Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Galaxy Tab 3 10.1/P5210/7 Ay TR Garantili! 425TL /Kahverengi/ Satın Al 14 Haziran 2015 02:39 1 1 Galaxy Tab 3 10.1/P5210/7 Ay TR Garantili! 425TL /Kahverengi/ 12.01.2014 tarihinde Teknosa'dan aldım tableti arkadaşlar, pek kullanmadım zaten. Çizik bile yok, aldığım gibi üstüne jelatin taktırdım ve takılmamış bir jelatin duruyor. Rengi kahverengidir, beyaza göre daha hoş görünmüştü. Herhangi bir sorunu yoktur, kullanmadığım için satıyorum. Ufak bir fiyat araştırması yaptım 400-600 arasında satıyorlar genelde garantili ve hafif darbe almış olanları. Ben fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum. İzmir içinden yüz yüze görüşülerek/deneyerek alınabilir. İzmir dışı ise önce para sonra kargo şeklinde yapabiliriz. Veya komisyonu karşılamak şartıyla Gittigidiyor/Sanalpazar gibi sitelerden verebilirim. Kargo alıcıya aittir. Başarı/Telpa/Genpa/Samsung Türkiye garantilidir.(Teknosa'dan alırken söylenen bu.) Resimler; İstenildiği takdirde daha detaylı resimler ve faturanın resmini atabilirim. Ödeme Alınabilecek Hesaplar; İş Bankası Paypal EnparaSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 425 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ocak 2016 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HD6950 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit Chuwi Hi8 Pro Windows 10+Android Tablet PC ★ Kelebek Bıçak | Kuzey Ormanı 180 TL Galaxy Tab 3 10.1/P5210/7 Ay TR Garantili! 425TL /Kahverengi/