Şimdi Ara

Galaxy Z Fold 6 SE'de ekran katlanma izi önemli ölçüde azalacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Z Fold 6 SE'de ekran katlanma izi önemli ölçüde azalacak
    Katlanabilir telefonlar konusunda Çinli rakiplerinin gerisinde kalan Samsung, Galaxy Z Fold 6 Special Edition ile rakiplerini yakalamayı hedefliyor. Şirketin katlanır telefonları, kalın olmalarının dışında katlanma izinin oldukça görünür olması nedeniyle de eleştiriliyor. Ancak Güney Koreli dev, yeni modelinde bu konuda önemli iyileştirmeler yapacak gibi görünüyor.

Güvenilir sızıntı kaynağı Ice Universe'nin iddiasına göre Samsung, Galaxy Z Fold 6 SE modelinde ekran kırışıklığını önemli ölçüde azaltmayı başardı. Ancak kaynak, şirketin bunu nasıl başardığını belirtmiyor.

Yeni model ayrıca, incelik konusunda da önemli iyileşmeler gösterecek. Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre telefon katlandığında 10,6 mm kalınlığa sahip olacak. Çinli üreticilerin 10 mm'nin altına inen kalınlık seviyelerine ulaşamasa da, Galaxy Z Fold 6'nın 12,1 mm kalınlığından önemli oranda ince olacak.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 FE, selefine kıyasla daha ince olabilir

Galaxy Z Fold SE ayrıca, 6,5 inç büyüklüğünde dış ekran ve 8 inç büyüklüğünde iç ekran ile selefinden bir miktar büyük ekran alanı sunacak. Diğer söylentiler, telefonun ekran altı kamera sunacağını iddia ediyor. Ancak telefonun yalnızca Güney Kore ve Çin pazarında satışa çıkacağı iddia ediliyor.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-z-fold-6-special-edition-improved-display-crease/

• Çok kötü duruyor
  • SE ismini kullanmak mantıklı mı ki iphone se yüzünden ben de uygun fiyatlı bir model olacak sandım
  • Hiiii bi sen eksiktin hoşgeldin gold fold flip slip se ailesi,klonlama şirketi gibi maşallah ,içi dişi bi sen varsin samsung helal olsun:)))
  • Samsung katlanır telefon z3-den beri katlama yerinin hava kabarcığı yapıp içinin kır dolma işini çözemedi ,her 6 ayda bir servisine gidip 8.000.-Tl ödeyip ekran kaplaması ve ekran değiştirmekten bıktım.Böyle rezil bir telefon görmedim Garantim bittiğinden beri beni kaz görüyorlar Servise gittiğimde aynı şikayetten onlarca yeni telefon görüyorum.Z3, Z5 aklı olan katlanan telefon almaz.Kullanma hatası deyip para istiyorlar.Bal gibi İMALAT HATASI , ayıplı ürün satıyorlar.Yeter artık Bu telefonu değistirin diyorum , umurlarında değil. Samsung katlanan telefon Hayatımın en büyük hatasıydı.Paramla rezil oldum,sinirlerim bozuldu Samsung tarafından aptal yerine konulan bir mühendis olmak ağırıma gidiyor. kesinlikle Samsung katlanır telefon almayın ,resimlere iyi bakın alırsanız sizin de başınıza gelecek bu maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ural60 -- 14 Ekim 2024; 0:10:51 >

• Ural60 U kullanıcısına yanıt
    İyilik almamışım dedim tekrardan geçmiş olsun klasik Samsung hatasını kabul etmek ağır geliyor
  • Ural60 U kullanıcısına yanıt

Bu tarz fiziksel mekanik sebepler telefon alırken katlanabilir tasarım gibi "fancy" dizaynlar tercih etmekten insanı caydırıyor. Parça sayısı bilhassa oynak parça sayısı çoğaldı mı daha yekpare tasarımlara nazarla ürünler sorun çıkarmaya daha yatkın oluyor. Yapı resmen daha kaotik hale geliyor; öngörülebilir veya öngörülemez çeşitli sorunlara gebe oluyor. Bir de Samsung'un bu konuda rakiplerinin gerisinden geldiğini varsayarsak tablo iyicene vahimleşebilir. Geçmiş olsun. Yaşadıklarınıza üzüldüm. Umarım tez zamanda bu dertten bir şekilde kurtulursunuz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.