|
Galaxy Z Fold 2 tüm detaylarıyla karşınızda: Bu sefer olmuş
-
-
Rengi güzelmiş
-
Ama iç ekran tırnakla dahi çizilebiliyor, o kadar para verdikten sonra normal kullanımda bile bir süre sonra ekran mahvolabiliyor. Katlanabilir telefonlar ya çok iyi bir şekilde gelişip dayanıklı hale gelecekler. Ya da kavisli televizyonlar gibi yok olacaklar.
-
Telefonu alıp incelemeden , "bu sefer olmuş" demek ne kadar doğru bir yaklaşım acaba? Sadece sayılara bakarak mı inceleme yapacağız artık ?
-
İç ekranın üstüne değiştirlebilir bir koruyucu tabaka ki bu gerekirse makul bir fiyat ile serviste değişebilecek bir ürün de olabilir yada regeneratif bir katman koymaları lazım kendini onaran yoksa millet arasına microfiber bez atarak taşır anca :D
-
Birinci nesili 4-5 liraya alırız artık. Teşekkürler Samsung. Telefonu çıkardılar, menteşe sorunu çözülene kadar yenisini de çıkardılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kocaman kamera çıkıntısını buna da koymuşlar. Masa üstünde tıkır tıkır etmeden duramayan telefonlar üretiyor Samsung bu sene. :D
-
Nerdeyse yarim kilo telefon.. hay masallah
İyi hoş da çok pahalı.
-
İphoneun 6.5 inchlik telefonu 226 gramken bu 7.6 inch ekranlı telefon 279 gram nasıl olaydı.
telefon değil de tablet gözüyle bakmak lazım bence.
Dış ekran 6.2 inç, iç ekran 7.6 inç. İç ekranı kullanmak için sebep yok bence :D . İç ekran küçük kalmış.
Sonuç olarak telefonun yarısına 6 inç ekran koyuyorsun, diğer yarısıyla çok daha fazla olması lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Greylights
Dış ekran 6.2 inç, iç ekran 7.6 inç. İç ekranı kullanmak için sebep yok bence :D . İç ekran küçük kalmış.
Sonuç olarak telefonun yarısına 6 inç ekran koyuyorsun, diğer yarısıyla çok daha fazla olması lazım.inç var inç var...
-
fiyatı bi araba fiyatına eş değer olmayıydı iyidi
-
ekran boyutu köşeden köşeye çizgi çekerek ölçüldüğü için kareye yakın bir ekrandaki değer küçükmüş izlenimi verebilir. alan olarak ölçülürse aradaki farkın çok daha fazla olduğu görülür.
-
kaç gün olmuş haber yapılalı 15 yorum yazılmamış faşist samsunga iyi oluyor bile. kesin çok satarsınız bunları getirin getirin
-
quote:
Orijinalden alıntı: deathscythe
İç ekranın üstüne değiştirlebilir bir koruyucu tabaka ki bu gerekirse makul bir fiyat ile serviste değişebilecek bir ürün de olabilir yada regeneratif bir katman koymaları lazım kendini onaran yoksa millet arasına microfiber bez atarak taşır anca :DIki ekran arasinda cok cok kucuk bir plastik parca var ; ekrani kapattiginizda iki cerceve birbirine degmiyor tam olarak mm bosluk oluyor.
-
Hala gereksiz. Bir de 2400 USD. Ne yapacaksak artık bu telefona bu parayı verip.
-
Çok komik mesaj geometri bilmemek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eyildiz
Çok komik mesaj geometri bilmemekTariz yapmak istedim, sanırım anlaşılmadım yada anlatamadım. İç ekrana laf attım ama yakınmam dıştakine :)
Teorik olarak 7.6" neredeyse kare bir ekranı katladığınızda ve bir tarafa 25.9 6.2" bir ekran koyduğunuzda durum şunun gibi oluyor:
Söylemem o ki içerideki ekran bu kadar büyükken dış ekranın telefonun şekli ve yapısı itibari ile kullanışsız ve itici kalması.
Evet sadece inç üzerinden yazarak hata etmiş olabilirim. Fakat alan farkından şaçma olduğunu belirtmek istedim. Bana cahil olduğumu söyleyen aşağılayıcı kısa bir cevap yerine neden yanlış olduğumu söyleyen açıklayıcı bir cevabı tercih ederdim -ki örnek var yorumuma cevap olarak- ama sayenizde arada bir aklıma geliyor herkesin herkese denk olamayacağı. Belki size göre geometri bilmiyor olabilirim ama çoğu yönden daha iyi olduğumu yorumunuzdan anlayabiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Telefonu alıp incelemeden , "bu sefer olmuş" demek ne kadar doğru bir yaklaşım acaba? Sadece sayılara bakarak mı inceleme yapacağız artık ?
|
Benzer içerikler
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- netgsm şikayet
- instagram dondurma
- spotify jam nasıl başlatılır
- instagram threads nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X