Şimdi Ara

GALAXY WATCH 46 MM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S20 Ultra Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 GALAXY WATCH 46 MM

galaxy watch 46 mm.forum üzerinden bi arkadaştan aldığım saatimi değişiklik yapmak amacı ile satıyorum.saat genel manada çok temiz kullanılmıştır.kutusu ve şarj istasyonu ile birlikte verilecektir.garantisi yoktur.orjinal kordonu yıprandığı için yanında 2 adet amazondan aldığım henüz kullanılmayan kordon ile vereceğim.şöyle ufak bi sıkıntısı var,saati kapatıp açmaya çalıştığınızda güç tuşuna bazen 1 basışta bazen 2-3 basışta açılıyor.ben bunu bilerek aldım ama yaptığım denemelerde hemen hemen ilk seferde açıldı.çok nadir olmuştur 2. seferde açılması.yani tuşun çalışmama gibi bi durumu olmadı hiç.yine de söylemek durumundayım tabi ki.dediğim gibi satarım diye yeni kordonları kullanmadım hiç.fiyatı hediyeleri de hesaba katarsak makul tuttuğumu düşünüyorum.lütfen daha fazla indirim istemeyelim.

FİYAT: 550 LİRA

GALAXY WATCH 46 MM
    GALAXY WATCH 46 MM
    GALAXY WATCH 46 MM
    GALAXY WATCH 46 MM
    GALAXY WATCH 46 MM
    GALAXY WATCH 46 MM
    GALAXY WATCH 46 MM
    GALAXY WATCH 46 MM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adıyaman Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cok iyi fiyatmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Watch 5 / 44 MM / Siyah
    3 yıl önce açıldı
    Apple Watch Series 3 38 MM
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.