Şimdi Ara

Galericiyim Sorularınızı Bekliyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
6
Favori
18.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Honda civic alacaksanız kesinlikle LPG sistemi olmalı. Yoksa evinize bir boğaz daha eklemiş olursunuz. Eco Elegance gayet tatminkar bi donanım seviyesi olacaktır.
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    Araç değiştirecekseniz beklemenizin size çok yararı yok. O anki piyasa şartlarında değerini görürseniz satın ve almak istediğiniz aracı alın
  • PentiumR kullanıcısına yanıt
    1-2 araçla ilçede bu iş çok iyi dönmeyebilir. Ama gücünüz varsa en az 4 araç ile başlamanızı tavsiye ederim. 4 aracında segmentleri farklı olursa güzel başlangıçlar yapabilirsiniz.
    Ayrıca home ofis olarak yapabilirsiniz ama ağustosta yürürlüğe girecek yetki ve yeterlilik belgesi uygulaması sizi zor durumda bırakabilir. Araştırmanızı tavsiye ederim ve böyle bi iş yapmayı düşünüyorsanız mutlaka belgeleri almanız gerek. (uzun vadede kalıcı olmak için)
  • cancogan C kullanıcısına yanıt
    ben rahat satıcıyım araba bulmadan da vermem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • almadan önce lanet arabaları sağlam expertiz'e sokun pls sonra boşuna sizin kulağınız çınlamasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşük fiyatlı araçları nasıl buluyorsunuz?
    sarı site facebook letgo gibi sitelerden araç kovalıyormusunuz
    araba pazarlarına bakıyormusunuz?
    daha düşük ücrete almak için olmayan bişeyi varmış gibi gösteriyormusunuz?
    lastikleri ölü araçlar için letgo dan eski tarihli ama dişli lastik alıp araca takıp hiç sattınız mı?
    bana çok oldu araç ararken galeri internet sitesinde 70bin yazıyor yanına ilanda görmemiş gibi gidiyorum soruyorum 75 diyor sen de böyle yapıyormusun?
    gelen insanları tipine göre değerlendiriyormusun?
    yüksek model araçlarda daha çok para kazanılıyormuş doğrumu?
    kazalı araçları nasıl tespit ediyorsunuz?
    tarcanlar ve onay oto ekspetizi takip ediyormusunuz?
    yaşlı müşteri gelince piyasayı bilmiyordur diye tutturabildiğine fiyat söylüyormusunuz?
    ufak tefek masrafı olan araçları siz kendi çabanızla tamir tadilat edip satılığa çıkarıyormusunuz?
    galerideki araçlarınızı fırça ile mi yıkıyorsunuz yoksa sünger ile mi?
    pasta cila ve detaylı temzilik kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa anlaşmalı yıkamacınız var mı?
    bazı soluk trim dış plasik gibi aksamları plasik yenileyici ile kapatıp sıfır gibi diye satıyormusunuz?
    hasar kaydı sorguluyormusunuz?
    aldığınız araç sizde arıza yaparsa kendiniz mi tamir ediyor sunuz yoksa anlaşmalı tamirciniz var mı?
    aylık iyi para bırakıyor mu bu işi araçlara ilgili olan herkes edebilir mi?
    araçlara bakıp almadan gidenlere sövüyormusunuz?
    araç başında pazarlık eden ile telefonda pazarlık eden arasında ayrım yapıyormusunuz? hangisine daha çok indirim yapıyorsunuz
    sattığınız araca başkası arayıp yüksek fiyat verdiğinde 2. şahsa satıyormusunuz?
    satış fiyatı için bugün anlaştığın vatandaşa piyasa arttığı için satıştan vazgeçtiğin oldu mu?
    bugün satılmayan 100binlik araç için yarına 105 e ilanı yükselttiğinde 100 verelim dün 100 e ilandaydı diye arayan kişiye satıyormusunuz yoksa yeni fiyat üzerinden mi pazarlık ediyorsunuz
    ruhsat fotokopisi gönderiyormusuz isteyene?
    edit: bu mesajı okurken ve cevaplarken bana sövdünüz mü içinizden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi covert -- 2 Haziran 2020; 22:21:3 >

• Aldığım arabaların hepsi ekspertiz raporlu.

