Şimdi Ara

Macbook Air M1 8/256 Pil Devri 38 / Sağlık %100 Apple Garantili SIFIR Temizlikte 16.500 TL ŞOK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Macbook Air M1 8/256 Pil Devri 38 / Sağlık %100 Apple Garantili SIFIR Temizlikte 16.500 TL ŞOK !!!

Herkese selamlar. Tam modeli ; MacBook Air M1 8 GB Ram / 256 GB SSD modelidir. Cihazımı aldığımdan beri neredeyse 1 ay falan kullanmışımdır. Evden dışarı bile çıkmayan sürekli kutusunda durmuş gerçek anlamda SIFIR temizlikte bir laptop diyebilirim. Pil devri 38 olup Pil Sağlığı %100 'dür. Tekrar söylüyorum SIFIR laptop alır gibi benden cihaz alıcaksınız. Takıntılı derecede titiz bir insan olduğum için aşırı temiz bakarım tüm cihazlarıma. 

Ayrıcam cihazımın 25 Mart 2025 kadar yani 7 ay daha Apple Türkiye Garantisi Mevcuttur. Sıfırı kadar temiz , Garantili böyle kusursuz bir cihazı bu fiyata asla bulamazsınız. O yüzden beni asla pazarlık ve takas için aramayın. Fiyatı oldukça adaletli tutuyorum , umuyorum gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşıma gider. Pazarlıksız en dip fiyat 16.500 TL .. Ciddi alıcı arkadaşlar direk cepten ulaşın lütfen foruma fazla giremiyorum 0532 499 03 88 Teşekkürler.

Macbook Air M1 8/256 Pil Devri 38 / Sağlık %100 Apple Garantili SIFIR Temizlikte 16.500 TL ŞOK !!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Cihaz ilandaki fiyata satılmıştır. Buradan ölücü mezarcılara duyurulur saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi fiyat , Hayırlı olsun . Bu tarz cihazlara 20-21 isteyenler oluyor ,aylarca bekliyor ,beklerler daha çok beklerler .. Burası artık Mezarcılığı da geçti başka bir boyuta evrildi.. İyi Akşamlar..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erkutamca kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Uygun fiyat yazmama rağmen , hala fiyatı indirip ölü fiyata almaya çalışan akbabalar ile dolmuş burası. Cihazı sarı siteden pazarlıksız direk ilandaki fiyata anında satışı gerçekleştirdim. Bir daha asla bu forumda ilan vermeyi düşünmüyorum.

• Sıfırı 24 bin, Çok güzel fiyat, 8gb işimi görse direkt alırdım,

ikinci eli sıfırdan 3 kuruş aşağı satmaya çalışanlardan sonra mantıklı ilan görünce yazayım dedim. Gerçi satamıyorlar da, sahibindene bakıyorum adam 5 ay önce koymuş ilanı, 1 kuruş inmem diyor :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.