Şimdi Ara

Galericiyim Sorularınızı Bekliyorum (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
6
Favori
18.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi ağır hasarlı araçlarında ayrı müşteri potansiyelleri var ve sadece bu işi yapan galericilerde var. Fakat ben ağır hasar kayıtlı araç alıp satmıyorum.
  • Cevap vermediniz ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • talhadogdu T kullanıcısına yanıt
    Bu sorunuzun cevabı yok

Şaka bi yana müşterilere asla keklik gözüyle bakmıyorum
  • Volvonun müşterisi başkadır. Volvoyu bilen alır biner. i20'den S60'a geçiş yaptığınızda gerçek anlamıyla arabaya bindiğinizi hissedeceğinizin garantisini verebilirim.
  • cancogan C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim peki hocam şikayet noktasında bilginiz var mı nette herkes birşeyler den hep şikayetçi S60 konusunda? Nasıl bulacağız bu arabanın temizini? :)

• Kulaginizda cinlama sikayetiniz oluyor mu cok?
    Acayip saçma bir takıntı Türkiye’deki değişen ve boya konusu . Ben Amerika’da ve Rusya’da araba alıp sattığımda ( şahsi olarak değiştirmeyi seviyorum ) böyle şeylere takılan inanın hiç olmuyor adamlar daha çok mekaniğe takılıyor haklı olarak ve şasselere. Bizde ise çok aptal saptal nedenlere. Dediğiniz gibi solmuş arabayı boyatmayınca daha iyi oluyormuşcasına bir algı hele ki değişen boyadan cok ama coook daha iyi ve mantıklı keza bunu da anlamıyorum . 5 parça değişen var ! Hömmmm, yok değeri düştü ! Ağ be kardeşim ; hanım çöp kutusuna girdi tampon değişti , hanım kaldırıma girdi arka tampon değişti , hanım arabayı otoparktan cıksrken sol arka kapıyı surte surte yamulttu değişti , e orjinali ile değişti nedir problem ? Cevap yok - abi değilsen değer düşürür dışında. Arkadaş hiçbiryer hakkında fikri ve zikri olmayan insanlar olmuş cıkmısız bir adamın ağzından türemiş iki cümle adına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ederi fiyat sorabiliyor muyuz?

• arabaci_takimi A kullanıcısına yanıt
    Oluyor ama vertigoya bağlıyorum
  • arabama galeri 160 veriyorsa kaçtan satmam lazım sahibinden
  • Konuda fiyat biçme dışında herşey sorabilirsiniz
    O zaman Allah kolaylık versin , sağolun

• Bu işi yaparken alım-satım bilgi v. s hiç bir şekilde yalan konuşmadım bugüne kadar diyebilir misiniz yoksa biraz yalan bu işin olmazsa olmazı ister istemez söylüyoruz mu dersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • napolyon07 kullanıcısına yanıt
    Avrupada ve diğer ülkelerin genelinde TAZE BOYA olarak adlandırılır bu durum ve aracın değerine etki etmez bu durum.

Şöyle bir şey var ki kimse alacağı aracın mazisini bilemiyor. Yani kapı değişti ama neden değişti. Sürtme deniyor ama ya yandan araba daldıysa ? İşte bunların hepsi dürüst olmadığımızdan dolayı oluyor işin özeti bu şekilde bence.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    %5-%10 kar marjı hesaplayabilirsiniz
    eyvallah cevap yazdığın için sağ ol hocam.
  • Bnm soruya niye cvp vermedin ki zor bir Soruda değildi, neyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkenarjen B kullanıcısına yanıt
    E tabi pembe yalanlar mutlaka söylenir. Masum yalan diyecem ama bu sefer yalanın masumu olmaz diyenler çıkabilir.

Ayıp gizleyecek hiç bir yalan söylemedim şu zamana kadar.

Ama aaaabi araca müşteri var n'aptın sen karar verdin mi alacak mısın ?

Abim esnaf o paraları zaten veriyo biraz daha çıkman lazım

Abim demin aradılar xx fiyat verdiler vermedim

Bunlar pembe yalanlar işte
  • 1.6 dizel bakıyorsanız o motor ford/psa ile ortak. Yani motor kısmında usta parça problemi yok. Eğer otomatik ise o motorla gelen otomatik powershift, o da ford'un yani yine usta-parça sıkıntısı olmaz. Ama powershift, DSG'ler ile aynı mantıkla çalıştığından zamanla kavraması bitip değişim isteyecektir. Eğer %100 volvo yürüyenli bir S60 istiyorsanız yüksek hacimlere çıkmanız gerek, 2.0D'ler ve 2.4 D5'ler, Türkiyede çok az bulunan 2.5 T5'ler tam otomatik şanzımanlı ve hakiki 5 silindir volvo motorlarıdır. Peki 1.6 dizel kötü mü değil kesinlikle, ama performans beklentiniz olmasın fazla.

Araç temiz mi değil mi anlamak için bir volvo ustasında kontrol ettirmenizi tavsiye ederim kesinlikle.

Ha bu arada asıl soruyu cevaplamadım, S60'tan şikayet edenlerin çoğu bağajın küçüklüğünden şikayet eder. Onun haricinde kronik sorununu vs. duymadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 3 Haziran 2020; 10:21:53 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.