Şimdi Ara

GALERİCİDEN ALDATMA DERSLERİ YORUM SİZİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet boya var diye satarsınız, alan adam çakar ve ne iş diye sorarsa;

-Bana şerefsizin biri böyle tavsiye etti dersiniz
  • bu zamanda galerici emlakçı minibüslü taksici özel halk otobüsçüsüyle muhatap olmayacaksın.Taksiciye minibüsçüye otobüsçüye yol vermem.Gider sahibinden evimi arabamı alırım.Bunlara bulaştın mı hayatın kaydı.
  • kusura bakmayın ama...bu aracı sadece boyalı diye alan da MAL OĞLU MALDIR YANİ...
    dünyanın parasını verip araba alıyorsun...yetkili serviste ekspertiz yaptır...
    olmadı boya makinesi ile tek tek nokta nokta bak...
    nerde macun var nerde boya var...
    yani şahin doğan almıyosun..
  • böyle bir araç alıp, sonrasında adamın dediği gibi kakalayıp bir de o paranın hayrını gören gördünüz mü hiç? o para bir şekilde canını yakar adamın merak etmeyin. bu tarz dolandırıcıların büyük kısmının bir türlü kendilerini toparlayamayıp sefilleri oynamasının nedeni de bu yüzdendir.
  • Durust bir galerici bulmussunuz elestiriyorsunuz siz de. Adam soylemis iste nasil is yaptigini, durustluk abidesi Boyle esnaflar kaldi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Durust bir galerici bulmussunuz elestiriyorsunuz siz de. Adam soylemis iste nasil is yaptigini, durustluk abidesi Boyle esnaflar kaldi mi

aynen :D illaha takkeli elinde tespihli satıcı olcak bunlaraa öle daha tatlı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: deeplord

GALERİCİLER İNSAN OLANA KADAR HEP PAYALAŞACAĞIM BU MESAJI......

İçinde " Galerici " geçen her konuya yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum.....

Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum: Galericiler insan kılığındaki mahluklardır.

Her 10 galericiden 11 evet 11' i ,yani 10 galerici zaten şeref yoksunudur, yeni galerici olacak kişide şereften yoksundur.

Yani iyi galerici yoktur "olan da olacak olan da" hepsi aynıdır.... Galericiden araba ALMAM, ALDIRMAM! .ALANA DA her türlü mani olurum.

Kimden/kimlerden araç alınmaz

Gerçek maddeler:

1-) Galericiden , galericinin yanında çalışandan veya daha önce çalışmış olandan araç alınmaz.

2-) Galericiyle sürekli yakın ilişkisi olan ;akrabasından,arkadaşından araç alınmaz.

3-) 2-3 kez el değiştirmiş bir araç ,arada galericinin sahipliğine geçmişse ,o araç alınmaz.

4-) Galericinin her hangi bir şekilde 1-2 saatliğine kullandığı araç alınmaz

5-)Galericiden sıfır araç alınmaz çünkü en az 1-2 km yol yapıp km düşürmüştür, adamların prosdürleri böyle, haklılar bir yerde

6-)........vs diğer maddeleri siz ekleyin.
    .
    .
    .

Ekstrem maddeler:

1-) Galericinin sokağında park eden araçlar alınmaz

2-) Galericinin sokağından geçerken galericinin "-Vay araba temizmiş" dediği araç alınmaz.

3-) Yanlışlıkla da olsa galericiye selam verenin aracı alınmaz.

4-) Galericin o an bulunduğu özel veya yetkili servislerde ki araçlar alınmaz.

5-) Forumda galericileri savunan arkadaşlardan da araç alınmaz(bknz gerçek madde 1-2)

6-) ....vs vs diğer maddeleri siz ekleyin.

Az bile yazmışsın bu heriflere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Oncelikle selamlar bende galericiyim yil 1995den bericayni adresteyiz ve ben suan yastiga basimi koyarken cok rahatim ama su genelleme yapan insanlara uyuz oluyorum utanmasaniz anamiza avradimiza soveceksiniz genelleme yanlis olmuyormu bu iside namusu ve serefiyle oteki dunyasini dusunerek namazindan sonra allaha elini acip dua ettiginde yuzu kizarmadan dua eden insanlar var..

Galeri işinde dolandırmadan kar edemezsin, ayakta duramazsın. Para kazanabilmen için dolandırman lazım.

Namuslu galericilik yapılmaz, yapan olursada 6 ay demeden batar.
  • Gelde 2. el araba al şimdi bide yediği haltı yazmış pişkin pişkin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Oncelikle selamlar bende galericiyim yil 1995den bericayni adresteyiz ve ben suan yastiga basimi koyarken cok rahatim ama su genelleme yapan insanlara uyuz oluyorum utanmasaniz anamiza avradimiza soveceksiniz genelleme yanlis olmuyormu bu iside namusu ve serefiyle oteki dunyasini dusunerek namazindan sonra allaha elini acip dua ettiginde yuzu kizarmadan dua eden insanlar var..

Galeri işinde dolandırmadan kar edemezsin, ayakta duramazsın. Para kazanabilmen için dolandırman lazım.

Namuslu galericilik yapılmaz, yapan olursada 6 ay demeden batar.

95den berı aynı adreste kalmak ayakta kalmak kolay degil helalinden kazanıp harama el uzatmadıkca rabbim her kulunun rıskını verır bu işe bizle başlayıp multimilyarder olup benim 10 katım büyüyenlerde olmadı degil ama bizde onlara nazaran kendimizce büyüdük. Çok şükür gözümüzde yok allah daha çok versin ama ne yolla kazandıklarınıda az cok biliyorsunuz

• Böyle ilan veren Galericileri,
    Çıkmaz sokakta abaza eşeklere bırakmak lazım ki,
    önümüzdeki 100 sene bırak araç satmayı, oturamasın bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinglbj23

Amg oglu.

Yürü be :)
  • Ayıptır günahtır bunlarına yaptıkları. Bende herhangi bir galericiden araba alınmasına kesinlikle karşıyım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Böyle ilan veren Galericileri,

Farklı bir yaklaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-sahibinden-2010-model-bmw-5.20d-premium-hasarsiz-hasarli-fiyatin-115237291/detay

Araç buluntudur derken ne demek istiyorlar?

Çalınıp tekrar bulunan araçlara kayıt düşülür çalıntı buluntu diye.

Yani bu araçın çalıntı buluntu kaydı vardır.

• Biraz önce adamı arayıp bi ton hakaret edip kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi custi -- 19 Şubat 2013; 17:53:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

bu zamanda galerici emlakçı minibüslü taksici özel halk otobüsçüsüyle muhatap olmayacaksın.Taksiciye minibüsçüye otobüsçüye yol vermem.Gider sahibinden evimi arabamı alırım.Bunlara bulaştın mı hayatın kaydı.

+1
  • quote:

Allah da sizi güldürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Allah da sizi güldürsün

Amiiin.
    Cümlemize...

• bu ilanları nasıl buluyorsunuz bende bunu anlayamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.