Bende aynı işlemleri gerçekleştirdim. Hard reset sonrası cihaz inanılmaz bir stabiliteye kavuşuyor.
herkese tavsiye olur
cepdukkanı paylaşım için sağol. denedim ve çalıştı. 3G sorununu yaşadım, ama hard reset sonrası düzeldi. Seagull sana da çok sağol. Bu arada bilmeyenler için hard reset açma/kapama tuşu + ses açma tuşu ile oluyor. telefon kapalı iken bunlara basın, samsung logosunu gördükten sonra açma/kapama tuşunu bırakın, yazılar gelene kadar ses tuşu kalsın. Sonra çıkan menüde wipe data / factory reset'i seçin. (ses açma/kapama tuşu ile menüde gezin ve Home tuşu ile seçimi yapın). Bilgiler siliniyor ama sorunlar geçiyor...
HARD RESET nasıl yapılıyor. Benim telefon 3G olmadı da
fabrika ayarlarına sıfırlayın düzelecektir
quote:
Orijinalden alıntı: metyn07
HARD RESET nasıl yapılıyor. Benim telefon 3G olmadı da
yahu mesajının hemen üstündeki mesajda yazıyor hard resetin yapılışı... biraz araştırsanız nasıl olur??
Arkadaşlar benım Tab da işlem yaparken SuperoneClick.exe yi tıkladıgımda (yanıt vermıyor) diye donup kalıyor yadımcı olabılır mısınız lutfen
Teşekkürler
Forumda ve diğer forumlarda yapılan herşeyi denedim 6 saattir de deniyorum hiçbir ilerleme kaydedemedim. hard reset 2 kere yaptım lüzumsuz yere ancak one click denen program root aldırmıyor cihaza her yolu her şekilde denedim olmuyor başka pc ye taktım bir apple machintosh macbook prom var windows yüklü bir de acer ethos var ikisinde de windows 7 yüklü ama hiçbir şekilde galaxy tab a yazılım atmak için root yapamadım.
not: 20 yıldır bilgisayar sistemleri ile ilgili işte çalışıyorum ve çok akıcı şekilde ingilizcem var tüm ingilizce metinleri okudum yanlış yapmam imkansız cihaz türkcellden alınma ve 2.2 froyo yüklü. Yardımlarınız olursa belki başka bir root programı ile çözerim ama denemediğim root programı da kalmadı sonuç aynı ne odin görüyor cihazı ne root oluyor her yolu denedim kahretsin.
neyse 123576858 denememde sistem telefonu gördü şimdi tek yapmam gereken dil paketini yüklemek ama ingilizce de iyiymiş. :)
Hocam aynı sorun benim başımda bu sefer.
Odin ile Turkcell romundan kurtulmak istedim. Flash ettim diyor. 1. etap ta partition yaptı PASS yeşil. 2. etapta partition kaldırıp diğer üç dosyayı yükledim. <OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0) dedi.
Ama tekrar açıldığında siyah açılış penceresi öylece kalıyor. Siz ne yapmıştınız.
Ben root yapmadan direk versiyonu flasladım. apple macbook pro da yapabildim pc notebook da görmedi apple de win7 üzerinden yaptım malum dualboot kurmuştum.
ben birtürlü kiese hata ayıklama modundayken tanıtamadım hiç bir şekilde ilk başta pc de görmüyordu baska pcde onu başardım ama kies tanımıyor ve download moduna geçtiğim zaman hem pc hem kies ikiside görmüyor ALLAHINI seven bilgisiolan bana yardım etsin
turkcell'den aldığım tab'a başka şekillerde rom yüklemeye çalıştım fakat muhtemelen yanlış birşeyler yaptım. Tab'ı açtığımda Samsung galaxy S ekranında kalıyor ve hiç bir şekilde görmüyor (işletim sistemi win Xp)
Odin, superone click ve kies'dede hiç bir işlem yapamıyorum.. bilgisi olan varmı?
recovery yapmasak olurmu yada recovery yapmak illa şartmı bilgi verirmisiniz...
Arkadaşlar cihazı bugün aldım daha önce turkcell t10 alıp orijinal rom yüklemiştim. Şimdi ise burada yazılanlar ve cep dükkanı link ile tamamen sorunsuz ve inanın 5dk içinde orijinal romu yükledim şuan için sıkıntı yok. Çok teşekkür ederim bunu deneyecek arkadaşlara tavsiyem dikkatlice okumaları. Tekrar teşekkürler ve ellerinize sağlık :) Dayatmalı turkcell romlarına karşıyız :))
birşey daha var kies e bağladığımda cihazın bu sürümü güncelleştirilemez diyor. Bir de daha yeni bir rom var mı?
Galaxy tab 'a rom yüklerken ekteki hayatla karşılaşıyorum yardımcı olurmusunuz?*
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0)
Sağolasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme