme yapamıyorum yetkisiz diyor knox sayaci0x1 oldu nasıl sıfırlarim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.