|
Bildirim
10 yıllık üyesin. Nasıl böyle bir yorum yazabildin insan hayret ediyor. İpad mini 1.nesilde 45nm çift çekirdekli 1ghz işlemci var. Tarihi eser diye alıp müzeye koyarsın anca. Bu nasıl bir fanboyluk. Bende hem tab s7 hemde ipad 9 var. Tab s7 çok daha iyi bir cihaz.
|
ipad2 den beri ipad, son 3 aydır samsung s7 FE kullanıyorum, dünya varmış, android tabletler telefonlardan bile kullanışlı, pc açmaz oldum. Samsung android tabletleri s7fe den itibaren kesinlikle tavsiye ederim
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Samsung Galaxy S6 Lite kullanıyorum ve çok memnunum. 2000 lira almıştım. Kalem dahil. Güzel not alabiliyorum. |
+ - olarak yazabilir misin bende alma arifesindeyim ipad ile android arası gidip geliyorum iphone kullanıyorum ancak android daha mantıklı geliyor |
ipad malum, ios, bana hep kullanışsız geldi, ama malzeme olarak muhteşem... Sammy Fe7, bence eksiksiz, ekranı amoled olsaydı muhteşem olurdu, biraz da ağır... FE7 Tablet olarak alınacak en iyi ve en ucuz seçenek. Anneme de aldım aynısından, büyük memnuniyetle kullanıyor... |
|