Çok yakın zamanda SAMSUNG P7500-GALAXY TAB Almak istiyorum ayrıca yardımlarınızı bekliyorum araştırmam neticesinde ürünü hemen kargoya verebilen ve kargosu bedava olan tek bir firma bulabildim ayrıca hepsiburada.com ve hizlial.com'da ürünleri göremedim alttaki linkteki firma haricinde SAMSUNG P7500-GALAXY TAB almayı önerdiğiniz kargo ücreti olmayan bildiğiniz bir site var mı ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum ACİİL Yardımınızı bekliyorum.
Geçen hafta alcabuk.com' un kampanyalı bir ürünü var FUJIFILM FINEPIX-S3300BLCK fotograf makinası,bende vardı ve araştırmadan aldıgım icin piyasaya göre ciddi para dökmüstüm.makinaya kırıldı yenisini almak için baya bu forum sitelerini gezdim sanal marketleri araştırdım herkes bişeyler söylemiş iyi ya da kötü.biçok firmaylada alışverişim oldu,yeni sayılan bir firma alcabuk.com aradım adamlarla direk görüstüm canlı destek hattından aynı gün kargo falan diyerek rahatlattılar icimi bende beklemiyodum acıkcası cünkü internette yalan dolan hersey ve siparisi werdim bicok siteye göre de uygun fiyatlıydı ne yalan söyliyim ve 1 haftadan önce gelmez diye düşündügüm kargo ertesi gün geldi adamlar aynı gün kargolamışlar isteseniz bi deneyin ürün kontrolü falan da yapıyolar walla ben memnun kaldım.