Satarkende mutlaka ekspertiz yaptırtıyorum. Ekspertiz yaptırmak istemeyene ısrar edip mutlaka baktırıyorum.
  • 1) Başka Galeriden de araç alıp sattığını söyledin, bu durum biraz tuhaf değil mi? Piyasanın uzmanları alarak bir tarafın aracı piyasanın üstüne makul kar ederek satması diğer tarafın da piyasaya göre hesaplı bulup alması ve her 2 tarafın da bu işten memnun hissetmesi.. Tuhaf.

2) Hiç kazıklandın mı, ne şekilde, sonrasında ne yaptın?

• quote:

Orijinalden alıntı: cancogan

1-2 araçla ilçede bu iş çok iyi dönmeyebilir. Ama gücünüz varsa en az 4 araç ile başlamanızı tavsiye ederim. 4 aracında segmentleri farklı olursa güzel başlangıçlar yapabilirsiniz.
    Ayrıca home ofis olarak yapabilirsiniz ama ağustosta yürürlüğe girecek yetki ve yeterlilik belgesi uygulaması sizi zor durumda bırakabilir. Araştırmanızı tavsiye ederim ve böyle bi iş yapmayı düşünüyorsanız mutlaka belgeleri almanız gerek. (uzun vadede kalıcı olmak için)
    Cevabınız için çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi farklı segment araçlar ile bu işe girmek çok daha mantıklı. Şu an başka bir işle uğraşacağımız için ancak 2 araç ile girebiliriz. Bahsettiğiniz uygulamayı gördüm, anladığım kadarıyla şu an bu belgeleri almak kolay. Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin inşallah her iki tarafa da. İlerleyen zamanda size soru sormak istersem nereden ulaşabilirim acaba?

• cancogan C kullanıcısına yanıt
    araba var usta, birader e satış verip bu ikinci el araç kredisi lazım,,, 30bin kredi için, fatura sana maliyeti ne olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • covert kullanıcısına yanıt
    Sorular çok iyi bence.

• Hocam sizce 85 bine kadar hangi araç alınmalı 75di en fazla malum günlük artıyor fiyatlar.Aklımda i20 var siz ne önerirsiniz?.arabalardan hiç anlamam okuduğum kadarıyla anca:)

