![]() Samsung Galaxy Z Fold 5'in 1 TB versiyonu n11 mobil uygulamasında 59.999 TL'ye düşmüş. Tüm renkleri indirimde. Black Friday'de bile bu fiyata inmedi. Bugüne kadarki en düşük fiyat. Diğer sitelerde 65 bin TL'den başlıyor. Siyah: Mavi: Krem: |
Galaxy Z Fold 5 (1 TB) bugüne kadarki en düşük fiyat: 59.999 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yeni dükkanımız yeni tazecik üyemiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satıcı Samsung Türkiye...
Ne satıcısı, ne üyesi...
-
Dip fiyatı görmüş ama 1TB gereksiz..
Keşke 256GB olanı güzel bir fiyata düşseydi..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok iyiydi
Soygun var!!!!!
3 te 1 fiyatına kaçak olarak al, 250 dolara imei attır. Mis gibi kullan.
-
Atılmıyor
Atılıyor. Az biraz biliyorsan kendin bile yapabilir. (Güncel olarak serverlar açılıp kapanabiliyor)
www.cpidserver.com
Flip5 cpid imei repair | cpid serverhttps://www.cpidserver.com/product/flip5-cpid-imei-repair -
Samsung Z serisi bir türlü tutmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de atıldığını biliyorum hocam, bu attığın site de çalışıyordur muhtemelen ama site o kadar dolandırıcı gibi duruyor ki bu siteye 250 dolar vermeye korkardım şahsen...
-
Telefoncular hallediyor. Alıp kontrol edip paranızı ödüyorsunuz. Sitelere uğraşmaya gerek yok. Lakin 3 5 bişey de telefoncuya veriyorsunuz mecburen. Keşke vergiler normal düzeyde olsa da bu işlerle uğraşmasak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
58000bine düşmüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat iyimiş ama bu ürün iş telefonu dışında gündelik için biraz ağır kaçıyor sanki, samsung flip daha mantıklı olur
-
Atıldığını bilmiyordum evdeki telefonlardan ayar çekebilir miyiz acaba :)
telefon satmadıkça fiyatı düşüyor. samsung telefonları onca vergiye rağmen nedense hep yurtdışı fiyatıyla aynı fiyata satılıyor. hatta bazen daha ucuz
-
HB üzerinden de aynı fiyata satılıyor.
-
Bu distribütör politikası tamamen hocam. Örneğin Columbia markası da normalde yurt dışında o kadar pahalı değilken ve Türkiye'de de o kadar vergilendirmesi yokken sırf distribütör yüzünden çok pahalı bir yere konumlanıyor, yurt dışının 3-4 katı fiyata satılıyor.
-
Kısmet diyelim.
-
kaçak satanlar genellikle xiaomi satıyorlar. samsung hiç görmedim. bulabilsem iphone u yanına ikinci telefon olarak güzel gider.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Satıcı Samsung Türkiye... Ne satıcısı, ne üyesi... |
Benzer içerikler
- merci çikolata a101
- 5 mbps internet hızı nasıl
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- tcl 65c755 yorum
- kazanan akbanklı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X