|
Galaxy Watch 7'lerdeki uyku apnesi tespit özelliği, kullanıcıların uyku kalitesini artırıyor
-
-
Samsung yaptığı son güncelleme ile (Watch OneUI 6) uykuyu çok ciddiye alır hale geldi.
* Uyku apnesi (Türkiye'de kullanıma kapalı)
* Enerji skoru (Güne başlarken güzel bir analiz)
* Yapay zeka önerileri (Genelde uyku üzerine)
* Uyku koçluğu (Daha iyi uyku için bir dizi öneri)
* Uyku hayvanı (Ben penguen çıktım)
* Uyurken bilek / Vucut sıcaklığı (Uzun süredir var)
* Uyurken nefes sıklığı (Bir süredir var)
* Uyurken HRV ölçümü (Kalp vuruşlarının milisaniyelik ölçümü)
* Horlama algılama (Samsung telefon varsa çalışıyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 10 Ağustos 2024; 21:16:32 >
-
Saatle yatmak benim uyku düzenimi bozar kaş yapayım derkene göz çıkarmak denir.
-
Saatlerle uyumayın arkadaşlar. Manyetik alan direk uyku kalitenizi etkiliyor. Odada prize takılı telefonla uyumak bile zararlıyken bilekte saatle uyumak daha zararlı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabi akşama şarjınız kalırsa
-
Saatin manyetik alanı sizin uyku kalitenizi etkilemez hocam.
Manyetik alan dediğiniz bu kadar küçük akımlarda küçük frekanslarda oluştuğunda alanda küçük olur.
İnsan vucudunu 50-60 hz etkilemez. Çok düşük güçlü cihazlar bunlar.
Akıllı saatlerin sensörleri pasiftir. Aktif manyetik alanda oluşturmaz.
Ama kolunuzda saat ile uyumak sizi rahatsız eder o ayrı tabi.
Not: Haberleşme sistemlerinden sorumlu bir mühendisim.
-
Konudan bağımsız o mesaj sayısı ne öyle hocam.
-
Bu uyku apnesi özelliği neden kapalı bilginiz var mı ? Önemli bişeye benziyor neden TR ye kapalı olur ki anlamadım
-
ben de diyorum niye onunla ilgili bir bilgi çıkmıyor hiç. Oksijen seviyesi düşüyor bende sık sık burnum tıkalı olduğu için. Bazen nefes alamayarak uyanıyorum, diyorum saat hiç uyarmıyor. Meğer TR ye kapalıymış. Bir işi de düzgün yap be samsung w9 çıkınca açarlar herhalde özelliği TR ye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X