Şimdi Ara

Galaxy S6'da Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung yeni tanıttığı akıllı telefonu Galaxy S6 için pek çok övgü almışdı.Malzeme kalitesi konusunda hep bir adım geride olan şirket bu sefer Galaxy S6 ile rakiplerinin önüne geçmeyi başardığın görüyoruz.Ekran konusunda iddaalı olan Güney Koreli firma en iyi ekran sahip olan telefonu ürettiklerini iddaa etselerde yapılan bir ekran testinde Galaxy S6"nın ekranın köşelerine doğru algılama problemi olduğu ortaya çıkdı.Yapılan test buradan izleye bilirsiniz:
    Galaxy S6'da Ekran Sorunu videosu

• Karalamalar baslamis yine:) Bu neredeyse butun telefonlarda boyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recistic -- 6 Mart 2015; 23:49:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orası algılasa bile bi işe yaramıycak sorun yok :) Sonuçta parmağını ne kadar köşeden dokundursanda algılayacağı yer yine orası ha samsung mühendisleri o minicik yere uygulama kısa yolu koyup milletin dokunmasını engellemek istemedilerse :) Buda olmuycağına göre sıfır sıkıntı..Lg G3 kullanıyorum S4 kullandıktan sonra asla samsung almam diyordum ama S6 olmuş hele edge gercekten tasarımdada olmuş.. G4 beklediğim gibi çıkmazsa kesinlikle edge düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s tede var o "sorun".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.