Şimdi Ara

Galericiyim Sorularınızı Bekliyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
6
Favori
18.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-3DCA2A8C8

Suzuki scross sx4 bu araba neden piyasada yok? Oysa hayalimdi. Vitara demeyin beğenmiyorum. Hayır araç yurtdışında satılıyor.
    scross olmayan sx4 2009 modeline sahibiz. aman aman bir araç değil fakat az yakan çok kaçan tavanı yüksek konforlu bir araç bana göre. sadece kapıların vs. malzeme kalitesi iyi değil ve bagaj biraz dar gelebilir. ikinci elde ederinin altında satılan f/p bir araç olarak görüyorum. yeni modeline veya vitaralar'dan birine sahip olmak isterdim doğrusu.
  • cancogan C kullanıcısına yanıt
    Hocam peki tesadüf mü ne zaman kredi imkanı çıksa veya işte alımı kolaylaştıracak bir şey olsa piyasa yükseliyor ? Galericilerin işine gelmiyorsa kimim işine geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hayata bir defa daha gelme şansınız olsaydı yine galerici mi olurdunuz?
  • Galerici 1 emlakçı 2 bunlardan uzak durmak lazım
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Sigorta şişirmesi külliyen yalan bir durum. Sigorta-Kasko şişirmez olanı fatura eder. Kimse 10bin tl lik masrafı şişirip 200bin tl ödemez.
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    Hatasız araç baş ağrıtmaz , sorun çıkarmaz. Benimde iş yerimdeki 13 aracın 11'i hatasız boyasız 1'i 2.5 parça boyalı 1'i 1 parça boyalı mesela.

Hatasız boyasız aracın müşterisi farklıdır ve satışı çok daha kolaydır. Bunun geri bildirimide çok iyi yansır ve ek müşteri çekersin.

Haa şöyle bi durum var bu şekilde çalışanların fiyatları piyasanın üstündedir. Çünkü bizde pahalı alıyoruz.
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Bunun izahını demin yaptım. Ben bu işin ticaretini yapıyorum ve fiyatların artması benim(galericilerin) gerçekten işime gelmiyor. 6 ay önce 75bin tl ye sattığım fluence'i şuanda 110bin tl ye satıyorum. İşine gelen tek güruh AL-SAT yapan kişiler. Çünkü adamın umrunda değil. O adam 60bin tlsini 75bin yapınca 15bin kar ediyor. Ben 60bin tl mi 75bin tl yapınca alacağım arabanın fiyatıda 75bin olacağı için aslında kar etmiyorum. Gelen kar cebime girmeden aynı arabayı almak için gidiyor.
  • Shifu oogway kullanıcısına yanıt
    Mesleğimi seviyorum. Bu sorunuza şöyle cevap vereyim. Kesinlikle yine ticaretle uğraşıyo olurdum
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Tabi tercih meselesi. Kimiside bizsiz yapamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancogan

Hatasız araç baş ağrıtmaz , sorun çıkarmaz. Benimde iş yerimdeki 13 aracın 11'i hatasız boyasız 1'i 2.5 parça boyalı 1'i 1 parça boyalı mesela.

Hatasız boyasız aracın müşterisi farklıdır ve satışı çok daha kolaydır. Bunun geri bildirimide çok iyi yansır ve ek müşteri çekersin.

Haa şöyle bi durum var bu şekilde çalışanların fiyatları piyasanın üstündedir. Çünkü bizde pahalı alıyoruz.
    Hocam araç bulma işin nasıl oluyor, örneğin sahibindenden hatasız,değişensiz x model aracın en düşük fiyatlı olanını takibe alıp sıkı pazarlık mı yapıyorsunuz.
    Ben başka galericilerden de alıyorum sahibinden de alıyorum. Sistem şöyle zaten piyasaya hakim durumda oluyosun bu işi yaparken ve bölgelerde hangi arabaların talep gördüğü belli. Mesela ben doğu-güneydoğu-iç anadolu çalışıyorum. Yani müşterilerim buralardan geliyor. Buralarda tutulan talep gören arabalar belli. Kafamda araç(lar) belirliyorum ve sürekli bu grubun ilanlarını takip ediyorum. Kafama yatan olursa arıyorum pazarlık ediyorum. Fiyatta anlaşırsak hemen aracı alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancogan

Ben başka galericilerden de alıyorum sahibinden de alıyorum. Sistem şöyle zaten piyasaya hakim durumda oluyosun bu işi yaparken ve bölgelerde hangi arabaların talep gördüğü belli. Mesela ben doğu-güneydoğu-iç anadolu çalışıyorum. Yani müşterilerim buralardan geliyor. Buralarda tutulan talep gören arabalar belli. Kafamda araç(lar) belirliyorum ve sürekli bu grubun ilanlarını takip ediyorum. Kafama yatan olursa arıyorum pazarlık ediyorum. Fiyatta anlaşırsak hemen aracı alıyorum.
    anladım hocam gayet mantıklı. allah hayırlı kazançlar nasip etsin diyelim.
  • Hocam hayırlı işleriniz olsun öncelikle. Bu araç fiyatlarına düzeltme gelir mi sizce? Yıllardır yön hep bildiğiniz gibi yukarı. Yönün aşağıya doğru kırılma ihtimali var mı size göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkm -- 2 Haziran 2020; 16:1:2 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 18 Mart 2021; 20:33:13 >
  • Çıtır hasarlı olarak satıyoruz.
    (TAVANI DEĞİŞTİ)
  • cancogan C kullanıcısına yanıt
    😂 😂 😂
    Bende ne ehliyet var ne araba im very happy 😂😂😂👌

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatihkm kullanıcısına yanıt
    Hayat normale dönse dahi fiyatların aşağı dönmesi biraz zaman alacak. Yerli araçtan sonra piyasada kırılmalar başlar düşüncesindeyim.

Tabi yerli aracın ürün yelpazesi ve fiyatlandırması nasıl olacak hiç bir bilgimiz yok. Beklenen üstünde olursa düşmese bile fiyatları sabitleme ihtimali var.

Artış yaklaşık 1 sene daha sürer ama artış hızı temmuzdan sonra düşecektir.
    Teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
  • hangi türden tablolar var galerinizde , espresyonist mi natürmort mu sürrealist mi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.