Şimdi Ara

Galericiyim Sorularınızı Bekliyorum (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
6
Favori
18.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hemen hemen herkese cevap verdim. Whatsapp değil ki bu anında yazayım. Sırayla geliyorum ve sizinde sorunuzu cevapladım
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Vallaha volvo düşünenler için çok iyi özet teşekkür ederim hocam 🤙🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cancogan C kullanıcısına yanıt
    olmuyor

hata veriyor.

175 lira yazsam 170 bine adam üst paketini koymuş görünüyor. bi sıkıntısı mı var ki acaba o fiyattan satamıyor bi de, ilanda temiz yazmış ama... iki hafta önce arkadaş bir yıl eski ve 20 bin km fazla yapmış olanını 165 ten sattı benim aracın. 5 bin lira fazla isterim diyordum ben de 170 ten aşağı verilmez diye düşünüyorum ama hayırlısı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 3 Haziran 2020; 10:31:32 >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Çok detaylı ve yeterli bir cevap yazmışsınız. Üstüne birşey eklenemez
  • Yere düşen beddualari napiyorsunuz.
    (Ironidir.)

• moondaye M kullanıcısına yanıt
    Eziği varsa boyasız göçük düzeltme , yüzeysel çiziği varsa pasta cila , derin çiziği varsa lokal boya uygulayıp uygun bir yere kaldırıyoruz
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Sizin araç arada sıkışmış bir donanım seviyesi o zaman İstediğiniz fiyatı yazın ve 1 ay bekleyin satıldığını göreceksiniz.

(Artan piyasa şartları)
    ama bir ay sonra ben de 10 bin lira ekliyorum fiyata, öyle uzuyor o iş
  • 2001 Bora'lar ne kadar?
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Temizlik ve vites şekline göre 45-65 arasında
  • 2010-13 arasi citroen c5 tavsiye edermisiniz.otomatik dusunuyorum.hali hazirda 2008 1.6mjet,manuel fiat bravo kullaniyorum.iki arabayida deneyimlediyseniz,arada cok fark varmi(yakit,konfor...vs.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 model Opel Corsa c full boya 25 bin hasar kayıtlı hatasız aracı ne kadara alırsın

• 2008 escalade alır mısın?

• Mrb. 2014 Jetta Highline 70 binde. DSG. Otoparkta geri gelen bir aracın hafif çarpması sonucu orta direğin alt kısmında bir karış sac çekilerek düzeltilmiş.Tavanda veya direkte eğilme vs yok. Haliyle yolcu kapısı ve arka kapı ile marş biyel boyanmış. Yani 3 parça boya var. Başka bir seferinde de arka tampon değişmiş. 2017 yılında meydana geldiği için 2 hasar toplamı 10 000 TL civarı. Tüm işlemler serviste yapılmış. Renk farkı anlaşılmamakta. Arabayı kullandım saat gibi. DSG sıkıntısız. Binici fiyatı nedir?
  • Kendi arabamın fiyatını merak ettim müsaitsen cevaplayabilirmisin ?

2012 model opel astra enjoy plus manuel vites sedan kasa 140 binde 3 değişen 2 boya var. Buna bağlı olarak 2 kaza sonucunda 18 bin hasar kaydı var. Yetkili serviste yapıldı orjinal parçalar kullanıldı. Ağır hasar değil yani airbaglar şaseler vs temiz. Hiç bir sıkıntısı hatası yok aracın bizzat kullanıyorum zaten. 2. sahibiyim. Ne kadar satış fiyatı cevaplarsan memnun olurum.
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Abi bu arada sende senin dizel Hakkında izlenimlerini paylaşır mısın
    Ben 1.6 dizel yeni bir Egea veya F10 520 i arasında gidip geliyorum
    Sıkıntım yakıt 520 de gaz Prins takılıyor da çok maliyetli ekonomide yapmıyor çok fazla
    1.6 Egea da tork olarak mükemmel yani bmw ile tork olarak kapışıyor hatta benzinlisini geçiyor bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen katılıyorum dürüstlük olmadığından problem oluyor

• Hiç km düşürmeden araba sattın mı?

Veya "alırken dul, satarken kız muamelesi" yapmadan bir alım-satım yaptın mı?
  • farate kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.3 motor ekonomi isteyen için gayet yeterli. Tabi bir 1.6 120 hp 320 tork değil ama arabayı uzun yolda kullanıyorum 2000m üstü rakımlı geçitlere çıkıyorum bana mısın demiyor. Hiçbir aracı sollarken ulan git artık demedim daha. Bence türk kullanıcısı için biçilmiş kaftan. Parçası ustası bol ve ucuz. Sadece yaklaşık 1 litre kadar fransız dizellere göre fazla yakar o da vergi avantajından çıkıyor. Benim bu arabada rahatsız olduğum tek şey şehir içi motor sesi ve otomatik olmaması. Şehiriçinde çok kullanmadığım için ilki sorun değil ama artık hanımın giriş seviyesi olan şoförlüğünü geliştirmek istiyorum. O yüzden satmayı düşünüyorsanız araç geçmişi ve fiyat bilgisini paylaşmanızı istedim.

• laylaylaylom L kullanıcısına yanıt
    Almam

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.