Şimdi Ara

Galericiyim Sorularınızı Bekliyorum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
6
Favori
18.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babanız dahi emlakçı, galerici olursa uzak durun arkadaşlar, yok aralarında iyileri de var demeyin, hepsi aynı..

Devir İnternet devri alım satım yapacaksanız sahibinden üzeri yapın, kuruş vermeyin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel astra 1.4 turbo hb 2014 hakkinda ne dusuyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam bir soru da benden gelsin. Nedir bu insanlarda ve galericilerdeki boya takıntısı? benim aracım 5 parca boyalı, diger aracım ise boyasız. ncak araba cizik içinde - arkadas boyasız cizik araba diye daha cok para ediyor bu ne sacma istir? nedir bu işin aslı astarı? neden bu kadar takıntılı olduk? Değişen meselesi de ayrı bir durum. Abi arkadan carpmıslar, tampon degismis, e daha iyi ya, 5kg macun ve boya olmasından sa , sıfırı ile degismis bunun neresi kotu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 3 Haziran 2020; 2:49:58 >
  • Bir aracın tramer kaydının olması neden daha fazla değer kaybettiriyor? Nerede nasıl yapıldığı belli olan bir aracın, kazalı ama tramer kaydı olmayan bir araca göre ne gibi eksileri var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bin tllik bir araçta kaç bin tl net karınız oluyor ortalama ?
  • Hangi şehirdesiniz ?

• cancogan C kullanıcısına yanıt
    Bir işletmenin mantığı bu şekilde değil, senin işletmenin mantığı bu şekilde.Hepsi bu yazdiklarin gibi olsaydi bu isin cilki bu kadar cikmazdi Bu forumda ve piyasada galericiler olabildiğine düşüşte...
    Pandeminin en çok vurulan sektorlerdrn biri galericilik olacak , evvelinde dünya bizim sayemizde dönüyor havasinda gezen bir çok galericilerin suanda süt dökmüş kedi ile iyilik timsali arasinda bir kivamda olmasi normal...
    Galericilerin iki lafindan biri de inançlı olmak. Bir Cogu O kadar vergi kaçırıp vatanperver olmayi nasil beceriyorlar? Gerçekten şaşırıyorum. Amerika'da vergi kaciran neredeyse vatan haini ilan ediliyor ya da terörist muamelesi yapılıyor... (Amerika'da da galericilik yapan tanidigim var)

Yarasi olan gocunur burada bu yazdiklarim sana değil , herkese.. Sadece Galericilere de degil, Vergi Kaciran, Toplanan vergi ile yolsuzluk yapan, Kutsal Vergi'nin yetimin oksuzun hakkini, polisin-askerin maasini calan, hayatini kamuya adamis insanlari zor durumda birakan ve agzinda inanc kelimesi olan herkese, ister fabrikator olsun ister rusvet alan bir gorevli olsun... Eger baska bir dunyaya inaniyorlarsa yatacak yerleri yok, eger inanmiyorsa vicdanlari hic bir zaman rahat etmeyecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 3 Haziran 2020; 6:5:52 >

• ağır hasar kayıtlıları alıp satabiliyormusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

hocam bir soru da benden gelsin. Nedir bu insanlarda ve galericilerdeki boya takıntısı? benim aracım 5 parca boyalı, diger aracım ise boyasız. ncak araba cizik içinde - arkadas boyasız cizik araba diye daha cok para ediyor bu ne sacma istir? nedir bu işin aslı astarı? neden bu kadar takıntılı olduk? Değişen meselesi de ayrı bir durum. Abi arkadan carpmıslar, tampon degismis, e daha iyi ya, 5kg macun ve boya olmasından sa , sıfırı ile degismis bunun neresi kotu?
    şüphe uyandırıyor ondan şimdi az km arabalı hertarafı boyalı olunca takla attığını veya bir puştluk olduğunu varsayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Haziran 2020; 8:40:41 >
  • Çok mesaj atılmış büyük bir çoğunluğuna bakamadım, daha önce soruldu mu bilmiyorum fakat; çok fazla kar ettiğiniz ya da sorunlarını bildiğiniz bir aracı sattıktan sonra "İyi geçirdik adama haa ehehehe" diye kendi aranızda konuşuyor musunuz?
  • cancogan C kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam hepsini tek tek okudum

• wetkopat kullanıcısına yanıt
    Fiyatından dolayı çok fazla talep görmüyor ama bana sorarsanız çok yakışıklı araba
  • Yani ortalama olarak güzel pazarlık yaparsanız %2-2.5 kadar esneyebiliyoruz. Tabi sizin ne kadar alıcı olduğunuza bağlı :)
  • RedManetics kullanıcısına yanıt
    Araç alacak olursanız sarı sitede sadece "sahibinden" yazanları filtrelemeyi unutmayın
  • Hocam 2018 i20 jump otomatik arabayı satıp 2013-14 arası volvo S60 önerir misiniz böyle birşey yapılır mı? Volvo yu nasıl görüyorsunuz piyasada teşekkür ederim

• radko kullanıcısına yanıt
    Tabi benim hobim ama karşı tarafın fobisi
  • Against Me kullanıcısına yanıt
    Yakıt olarak biraz fazla olsada J kasaya 5 sene binmiş biri olarak astra gerçekten çok keyif veren bir araç
  • napolyon07 kullanıcısına yanıt
    Boyasız orijinal araç her zaman kıymetlidir. Tabi boyasız diye çizik içinde olacağına boyalı olsun mantığı bende de var fakat bizdeki boya takıntısı şu şekilde " bu araba boyasızsa bunu süren arabayı yıpratmamıştır temiz binmiştir. bak kazası bişeyi yok " mantığı hakim piyasada. Önemli parçalarda değişen ve bol macunlu boya olmadığı sürece yanlarda çizik boyası gerçekten dert edilecek şeyler değil ama bu tabuyu asla yıkamıyoruz.

Adamın arabası komple solmuş güneşten yanmış bitmiş boya diye bişe kalmamış , bize takasta gelip benim aracım BOYASIZ ORİJİNAL diyo
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Sonuçta tramer , aracın aldığı hasarın çeşidini ve büyüklüğünü gösteriyor. Yani ne kadar ellenmemiş araç o kadar fazla değer.

Nerede yapıldığından ziyade şöyle serviste yapılmış onarım tramerlerinde bedeller yüksek çıkıyor evet , bunu alıcıda satıcıda tolere edebiliyor. Çünkü servis parça parası kadar işçilik yazar her zaman. Ama bazı hasarlar oluyor ki tramere işlememesi lazım. Mesela bir araç denk geldi bana 15 tane trameri var hepsi küçük rakamlar ama ONBEŞ KAZA. Bunun gibi ufak tefek şeyleri tramere işlettirmeden cepten yaptırmak araç değerine artı katkı sağlıyor.

Sorunuza cevap verebildim mi bilmiyorum sabah sabah afyonumuzu patlatamadık daha
  • jovenleon kullanıcısına yanıt
    Şehirden şehire değişir bu sorduğunuz soru. İstanbulda seri satış yapmak gerekir 2 bin lira kar ile verirsin karsta ağır ağır satarsın 15 bin kar edersin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.