Ben sana her galeriden al demiyorum var tabiki bazi kaziklayan galeriler fakat piyasa ile esit veya daha altinda satan galerilerde var ayrica galeri den galeriyede fark eder Bazi galeriler aldiktan sonrada araba ile ilgilenir ama gel gorki sahibinden alip devir gerceklestikten sonra adam borcunu bile takip kacabilir... Bu olaylar hergun yasanio sanmaynki kirk yilda bir oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: kommodor
Sen galeriden alabilirsin sana sözüm yok...ama ben sahibi dururken aracılara 3-5 milyar ödemek istemem...zaten gelir garantileri olmadığı için ayda sattıkları 2-3 arabaya da en az 3.000 ytl kar koyarak satıyorlar..zaten çok kazanmasalar öle 5-10 arabayı satın alıp sergileyemezler dükkanlarında...demekki bu adamlar kazığın alasını atıyorlar...hiç gerek yok sahibinden alki galerici akıllansın biraz derim ben....Ekmeğe gelince herkes zor kazanıyor da galericiler niye kolay kazansın....
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORGZ
iide galeriden birsey alinmasin diosun 2.el nasil duzene sokulur o zaman? Galeri dedigin yerler piyasanin fiyatini belirlemekte. Ayrica ordanda bir suru insan ekmek yiyor. Yapmain boyle bencilce seyler 1-2 ilan a gore butun galerilerden araba almayin demeyin.
quote:
Orjinalden alıntı: ihg70
2 günde arabanın kilometresi 230 binden 240 bine gelmiş.
aynı seye dıkkat etmısız
ya zatenaraba alırken ben km ye hıc bakmam bakmaya gerek yok
mıtsubıshı vardı bı tane 500.000 kusur km deydı araba 220.000 cekıp satmıs amcamlar.daha dogrusu transporterla takas yaptılar. aldıklaraı arac 2004 transporter 2 defa komple lastık degıstırmıs araba.100.000 km de.uydurma gıbı geldı .transporterda km sı cekılmıs gıbı
kim ne derse desin tek örnekle galeriler kötülenmememeli çünkü bunun tam tersi o kadar aptalca ilan varki aklınız durur kommodor kardeş yazmış zaten bu anormallikleri
ayrıca galeriler ne kadar kötüde olsa yarın arabaya bişey oldumu (geçmişten kalan takılmış vergi borcu haciz v.s) çıktımı muhatap olacak adam bulursunuz sahibinden alınca bu konularda baya yalnız kalıyosunuz
ayrıca şahıslar ben peşin isterim satışıda veririrm diye diretirken galericilerin vadedir satışı beklemedir gibi avantajlarıda var
galericileri savunmuyorum ama şahıslarda temiz ayakkabı deyil o kadarını biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Platinium
kim ne derse desin tek örnekle galeriler kötülenmememeli çünkü bunun tam tersi o kadar aptalca ilan varki aklınız durur kommodor kardeş yazmış zaten bu anormallikleri
ayrıca galeriler ne kadar kötüde olsa yarın arabaya bişey oldumu (geçmişten kalan takılmış vergi borcu haciz v.s) çıktımı muhatap olacak adam bulursunuz sahibinden alınca bu konularda baya yalnız kalıyosunuz
ayrıca şahıslar ben peşin isterim satışıda veririrm diye diretirken galericilerin vadedir satışı beklemedir gibi avantajlarıda var
galericileri savunmuyorum ama şahıslarda temiz ayakkabı deyil o kadarını biliyorum
amac galerıcılerı kotulemek degıl tabı kı otokentte bı galerıcı abım bana kıyak yaptı 2001 model H100 munıbus alcaktım senetle odıycektım aynı zamanda bankadan kredı cekıp.parayı kullancaktım kredı olumsuz cıktı her meslekte oldugu gıbı bu ısınde ıyııs var kotusu var
GALERIDEN ALMA DIYEN ARKADASLAR BİZ OLMASAYDIK 2.EL PİYASASI NASIL OLACAKTI HERKEZ ELINDEKI ARACI SATMAK ICIN HEP ESINE DOSTUNA MI GIDECEKTI
GÖRÜYORUM Kİ COK SERT KONUSMA YAPAN ARKADASLAR VAR HERKEZ ESINDEN DOSTUNDAN ALSIN DIYELIM O ZAMAN NASIL OLACAK?
MESELA ADAM ARACINI ACİL SATMASI GEREKIYOR DEGERINDEN 5-10 ARASINDA DUSUK VERIP GECIYOR PARASINI PESIN ALIYOR ACILSE HANGI ESINE DOSTUNA VERECEKSIN PESIN PARA VERME HERKEZIN HARCI DEGIL O ZAMAN BU BOYLE OLDUGUNA GORE GALERICILER AZALACAGINA COGALACAK HATTA COGALDIDA SADECE BURDUR'DA 3 SENE ONCESINE GORE 2 KAT ARTTI
BU İŞİ YAPAN ARKADASLARADA HAK VERMELİSİNİZ GALERICI OLAN KISI EN AZ O ISE 300 BİN-400 BİN (ORTA SINIF ICIN)PARA BAGLIYOR SANDIGINIZ KADAR KOLAY IS DEGIL BABAM 1980 DEN BERI ALIM SATIM ISI YAPIYOR 12 SENEDIRDE GALERI OLARAK YAPIYORUZ SU ANA KADAR KAC TANE ARAC ELIMIZDEN GITTI BILIYORMUSUNUZ GİTTİ DIYEDE AGLAMAM BEN VE AILEM KAC SENEDIR BU ISTEN EKMEK YIYORUZ CUNKİ
BIRDE BU SIZIN ELINIZDE OLAN BIRSEY GIDER ESINIZDEN DOSTUNUZDAN ALIN SİZ ALMADIGINIZ SURECE PİYASA DURGUNLASIR AMA HERKEZ BU ISI YAPMAYA DEVAM EDER ALLAH 1 YERDEN EKMEGINI VERIR
BU ARADA GALERICILER ARTIK BITTI DIYENLER VAR HANI NERDE BITMIS ALLAHA SUKUR ISLERIM YOLUNDA INTERNETTEN ALIN DIYORSUNUZ INTERNETTE KI COGU ARACIN FIYATI ZATEN EDERINDEN FAZLA VE COGU GALERICI BU DURUMDA.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme