Şimdi Ara

GALERİ BİNDİRMELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galerilerin piyasayı en az 3-4 bin yükselttiğine yine şah,t oldum . örnek aynı oto sahibi ilan vermiş,10000 ytl araba galeriye geçince
    bir anda 14000 ytl çıkmış. yani galeriden hiçbir şey almamalı.
    linkler
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1303420
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=48208&AdId=3099011

• Artık galeriricilerin devri kapandı hepsi can çekişiyorlar, direkt sahibinden alın internetden, yada www.dod.com.tr gibi güvenilir, yaptıkları iş belli olan kurumlarla çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviBodrum

Artık galeriricilerin devri kapandı hepsi can çekişiyorlar, direkt sahibinden alın internetden, yada www.dod.com.tr gibi güvenilir, yaptıkları iş belli olan kurumlarla çalışın.

bunlar tongaya düşmüş len
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

bunlar tongaya düşmüş len

Alıntıları Göster
    evet artık artık 2,el galericiler can çekişiyor aalıcı olmuyor çünkü herkes elden veriyor arabalarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prop

evet artık artık 2,el galericiler can çekişiyor aalıcı olmuyor çünkü herkes elden veriyor arabalarını.

Alıntıları Göster
    doğru diyorsunuz özellikle internet gibi kullanıcıların birbiriyle çok rahat haberleşmesini sağlayan teknolojinin yaygınlaşması ve onların uyum sağlayamaması gerilemelerine sebep oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

doğru diyorsunuz özellikle internet gibi kullanıcıların birbiriyle çok rahat haberleşmesini sağlayan teknolojinin yaygınlaşması ve onların uyum sağlayamaması gerilemelerine sebep oldu

Alıntıları Göster
    çok iyi yakalamışsın öncelikle tebrikler. galeriler nasıl -3-5 milyar fazla fiyat çekiyorsa snaırım internette de biraz öyle.
  • quote:

Alıntıları Göster
    soyle yapalimmi

GALERİ BİNDİRMELERİ

GALERİ BİNDİRMELERİ

• quote:

Orijinalden alıntı: cilikka

soyle yapalimmi

GALERİ BİNDİRMELERİ

GALERİ BİNDİRMELERİ

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

soyle yapalimmi

GALERİ BİNDİRMELERİ

GALERİ BİNDİRMELERİ

işte belgelerle kanıtlandıı !!

• quote:

Orijinalden alıntı: cilikka

soyle yapalimmi

GALERİ BİNDİRMELERİ

GALERİ BİNDİRMELERİ

Alıntıları Göster
    quote:

soyle yapalimmi

GALERİ BİNDİRMELERİ

GALERİ BİNDİRMELERİ

helal olsun ajan

• quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

quote:

soyle yapalimmi

GALERİ BİNDİRMELERİ

GALERİ BİNDİRMELERİ

helal olsun ajan

Alıntıları Göster
    2 günde arabanın kilometresi 230 binden 240 bine gelmiş.

• quote:

quote:

soyle yapalimmi

GALERİ BİNDİRMELERİ

GALERİ BİNDİRMELERİ

işte belgelerle kanıtlandıı !!

Alıntıları Göster
    Bu sadece galeriler için geçerli değilki Türkiyede bunun gibi birçok örnek var bizde üretim denen birşey yok ki ancak hazır üretilmiş ürünleri kar koyarak satabiliriz sonrada cari açık diye ağlarız işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihg70

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

ilk ilanda üsküdar ikinci ilanda küçükyalı yazıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: myaptiva

Bu sadece galeriler için geçerli değilki Türkiyede bunun gibi birçok örnek var bizde üretim denen birşey yok ki ancak hazır üretilmiş ürünleri kar koyarak satabiliriz sonrada cari açık diye ağlarız işte.

