Şimdi Ara

galaxy tab 3 7.0 wifi sorunu çözüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
5.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gem1 -- 15 Aralık 2021; 17:13:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun galaxy tab 3 ayarlar girisinde yasanan kronik donma sorunu icin yeni sistem update geldi. Sorun yasayan arkadaslar yuklesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gem1 -- 24 Ağustos 2013; 10:40:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar , bu cihazı almayı düşünüyorum fakat wifi problemi yüzünden kafam karışık , bu soylediğiniz ayarlar ile wifi sorunu kesin olarak çözüldü mü ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekizen

Merhabalar , bu cihazı almayı düşünüyorum fakat wifi problemi yüzünden kafam karışık , bu soylediğiniz ayarlar ile wifi sorunu kesin olarak çözüldü mü ?

ilk aldığımda sorun çıkarıyordu ama güncelleme sonrası sorun yaşamadım. fiyat ve performans açısından bakarsak alınabilecek en iyi tablet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gem1

quote:

Merhabalar , bu cihazı almayı düşünüyorum fakat wifi problemi yüzünden kafam karışık , bu soylediğiniz ayarlar ile wifi sorunu kesin olarak çözüldü mü ?

ilk aldığımda sorun çıkarıyordu ama güncelleme sonrası sorun yaşamadım. fiyat ve performans açısından bakarsak alınabilecek en iyi tablet.

Peki güncelleme samsung tarafından tablete mi gönderildi , yoksa internetten forumlardan indirip kendiniz mi kurdunuz ? Birde 4.2.2 güncellemesini alamaya başladı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekizen -- 28 Eylül 2013; 21:48:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gem1

quote:

Peki güncelleme samsung tarafından tablete mi gönderildi , yoksa internetten forumlardan indirip kendiniz mi kurdunuz ? Birde 4.2.2 güncellemesini alamaya başladı mı ?

otomatik güncelleme verdi cihazı aldıktan birkaç gün sonra. son güncellemeleri kontrol etmen yeterli cihaz üzerinden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.