Şimdi Ara

Galericiyim Sorularınızı Bekliyorum (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
6
Favori
18.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahim0674

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Bayağıdır piyasayı takip edemiyordum, piyasa bu kadar yükseldi mi ya. 2008 getz ve 52bin. biz bitmişiz valla
    güzel dileklerin için teşekkür ederim ama bana değil arkadaşıma aldık. yarın kısmete satış yapılacak. aynen fiyatlar çok yükseldi. ben 51 bin liraya 2017 ağustosta 75bin km'de hatasız boyasız cam tavanlı düz vites 2012 model 308 1.6 eHDi almıştım. nereden nereye? full + full C segmenti dizel araçtan, vasat bir benzinli B segmente geldik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 3 Haziran 2020; 14:40:58 >
  • 2018 kiasportage 10 bin km de ov, 150 bin eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabamcom sitesinin ilan koyarken verdiği fiyatların belirlenmesinde bölgede bulunan galericilerden mi fiyat alınıyor acaba

• cancogan C kullanıcısına yanıt
    2015 titanium plus var 120.000 de. 2. Sahibiyiz. Tertemiz araba. Satayım istersen. Aracta ek olarak büyük multimedya , geri görüş kamerası , arka spoiler vs var. Arka bagaj kapağında 2 avuç içi boya var. Hasar kayıdı yok.

• erdemirci kullanıcısına yanıt
    Yani edebilirde etmeyebilirde. Fiyatta uçacak kaçacak düşecek diye bir tavsiyede bulunamam. Ama yükselen bir piyasa var :)
  • Zannetmiyorum. Çünkü algoritmasının o şekilde olması zor bir ihtimal.
  • erdemirci kullanıcısına yanıt
    Fazlasini eder.Piyasasini bilmiyorum ama 180den asagi etmemesi lazim.

• cancogan C kullanıcısına yanıt
    Haklısınız dizel olduğunu yazmamışım. Ne kadar verilebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancogan

Sonuçta tramer , aracın aldığı hasarın çeşidini ve büyüklüğünü gösteriyor. Yani ne kadar ellenmemiş araç o kadar fazla değer.

Nerede yapıldığından ziyade şöyle serviste yapılmış onarım tramerlerinde bedeller yüksek çıkıyor evet , bunu alıcıda satıcıda tolere edebiliyor. Çünkü servis parça parası kadar işçilik yazar her zaman. Ama bazı hasarlar oluyor ki tramere işlememesi lazım. Mesela bir araç denk geldi bana 15 tane trameri var hepsi küçük rakamlar ama ONBEŞ KAZA. Bunun gibi ufak tefek şeyleri tramere işlettirmeden cepten yaptırmak araç değerine artı katkı sağlıyor.

Sorunuza cevap verebildim mi bilmiyorum sabah sabah afyonumuzu patlatamadık daha
    "Sonuçta tramer , aracın aldığı hasarın çeşidini ve büyüklüğünü gösteriyor. Yani ne kadar ellenmemiş araç o kadar fazla değer."
    İşte bu kısım bana mantıksız geliyor. Hatasız bir araçla kazalı bir araçtan bahsetmiyorum. 2 araç düşünün; her ikisininde aynı parçaları boyalı, birisi kayıtlı birisi kayıtsız. Sizde söylemişsiniz, tramer aldığı hasarın çeşidini ve büyüklüğünü gösterir diye... tramer kaydının olmaması, o aracın ellenmemiş olmasını göstermez ki? Yanlış mı düşünüyorum...? Bu durumda hasarının büyüklüğünü, nerede yapıldığını bildiğin bir aracı almak daha mantıklı değil mi? Diğer türlü biraz sahtekârlık yolları açık kalıyor gibi... Sizi tenzih ederim tabiki ama, bu durum galericilerin piyasaya sunduğu yeni ölücülük efsanesi diye düşünüyorum...

• 2018 Golf 1.0 highline 8.000km + ekstra 2 yıl garantili (2.000 TL bedelli, yetkili servis tamirli - çamur ve kapı onarım çok hafif bir kazası var) sunroof + dsg , satmayı düşünüyorum. Ne kadara satarım sizce?

Not: yıllık servis bakımı 10 Haziran da yapılacak, yaptırıp öyle satacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 3 Haziran 2020; 20:22:48 >
  • Valla helal olsun herkese cevap yazmışsın? Bende suan baktigim araci sorayim..
    85-90 bin civari 2018-2019 fiat egea 1.4 easy yada urban almak mantik li mi? Onun yerine su araclara bak dermisin, al sat yapmiyorum biniciyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancogan

Oluyor ama vertigoya bağlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

2018 kiasportage 10 bin km de ov, 150 bin eder mi?
    180 manuel+ düşük paket ise 160
    10bin km'de araba pek olmadığından 200den koyarsın trameri yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Haziran 2020; 23:12:52 >
  • Mükemmel sorular ya. Hepsini kendiniz mi derlediniz? Üşenmeyip güzel cevaplar veren galerici arkadaşı da ayrıca tebrik ederim. Konuya kalite katmış bu paylaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

180 manuel+ düşük paket ise 160
    10bin km'de araba pek olmadığından 200den koyarsın trameri yoksa

Alıntıları Göster
    Galerici arkadaş 150 bin yapabilirde yapmayabilirde demişti. Demek ki durust degilmis.

• Galericiler arabaların sağlam parçalarını söküyormuş

• DH Otomobil bölümü iki ayrılır normalde. Galerici ve al satçılara sövenler, galerici ve al satçılar

Genel kanı galericilerin çoğunun çakal ve üçkağıtçı olduğudur, bunda çoğumuz hemfikirizdir zaten. Galerici denince de akla standart tipler geliyor. Burada bu tanımların dışında bir izlenim bıraktığınız için teşekkürler. Soracak sorum olmasa da herkese tek tek ve seviyeli şekilde cevap verdiğiniz için keyifle okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

Galerici arkadaş 150 bin yapabilirde yapmayabilirde demişti. Demek ki durust degilmis.

Alıntıları Göster

benzinli sportage için kaç istiyorlar bak hocam fiyatlar ciddi uçtu

• Hangi galeri ilanına girsem 3 veya 4 parca boyalı yazıyor aracın başına gidiyoruz makineyle gösteriyor burasıda lokeeel
  • VW Boralar hakkında düşünceleriniz nedir? Sık sık alıp satar mısınız? Bir de 8 valf olanlar mı 16 valf olanlar mı daha çabuk müşteri buluyor?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.