Alıntıları Göster
    İnternet fiyatları da çoğunlukla galericilerin fiyatlarından oluşuyor..ayrıca hiç görmediğiniz bir araca biçilen fiyat alacağınız arabayı etkilememeli veya piyasasını belirlememeli....bazıları zaten piyasayı yükseltmek için kimi sitelere üye olup resimsiz ilan bırakıyor uyduruk telefon numarasıyla..veya galeriler sahibinden görüntüsünde ilan veriyor.özellikle de piyasada az bulunan araçlarda oluyor bunlar...megane,astra,focus,fiesta,albea vs çok satılan modellerde aşırı ilan sayısı olduğundan piyasa az çok belli,sahte ilan veya fahiş fiyatlı ilanlar piyasayı etkileyemiyor.ama 30 bin YTLden yüksek fiyattaki lüx araçlarda dengesiz fiyatlandırmalar bulunuyor.benzer modeller arasında nerdeyse 30.000 euro oynuyor.piyasasının çok üstünde satılanlar da var.2003 tdi passata 60.000ytl isteyenler,2000 model eski kasa vectraya dvd takıp 50000ytl yazanlar,darmadağın olmuş mercedes s-serisi 2006 modelinin hasar masrafına 1500ytl yazanlar,pert olmuş nerdeyse çürümüş lüx araçlara 100.000ytl isteyenler.....daha bi sürü.......

2.el otomobilde en iyi alım eş-dost tavsiyesi ile alım-satımdan para kazanma çabası olmayan tanıdık insanlardan almaktan geçiyor...galeriler artık tarihe karıştı..aslında bayiler de aynı...onlarda takastan aldıkları araçlara yüksek fiyat biçiyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: kommodor

İnternet fiyatları da çoğunlukla galericilerin fiyatlarından oluşuyor..ayrıca hiç görmediğiniz bir araca biçilen fiyat alacağınız arabayı etkilememeli veya piyasasını belirlememeli....bazıları zaten piyasayı yükseltmek için kimi sitelere üye olup resimsiz ilan bırakıyor uyduruk telefon numarasıyla..veya galeriler sahibinden görüntüsünde ilan veriyor.özellikle de piyasada az bulunan araçlarda oluyor bunlar...megane,astra,focus,fiesta,albea vs çok satılan modellerde aşırı ilan sayısı olduğundan piyasa az çok belli,sahte ilan veya fahiş fiyatlı ilanlar piyasayı etkileyemiyor.ama 30 bin YTLden yüksek fiyattaki lüx araçlarda dengesiz fiyatlandırmalar bulunuyor.benzer modeller arasında nerdeyse 30.000 euro oynuyor.piyasasının çok üstünde satılanlar da var.2003 tdi passata 60.000ytl isteyenler,2000 model eski kasa vectraya dvd takıp 50000ytl yazanlar,darmadağın olmuş mercedes s-serisi 2006 modelinin hasar masrafına 1500ytl yazanlar,pert olmuş nerdeyse çürümüş lüx araçlara 100.000ytl isteyenler.....daha bi sürü.......

2.el otomobilde en iyi alım eş-dost tavsiyesi ile alım-satımdan para kazanma çabası olmayan tanıdık insanlardan almaktan geçiyor...galeriler artık tarihe karıştı..aslında bayiler de aynı...onlarda takastan aldıkları araçlara yüksek fiyat biçiyorlar..

Alıntıları Göster
    doğru söylemişsin arkdaşım. en iyi araba satın alımı şöyle olmalı. arkdaşta bahsetmiş sıralamak gerekirse:

sahibinden
    aile veya benzer amaçlı kısacası düzenli kullanılmış bir araba. ew iş tatil okul arası
    tanıdıktan para amacı gütmeyen birinden. yani bu işten çok büyük bi para kazanım amacı olmayan.. zaten araba 2.eli yüksek iyi bi arabysa değerinden alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

doğru söylemişsin arkdaşım. en iyi araba satın alımı şöyle olmalı. arkdaşta bahsetmiş sıralamak gerekirse:

sahibinden
    aile veya benzer amaçlı kısacası düzenli kullanılmış bir araba. ew iş tatil okul arası
    tanıdıktan para amacı gütmeyen birinden. yani bu işten çok büyük bi para kazanım amacı olmayan.. zaten araba 2.eli yüksek iyi bi arabysa değerinden alınır.

Alıntıları Göster
    iide galeriden birsey alinmasin diosun
    2.el nasil duzene sokulur o zaman?
    Galeri dedigin yerler piyasanin fiyatini belirlemekte.
    Ayrica ordanda bir suru insan ekmek yiyor.
    Yapmain boyle bencilce seyler
    1-2 ilan a gore butun galerilerden araba almayin demeyin.

