< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Galericinin Eksper diyince geri vites yapması
-
-
Araç bakarken şehir dışından almıyorum ben. Kesin yontem bu gibi.
Geçmiş olsun. Ucuz anlatmışsınız.
Araç muadillerine göre ucuzdu dimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali bey amca -- 16 Ekim 2020; 21:10:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyw hocam yaşadığımız yer biraz küçük yer fazla araç yok mecburen aynı gün gidip gelebileceğimiz yakınımızdaki daha büyük şehirlere bakıyoruz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam iyi ki sormussunuz valla.
Dediginiz gibi tanidik olmasinin onla bir ilgisi yok parasini odeyen sizseniz sonucuna gore karar verecek sizseniz istediginiz expere yaptirirsiniz. O sekilde sizi vazgecirmeye calismis. Sizin enayi olmadiginizi anlayinca da bosvermis ben enayi bulurum expersiz alicak demis.
Mutlaka arabada bir sikinti vardir.
-
Gezenadam var bu durumlarda kullanmaya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilgili aracin bulundugu sehir, marka model plaka vs yazarsaniz insanlar uzak durur
-
Hocam yazarım ama bir tanıdığı falan denk gelir muhattab olmak istemiyorum açıkçası. Hangi birini yazayım, bu bariz örnek ilanla alakası olmayan o kadar araç var ki tespit ettiğimiz. Kendim 20 gün önce arabam.com trink sat üzerinden kendi aracımı sattım, başkalarıyla uğraşmak istemedim ederinin biraz altına verdim. Yetkili serviste arka çamurluğu kendi yaptığım kaza nedeniyle değişmiş araç. Şimdi başka bir galeride ilan yayında değişensiz arka çamurluk az tamirli yazıyor. Birde aksi bir durumda eksper ve yol masrafı bizden yazmışlar. Aksi durumda olacağı söyleyim, alıcıyı çapraza alıp ok gibi araç, biz zaten işlem olduğunu söyledik macundan değişim daha iyidir hem yetkili serviste değişmiş falan bu yoklukta araç arama, 1 ay sonra getir sorun olursa bize geri ver.
Araç gerçekten çok düzgün, çokta iyi değişim yapıldı, bu galeri aracın albenisine ve düşük km sine güveniyor.
Ben araç piyasasında insanla uğraşmamak için kendi aracımı ilan girmeden götürüp verdim, buraya birilerini ifşa edip kimseyle uğraşamam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Eyw hocam, çok iyi oldu bu bilgi, muayene hizmeti falan da varmış.
Arkadaş araç satıyor galerici ama ekspertiz nedir bilmiyor. Tanıdık eksper olmaz tarafsız olmalı diyor. Eksperin müşterisi benim tabiki benim menfaatime göre davranacak bir sorun olduğunda dava edecek benim, hizmeti bana satıyor diyoruz, siz yanlış biliyosunuz biz bu piyasayı sizden iyi biliriz diyor. Taraflı eksper olmaz diyor. Bu kafayla bu piyasada Allah akıl fikir versin.
Soylenecek cok sey var aslinda ama bosverin. Sizin icin daha iyi olmus. Goturseniz kesinbir sey cikacakti exper parasi odediginizle kalacaktiniz.
Adam boyle yapinca isizn isinize yaradi aslinda.
-
hangi galeri o
-
hangi galeri, araç plakası ne yazsaydınız
korkuyorsanız pm atın ben yazayım
-
Genelde Otokent içindeki esnaflardan araba alınmaz. Tabi kurumsal olan firmalar var ama bir elin parmaklarını geçmez. Bende oradan bir kurumsal firmadan aldım. İstediğin ekspertize götür, canın hangisini isterse dedi. Doğrusu budur..
-
Korkmak değil muhatab olmak istemiyorum diyelim. Ben burada bir bilgi paylaştım, tecrübemle ilgili tedbir amaçlı ikinci el araç alacak kişilerin uygulayabileceğini düşündüğüm bir yöntemi yazdım burada.
quote:
Orijinalden alıntı: kurt.kaya
Korkmak değil muhatab olmak istemiyorum diyelim. Ben burada bir bilgi paylaştım, tecrübemle ilgili tedbir amaçlı ikinci el araç alacak kişilerin uygulayabileceğini düşündüğüm bir yöntemi yazdım burada.güzel düşünmüşsünüz de belki aynı galeriden araç alacak biri vardır galeriyi araştırırken bu konuya denk gelir. galeri adı vermeden konu pek amacına ulaşmıyor. ben de izmir'deyim araç bakacak olursak kara listeye alırdık.
-
O eksperi arkadaşınız sanmış. Aynı durum olsa, galerici tanıdık eksper var oraya götürelim dese güvenmezdiniz mesela.
Gezenadam ile anlaşıp göstermek en iyisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
galeriden çok araç aldım hepte fiyatları iyiydi ne experde ne pazarlıkta hiç sorun çıkmadı tertemiz arabaları aldım. otokentten 5 araba almışımdır sıfır sorun. şansıma düzgün insanlar çıktı hep. ne dediyseler o çıktı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X