Yaklaşık 3 yıldır galaxy tab s7 fe sahibiyim. Aşırı uzun zamandır şarj etmiyordum ve kullanmıyordum geçen haftalarda tableti açmayı denedim açılmadı. Üstüne çok düşmedim, son 3 gündür açmaya çalışıyorum ihtiyacım olduğu için biraz araştırma yaptım tespitim doğruysa "ürün yazılım çökmesi" denen birşeymiş daha önce hiçbi cihazda böyle birşey ile karşılaşmadım. Bir tık daha araştırdım odin denen bir programla samfw sitesinden indirdiğim cihazıma uygun dosyaları aktarmaya çalıştım bit numarasına kadar doğru olmasına rağmen odin "Complete(Write) operation failed." hatası veriyor. Yüklemek için BL, AP, CP, CSC sekmeleri olmasına rağmen indirdiğim dosyaların içinden sadece BL, AP, CSC çıktı "CP" çıkmadı sebebi bu ile bağlantılı olabilir mi? |
Samsung Galaxu Tab S7 FE
-
-
Samfw veya sammobile eski düşük bootloader lı ve güncel olmayan yazılımlar anlaşılan oradan başarısız oldu gibi ...
Samfw sitesinde baktım günceller :
Düşük bootloader lı olanı indirdin ? En güncel olanı indir Samfirm Reborn var...
SM-T733
Senin yerine SamFirm Reborn ile baktım :
SamFirm v0.3.6.8
Checking firmware for SM-T733/TUR/T733XXS7DXE3/T733OJM7DXE3/T733XXS7DXE3/T733XXS7DXE3
Model: SM-T733
Version: T733XXS7DXE3/T733OJM7DXE3/T733XXS7DXE3/T733XXS7DXE3
Filename: SM-T733_4_20240524173550_6e4iw38pn3_fac.zip.enc4
Size: 6543009824 bytes
LogicValue: d5hpch0gkzjkt404
Bootloader 7 şuan için . Sendeki yüksek ihtimalle düşük bootloader lılardan birini yüklemişsindir 7 yerine 6 veya 5 veya 5 veya 1 e kadar gidebilir ...
S24 Ultra Ana konusunda ilk mesajda bahsediliyor model numarası farklı kendinizinkiyle uygulayın :
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156805602
PIT dosyası CSC in içindedir sadece HOME_CSC de barınmaz . Yani .pit ile ayrıca yapmanıza gerek yok . pit barındıran CSC yi seçin .
PIT sadece dahili depolama bölümleme tablosu içerir .
CP telefonlarla alakalıdır .. Telefonların GSM 5G gibi modemiylen alakalıdır o yüzden olmaz ama SIM kartlı tabletlerde elbette vardır.
PIT ile bulaşmışsın o yüzden kesinlikle tekrardan indirin ne olur olmaz en son yazılımlısıyla ve HOME_CSC olmasın ne de PIT seçili olmasın.
Yine olmazsa mod lu Odin ler var onda da belki denenebilir ama en sona bırak ... Amerikan operatörlerine daha çok işe yarasa da belki işe yarayabilir .
Bazen kablo bazen PC deki port veya PC den kaynaklı da olabilir veya indirdiğin firmware dosyası eksikse de sorun yapabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X