Bildirim
Galericiyim Sorularınızı Bekliyorum (11. sayfa)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
forum şişirmesinden dolayı ağır cevap kayıtları olacak mı -
Tabi aralarında ciddi fark hissedersiniz. Yakıt olarak hemen hemen aynı değerleri alırsınız ama C5 sürümü güzel ve sağlam bir araç (bravoya göre)quote:
Orijinalden alıntı: anka0658
2010-13 arasi citroen c5 tavsiye edermisiniz.otomatik dusunuyorum.hali hazirda 2008 1.6mjet,manuel fiat bravo kullaniyorum.iki arabayida deneyimlediyseniz,arada cok fark varmi(yakit,konfor...vs.) -
Fiyat vermiyorum başlıkta :) -
reis 2007 bmw 5.20d 70bin km'de var değişensiz birtek sürtmelerden dolayı ufak boyalar var kaç eder -
Merhaba ben de Sami Tarcan -
Escalade güzel araç ama satmak için alamam :) -
Sarılı sitede ortalama fiyat bulabilirsiniz aslında. Dizel mi benzin mi onuda belirtirseniz aşağı yukarı fiyatını söyleyebilirim. -
Bir arkadaşda 2019 model Sıfır km 0,9 Clio 4 Touch plus titanyum gri (elektrikli arka camlar,park sensörü,kol dayama) donanımlı araç var 105 bin gibi rakam istiyor almak mantıklımı? bir sene içinde satıp daha büyük araca geçmek istediğimde 2. Elde zarar edermiyim?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Başlıkta kimsenin aracına fiyat biçmiyorum sonra DH ölücüsü listesine falan eklenirim mazallah :) -
Bu soruyu biri daha sormuştu.
Km düşürmeden araba mı satılır hele ki galericiyse
Şaka bi yana asla öyle bir olaya girişmem.
Alırken neyse satarken o bizde -
Başlıkta araçlara fiyat vermiyorum :) -
O zaman ben soruyorum
Emniyet kemerleri dirençle kandırılmamış patlak olmayan araba var mı ? -
Şu gidişata göre ve araç kondisyonu kozmetiği korunduğu takdirde zarar etmezsiniz. Ama yarın bi kanun yasa bişe çıkar fiyatlar tepe taklak olur ona bişe diyemem -
Yazılmamıştı ama bence best -
Çıtır hasar nasil oluyor bi anlatsana hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıtır hasarı hemen anlatayım. Mesela tavanı değişmiş araç çıtır hasarlıdır. Veya yanmış araç çıtır hasar kategorisine girer. Bu tarz hasarlar çıtır hasar adı altında toplanıp ilanda gördüğünüz zaman tıklamanıza bile gerek olmayan araçlardır. -
Güzel konu olmuş. Bütün galericilerin dolandırıcı olmadığını da görmüş olduk. Hayırlı işler Özelden ya da buradan galerinizin linkini paylalırsanız belki bir gün bir araç almak nasip olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18 lik daha yeni düşmüş buralara bir iki dalgası var yada yok -
Hocam seninde işin gücün seks yahuquote:
Orijinalden alıntı: Pikelenjelo
18 lik daha yeni düşmüş buralara bir iki dalgası var yada yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X