Şimdi Ara

Samsung galaxy tab s9 fe 8999 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510 128 GB 10.9" Silver Tablet

Samsung tabletlerde sepette ekstra 1500 TL indirim var arkadaşlar. Hepsiburada satıcısında geçerli. Samsungun öğrenci indiriminden bile daha uyguna geliyor. Ayrıca vergi indirimi de alabiliriniz. 3 ay sonra öde kampanyası da cabası.

• Daha iki gun once bu tableti 10bine aldim :(
  • Teknosa gözüküyo satıcı . Bitti sanırım
  • Sepetimde gitti ksmxkwkzjs
  • 10.178tl diyor sepette inmiyor
  • aldım halen devam ediyor. sepette kupon çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarsuk -- 22 Kasım 2023; 8:53:45 >
  • Ben de üniversitedeki kızım için aldım yanlız; Silver olan 10.149TL ve bunda indirim yapmadı bende. Gray renk olan 10.599TL idi, bunu 9.099 TL ye aldım. Daha 2 ay önce Honor X9 Pad almıştım kılıf ile 6000TL ye. Şimdi kılıfsız 4,500-5,000 Tl civarına bulunabiliyor sanırım. O da güzel tablet yanlız kalem ihtiyaç kesinlikle...

Benim aklıma takılan, Bu vergi iadesi için; çek, kupon vs olmadan faturadaki fiyatın en fazla 9500Tl olması gerek deniyor. Burada fiyat 10.599 gösterilip 1500 TL çek vb indirimi yapıldı diye yazar mı faturada? Bu iade almayı engeller mi acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tab S9 ve S9 FE
    9 ay önce açıldı
    Samsung Galaxu Tab S7 FE
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sedkorn S kullanıcısına yanıt
    İade almaya sorun değil hocam. Fatura tutarı önemli. Fatura kesilince bi bakarsınız. Yalnız faturada isim soyisim kızınıza ait olmalı buna dikkat edin. Sadece hepsiburada satıcısında indirim oluyor diğerlerinde yok.
  • kaçırdık sanırım hepsiburada satıcılı çıkmıyor  

1aydır bekliyordum 10k'nın altına düşmesini..

• Ronades R kullanıcısına yanıt

Ben alırken satıcı Teknosa idi. Fatura bilgileri kısmına kızımın adını yazdım ama adres ve telefon no(kargocu gelince arıyor diye, (okul adresi)) benim. Sıkıntı olmaz sanırım.

3 ay sonra öde olayına baktım ödeme sayfasında (daha önce hiç kullanmadım), Sanırım vade farkı koyuyordu. (satıcı hepsiburada olmadığı için mi acaba?) O yüzden direk 3 taksit yaptı öyle aldım.

Haber verdiğiniz için teşekkürler.

Amozonda 10.099TL. 1000TL indirimli aldık gibi ama vergi iadesi olursa daha avantajlı oldu tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedkorn -- 22 Kasım 2023; 10:1:30 >

• Arkadaşlar birisi şu vergi iadesi olayını detaylı anlatabilir mi! Bu devletin öğrenciler için yaptığı cep telefonlarındaki öğrenci indirimi olayı mı yoksa başka birşey mi eğer aynı olay ise şartları falan nedir. Benim yaş 36 mesela ama üni öğrenci kaydım mevcut ben de yararlanabiliyor muyum bu indirimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 22 Kasım 2023; 10:9:50 >
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Sadece örgün eğitimde okuyan üniversite öğrencileri için geçerli hocam. Açıköğretim kabul edilmiyor. Aynı telefondaki gibi vergi indirimi alıyorsun fakat tablette daha az geri ödeme veriyorlar. Yüzde 16 gibi bişeydi.
  • Ronades R kullanıcısına yanıt

Yaşımdan dolayı açık öğretim öğrencisi olduğumu düşünmüş olabilirsiniz bu benim 3. Üni ve sınavlara girip puanla kazandığım üni. sadece şartlarda öğrenci olunmasına rağmen yaş sınırı var mı onu merak etmiştim. Bir de detayları. Hangi ürün gruplarına ne kadar iade veriliyor. Bir öğrenci bir telefon bir pc bir tablet her birinden ya da hepsinden alabiliyor mu veri geri iade tutarları nedir ne değildir

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Hocam cevaplarının çoğu şurada var;

https://www.vatanbilgisayar.com/vergisiz-urunler/

26 yaş sınırı var diye biliyorum.
  • Denk gelseydim alırdım fiyat iyiymiş bayağı.
  • Bu tablet mi iyi yoksa xiaomi redmi pad se mi iyi acaba bilgisi olan var mı ? Xiaominin tabletinde 8gb ram var
  • H4RuNN H kullanıcısına yanıt
    Bu tablet daha iyi tabiki kıyas bile götürmez.
  • Pazarama sitesinde 10.068 tl ye bu tabletten var. Linki aşağı koyacağım. Pazaramadan maksimum kart ile alışveriş yaparsanız 10bin tl üstü taksitli alışverişe 1000 tl ekstre indirimi yapıyor ayrıca 1000 tl Pazarama puan veriyor.maksimum e ticaret kampanyasından 100 tl maksipuan veriyor. Genel olarak 7968 tl ye denk gelmiş oluyor almak isteyen bu kampanyayı değerlendirebilir ben almayı düşünüyorum.

Link :

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.