Şimdi Ara

GALAXY S6 mı LG G5 Mİ ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde note 3 vardı sattım ve şu an G5 ile S6 arasında kaldım. Artıları eksileri neler? En az 2 yıl sorunsuz kullanacağım bir telefon olsun istiyorum. Sizce hangisini almalıyım??

• Tavsiyem s6 yönünde, ömürlük telefon.
  • En çok kullanacağım şey kamerası aslında. Kameraları foto ve video çekim kaliteleri nasıl sizce? LG de arkada çift kamera var. Birisi geniş açı sağlıyor. Bildiğim kadarıyla s6 nın kamerası da gayet güzel. Tavsiye alayım arkadaşlar??
  • G5 tabiki. S6 ile fiyat yönünden kıyasladınız sanırım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet fiyat açısından eşit gibiler hatta s6 biraz daha fazla. Hepsiburada da paralel ithalat olanlar. Bu durumda tabi ki G5 alıyorum. Teşekkür ederim herkese :)
  • s6 arkası cam ama kılıf bulursan iyi olur.genede samsung tavsiye etmem.
    lg g4 ten beri ips ekranda ghost screen gibi sorunlar taşıyor.
    yani öyle ya da böyle telefonda kusursuz olan yok hangisinin kusuru seni daha az ilgilendirir onu seçmelisin.
  • lg g2 den beri kullaniyorum/bakiyorum nerdeyse tum cihazlari sorunlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahoahmet

Evet fiyat açısından eşit gibiler hatta s6 biraz daha fazla. Hepsiburada da paralel ithalat olanlar. Bu durumda tabi ki G5 alıyorum. Teşekkür ederim herkese :)

bende g5 alacaktım çok sıkıntısı var tr garantili alsan dahi adam gibi kullanamazsın mümkünse s7 al yoksa s6 daha iyi
  • Lg alma her cihazı ayrı sorunlu, samsungu çok sevmesemde s6 güzel cihaz tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.