|
Bildirim
|
İncelemeye hiç ihtiyacım yok. Elimdeki tablete güncelleme gelmiyor doğru dürüst.
Google play deki hiçbir uygulama tablete uyarlanmamış. Çalışmıyor yada ekrana oturmayan uygulama kullanıyorsunuz. Samsung tabletlerine kesinlikle önem vermiyor. Note3 teb bu yana samsung note serisi telefon kullanıyorum. Böyle olduğunu bilseydim kesinlikle almazdım. Ucuz fiyatlı android tabletlere bakabilirsiniz işiniz görülsün diye. Ama kafa modelleri kesinlikle paranızı ziyan etmek olur. Basit bir örnek daha vermek istiyorum. Ben de klavyeli kılıf hediye kampanyası ile almıştım. Kılıfı kapattığınızda ekran da otomatik algılayıp kapanması gerekir değil mi? Bütün samaung telefonlarda oldugu gibi. Ama yok tab s3 te kılıfı kapatıyorsunuz ekran hala açık? Kaç yıl oldu bir güncelleme ile düzeltebilecekleri basit bir şeyi bile düzeltmediler. Teknik özelliklere bakarak, yada klavye kalem bedava diye düz mantık düşünürseniz benim gibi yanılırsınız. Benden söylemesi. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 1 Ekim 2019; 8:11:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|