Şimdi Ara

Galaxy S9 ön siparişleri beklentilerin altında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xiaomi başta olmak üzere Çinli markaların S9 ve iPhone X satışlarını etkilediğini düşünüyorum. Piyasa doyuma ulaştı artık özellikler değil fiyatlar konuşmalı. Gelsin dampingler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katlanır ekran gelmediği sürece artık bir yenilik göremeyiz hep böyle modeller gelir durur

• Çok pahalı yoksa güzel cihaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamera hariç 3000 liraya satılan s8 den bir artısı yok ki s8 in kamerası da kötü değil , mate 10 pro yada note fe gibi canavar telefonlar var daha uygun fiyata onu da bırak note 8 3300 e kadar inmiş ithalat garantilide... 4800 e bu telefon zor dostum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almayın arkadaşlar. Ne S9 nede başkası. Bu fiyatlar nedir yahu. Ne farkı var S8’den şu telefonun. Yurt dışından getirilen kayıtlı cihazlara bakın Çin menşeili vesaire. Fanboyluk manboyluk alakam yok. Demek istediğim biz aldıkca bindiriyorlar fiyatları. Büyük pastası vergi, zamlar ve döviz kuru. Almaya devam edersek bindirmelere devam. Operatorden 2-3 sene boyunca taksit, daha tamamlamadan ver sen bize onu şu fiyata sayiymde(ölücü) bunu satayım(Sattıkları telefonu çok daha uyguna alabilme imkanı varken)Ekranı kırılır 1000-1500 fiyat çekmesi cabası. Tabi tek telefon değil araç bile sürmüyorum 13-14 gün oldu dün kontak çevirdim o da efsane yağmur yağıyordu Durumum var çok şükür fakat böyle nereye kadar.Almamayı tavsiye edin, siz almadıkca birşeyler değişebilir umuduyla :))

• milleti kekleyip satis rekorumu kiracakasiniz nerde snapdragon 845 milleti aptal yerine koymayin ben bile daha iyi tasarlarim bu cihazi kim yapiyor bu tasarimi s8 kullaniyorum s7 edge te bile daha hizli calisiyordu sirf kucuk die kullaniyorum begendigimden deil sony adam akilli bir telefon cikaran yok google bole saha iyo telefon topluyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.