• quote:

sahibinden

Alıntıları Göster
    alın bi galeri daha dalga geçiyorlar resmen yaw

GALERİ BİNDİRMELERİ

GALERİ BİNDİRMELERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 25 Ekim 2006; 1:51:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CYBORGZ

Alıntıları Göster
    Sen galeriden alabilirsin sana sözüm yok...ama ben sahibi dururken aracılara 3-5 milyar ödemek istemem...zaten gelir garantileri olmadığı için ayda sattıkları 2-3 arabaya da en az 3.000 ytl kar koyarak satıyorlar..zaten çok kazanmasalar öle 5-10 arabayı satın alıp sergileyemezler dükkanlarında...demekki bu adamlar kazığın alasını atıyorlar...hiç gerek yok sahibinden alki galerici akıllansın biraz derim ben....Ekmeğe gelince herkes zor kazanıyor da galericiler niye kolay kazansın....
    quote:

Orjinalden alıntı: CYBORGZ

• quote:

GALERİ BİNDİRMELERİ

GALERİ BİNDİRMELERİ

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

GALERİ BİNDİRMELERİ

GALERİ BİNDİRMELERİ

Ben araba denen bişey göremiyorum bu aracı toplamak sıfırdan araba yapmak gibi bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: myaptiva

quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

GALERİ BİNDİRMELERİ

GALERİ BİNDİRMELERİ

Ben araba denen bişey göremiyorum bu aracı toplamak sıfırdan araba yapmak gibi bişey.

Alıntıları Göster
    Ben de bu konuda küçük bir örnek vereyim. Arkadaşlarımdan biri, Ford bayisinde çalışıyor. Ondan ikinci el otomatik 98 model Mondeo istedim. Geçen gün bir arabayı galeriye verdiklerini söyledi ama istersem üstüne az bir para verip geri alabilirlermiş. Arabayı 9.000.- YTL'ye galeriye satmışlar. Galeri ise bir internet sitesinde 11.000.- YTL ye satmaya çalışıyordu arabayı. Yani geri alsalar ben 9.500.- YTL'ye araba sahibi olacaktım.
    Ama herkes böyle fiyatı genelde fazla tutuyorlar. İndirime geldiği zaman 100- 200 milyon gibi saçma bir indirim teklifinde bulunuyorlar.
    Anlayacağınız arabayı sahibinden pazarlıkla veya benim gibi arkadaşınız varsa, takastan gelen araçlardan satın alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokangokan

Ben de bu konuda küçük bir örnek vereyim. Arkadaşlarımdan biri, Ford bayisinde çalışıyor. Ondan ikinci el otomatik 98 model Mondeo istedim. Geçen gün bir arabayı galeriye verdiklerini söyledi ama istersem üstüne az bir para verip geri alabilirlermiş. Arabayı 9.000.- YTL'ye galeriye satmışlar. Galeri ise bir internet sitesinde 11.000.- YTL ye satmaya çalışıyordu arabayı. Yani geri alsalar ben 9.500.- YTL'ye araba sahibi olacaktım.
    Ama herkes böyle fiyatı genelde fazla tutuyorlar. İndirime geldiği zaman 100- 200 milyon gibi saçma bir indirim teklifinde bulunuyorlar.
    Anlayacağınız arabayı sahibinden pazarlıkla veya benim gibi arkadaşınız varsa, takastan gelen araçlardan satın alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bi örnekte bende var 99 model hyundaı accentimi ınternet ve gazete aracılığıyla satışa çıkarmıştım.Az çok fiyatları hakkındada bilgim vardı.İlanı verdiğim günden itibaren galericiler aramaya başladı,hayatımdan bezdim iki hafta içindeOrtalama 7.000-7.250 ytl.fiyatlar verdiler ve tabi en az üç ay noter vekaletiyle...oysaki ben otopazarına gittiğimde aynı tarz galericiler benim arabadan iki misli fazla yol yapmışını 9.000-9.500'e satıyordu.Belki inanmazsınız ama bir gün üç tane yarma gibi adam (galerici)arabayı görmek istedi.Çalıştığım şirketin önünde gördüler,elime bir çek uzatıp arabayı tehditvari hareketlerle almaya kalkıştılar...Arabayı direk satış vermeden ve nakit para almadan satmayacağımı söyleyerek adamları güç bela gönderdim.

Aynı gün gazete ve ınternetteki ilanları kaldırarak sadece arabanın camındaki ilanla aracımı sattım...Muhakkakki tüm galericiler aynı değil ama ben alacağım aracı sahibinden almayı tercih ederim...Tabi çok güvenilir ve kurumsal bayileri sıradan galericilerden ayrı tutmak lazım...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.