Şimdi Ara

Galericiyim Sorularınızı Bekliyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
6
Favori
18.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vadeli işiyle asla uğraşmadım ve uğraşmam.Kimsenin peşinde koşacak vaktim yok. Ayrıca inançlarım doğrultusunda o paradan hayır gelmeyeceği kanaatindeyim. Nakit her zaman çok değerlidir.

100 milyon sermayemde olsa yapacağım satış nakitin dışında olmayacaktır.
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Burada işletmemin ismini vermenin doğru olmayacağını düşünüyorum. Ama özelden yazarsanız araç seçiminizle ilgili yardımcı olabilirim.
  • dublex06 kullanıcısına yanıt
    Vekaletler süreli ve süresiz olmak üzere 2 şekildedir. Eğer verdiğiniz vekalet süresiz ise noterden bu vekaleti azlettirmeniz gerekir.
  • cancogan C kullanıcısına yanıt
    Hatchback düşünüyorum clio,i20,corsa,astra,rio iyi olarak gördüklerim paramla alabileceklerim gibi gözüküyor.Sizce bunlardan temiz olarak bakarsak corsa mı bi adım önde gelir.Benim bütçeme göre tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galerinizde hangi araclar var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Abi çok hoplayan zıplayan seri bir araba değil
    Ama çok rahat sürümü var.
    Ben yalıtım olarak çok seviyorum
    Frenler sedanda urban plusta arka taraf kampana
    Bunda hb yani iki tarafta disk
    13.000 veya 10.000 benim araç henüz
    Uzun yolda sararsan gidiyor ama iyi gitsin diyorsan seri değil ama motor olarak sorunsuz
    Ben LPG taktırdım Lovato 2900 e taktırmıştım geçen sene
    Hiç bir sorunu yok tek sorun yaptırdıktan sonra park sensörü devre dışı diyor arada bir ama çalışıyor
    Ufak bir düzenleme ile düzeltiyorlarmış onu ama gitmedim üşeniyorum benim için önemli değil bir sorunda çıkarmadı şuana kadar genel olarak böyle

Yazdıklarını okudum, galericileri sevmem haz etmem.

Ama tanıdığım ve memnun oldugum 3-5 dürüst esnaf var.

Eğer yazdıklarında samimisen , tanıştığımıza memnun olacaklarima benziyorsun.

Buzdolabi alip satar misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 3 Haziran 2020; 0:7:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim araç 2018 kırmızı lansman rengi
    Savurma vb yok bende virajlarda rahat giriyorum spor araç gibi olmasada
    Ne bileyim egeayi yeriyorlar da dizeli çok güzel 1.6 bence
    Bu arada yakıt 30 35 Kr şehir içi
    Şehirler arası 25 Kr ki ben şehirler arası az yaksın diyen biri değilim basarım yol bulunca klima da açık gaz ile tekleme falan hiç olmadı şükür araçta
    Ben aracıma güvendiğim ve satmam dediğim için yıllık bakımını yaptırmadım serviste çünkü ailemin aracı değil benim şahsi aracım bende işe falan gitmiyorum araçla arkadaşların yanına tatile sahile gidip geliyorum horda kullanmam öyle Perşembe uzun yol yapacağım dönüşte yağ değişimi yaptırırım devam ederim :)

Fiyatlar zaten yuksekken siz ustune kar koyuyorsunuz ve vergi oduyorsunuz. Araci muhtemelen cok uyguna aliyorsunuz. Mesela ben 2 bin lira bile indirime razi edemiyorum. Arabayi uygun fiyata alma tüyolari nelerdir?

• Lpg ile ben de memnun kalacağımı düşünüyorum. Aslında alırken etorq almadığıma pişmanım. 1.3 dizel urbanın her şeyinden memnunum ama otomatik değil. Satmayı düşünüyorsanız boya değişen km ve fiyat bilgisi alabilirim.

• SopranosTony kullanıcısına yanıt
    Astra tercih edebiliyorsanız mutlaka ilk tercihiniz olsun saydıklarınızdan. Diğer seçenekler içinde corsa >i20 şeklinde değerlendirilebilir.
  • penguen67 P kullanıcısına yanıt
    Orta segment araçlar var bende. Corolla fluence focus gibi araçlar.
  • Yazdıklarım kimseye şirin görünmek için veya dikkat çekmek için değil. Tamamen işletmemin mantığını anlattım. :)

Ayrıca buzdolabı satmam ama şuan ciddi ihtiyacım var. Evimdeki buzdolabı dün bozuldu ve çöp oldu
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Ben çok yüksek kar marjlarına çalışan bi işletme değilim. Yani düşüreyim alayım yüksek yazayım 3 ayda satılsın değil. Bulunduğum yerdeki fiyatlarla benim araçlarımın fiyatı hemen hemen aynı seviyede. Dediğim gibi mesela istanbuldan araba almak veya ankara yani ticaretin hızlı döndüğü şehirlerden araç almak bana para kazandırıyor.
    Boyası da değişeni de yok
    Ama satmayi da düşünmüyorum
    BMW 520i alacak kadar para biriktirince satmak gibi bir fikir var aklımda F10 alacağım yani nasip olursa...

• Insignia grand sport ikinci elde rağbet görüyor mu hocam?

• Bilmediğimden soruyorum, galerileride satılan arabalarda pazarlık marjı ortalama ne kadar oluyor?

• Telefoncudan telefon, galericiden araba alınmaz

• Çek senet işlerini hobi olarak mı yapıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.