• covert kullanıcısına yanıt
    1- alacağım araçları genellikle sarılı siteden alıyorum
    2- let go asla kullanmıyorum ve ilan atmıyorum
    3- araç pazarlarına ne araç götürürüm ne araç alırım satmak isteyen iş yerime gelir
    4- ben araç ne ise onu söylüyorum. eksperde çıkan hataları illa ki alış fiyatımdan düşüyorum
    5- araçlarımın kötü lastiklerini anlaşmalı lastikcim tarafından faturalı şekilde değiştirip garanti belgesini kullanıcıya veriyorum
    6- km farkı maksimum bin km ile sınırlı bizde afaki farklar olmuyo
    7- herkese potansiyel müşteri gözü ile bakıyorum. tabi istisna durumlar oluyor. çakal tipli gelenlere o dilden konuşuyorum
    8- yüksek model araçların karı yüksek gibi görünsede bağlanan para ile orantılı. aslında % hesabı yapınca orta segmentle yine aynı kazanıyorsun
    9- araçlarda bakılacak yerler var buralara bakınca zaten kazasının ciddi veya olmadığını görüyosun. ayrıca eksperler bu konuda bana yardımcı oluyor.
    10- tarcanların ve onayın bütün videolarını izlemiştirim.
    11- yaşlı veya genç fiyatlarım araçların camlarında özellikleriyle birlikte asılıdır. ( sarı sitede ne yazıyosa aracın camında da o yazar )
    12- masrafı olan araçların hepsini ilana koymadan önce veya koyduktan hemen sonra sanayide çalıştığımız ustalara yaptırıyorum
    13- siyah ve metalik renkli araçlar sünger diğer araçlar ise en yumuşak uçlu fırçayla yıkanıyor.
    14- bu işlere bakan ve anlayan bir çalışanım var. temizlik pasta cila kuaför kendisinden soruluyor :) 1. sınıf temizlik ve kozmetik malzemeleri kullanıyoruz.
    15- trimlere bulunduğum lokasyonda müdahale edebilecek kapasitede bir iş yeri olmadığı için çok göze batmadığı takdirde olduğu gibi bırakıyorum.
    16- tüm araçlarımın hasar kaydını şase numaralarından sorguluyorum
    17- bulunduğum ilin sanayisinde her işin uzmanı ayrı ustalarımız var onlarla anlaşmalı çalışıyorum
    18- ticarette ay günü , gün ayı kovalar. kazancımla ilgili çok detay veremem ama göründüğünden zor bir iş olduğunu söyleyebilirim.
    19- elma , armut satmadığım için ve şuan ki piyasa şartlarında orta halli bi araç 100bin olduğu için öyle bi lüksüm asla olamaz. ama bazen sorduğu sorular bunaltabiliyor.
    20- telefonla pazarlık eden araç başında tekrar edeceği için araç başı pazarlık her zaman daha uygun fiyatlı olur
    21- eğer kaporası alınmış bir araç ise asla yüksek rakam dahi olsa vermiyorum. kaporası alınmamış ama ben bunu alacam dediği zaman arayan olursa müşteri ajandasından aranıp önce teyit sonra anlaşma yapıyoruz.
    22- şu ana kadar hiç bir satışımdan ve verdiğim fiyattan dönmedim
    23- fiyatları güncellediğim zaman mutlaka güncel fiyat üzerinden pazarlığımı ederim. nadirde olsa yaklaşım tarzını ele aldığım olup parayı 2. plana attığım müşterilerimde oldu.
    23- ruhsat fotokopisini her isteyene göndermiyorum. sadece banka işlemleri yapılacağı zaman bankacının yanında beni aramalarını söylüyorum. gerekli bilgileri telefondan okuyorum
    24- sövmedim ve zevkle cevap verdim. sövecek olsam bu başlığı açmazdım.

Not: eğer verdiğim cevapları okumazsanız sövmüş sayabilirsiniz

• Böcekli sümük kullanıcısına yanıt
    1- her bölgenin kendine ait serbest piyasa değeri vardır. yani istanbulda ucuz olan bir araç bulunduğum yerde daha pahalı olabilir. ayrıca orada esnafın günlük 3 araba satması gerekirken tezgahı ve işinin dönmesi için kar marjları düşük olur sürümden kazanır. ben ise ayda 3-4 araba ile aynı kar marjını elde edebilirim. sadece cirolar farklı olur

2- şu zamana kadar işimi titizlikle yaptığım için kazıklanmadım. ama alıpta masraf ettiğim araçlar oldu. bu kazıklanmaktan sayılmaz :)
  • PentiumR kullanıcısına yanıt
    forumu aktif olarak kullanıyorum. özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)
  • Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    soruların hepsini cevapladım. cevapları merak ediyorsanız biraz aşağıya bakabilirsiniz :)
  • SopranosTony kullanıcısına yanıt
    Önce hangi segment araç almak istediğinizi belirleyin. Daha sonrasında o segmentte iyi markaları araştırın. Mesela i20 yerine temiz bir opel corsa daha sağlıklı olabilir ve satacağınız zaman daha hızlı satabilirsiniz.
  • Vadeli Şampiyonlar ligi mi ?
    Nakit Halk usulü sürüm mu ?

100milyon sermayen olsa hangisine yürürsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 2 Haziran 2020; 23:48:40 >
  • farate kullanıcısına yanıt
    Hocam elinizdeki araçla ilgili bilgi verebilir misiniz 2017 sedan urban 1.3 egea var 57600de hatasız boyasız. Hanımın da kullanabilmesi için etorq istiyorum.

• Sa kardes zamaninda bi galerici koylumuze vekaletname vermistim 12 yada 13 yil once bunu iptal ettirmek gerekiyormu yoksa belli bir sureden sonra otomatik iptal oluyormu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.