Şimdi Ara

Galeriden araba alinmaz bunu anladim (Nasyonel Otomotiv icerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
13.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam ben araba full+full diye kapi surtmesine goz yummustum ama bu muameleden sonra bisiklet dahi almam inan.
    Ozellikle e90 kasa aramaktayim 184hp olanlarindan bizimkiside heves iste.Gerci bulduk aradigimiz araci sonunda yarin biticek bu cile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caytem -- 6 Ocak 2014; 1:33:08 >
  • bu şikayetinizi galerinin daha yetkili kişilerine söylemeyi deneyin. Gerçi galeriden araba alınmayacağı zaten aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caytem

Aynen hocam ben araba full+full diye kapi surtmesine goz yummustum ama bu muameleden sonra bisiklet dahi almam inan.
    Ozellikle e90 kasa aramaktayim 184hp olanlarindan bizimkiside heves iste.Gerci bulduk aradigimiz araci sonunda yarin biticek bu cile :)
    quote:

Orijinalden alinti: caytem

hadi hayyrlysy in?allah yaryn fotolaryda atarsynyz buraya :)

• Adamlar biraz kurumsallıktan nasibini almışlarsa burayı bir şekilde görüp, olayı takip edip sizden özür dilemeleri lazım. Fatih'e de sağlam bir fırça tabi.
  • Hayırlısı olsun. Güzel bir inceleme videosu detaylı foto isteriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet olarak sürünmeye mahkumuz.

Esnafın çoğu böyle, nereye gitsen bin bir surat. Sanki bedava verecek. Her şeyin para olduğu, insanlığın sıfıra indiği 3. dünya ülkelerinde, saygı, sevgi, hoşgörü ve güleryüz, sadece en üst segment, parası olan müşterilere gösterilir.

İşte orta direk orta direk diye boşa kendimizi boşa yırtmadık, toplumu dengeleyen, tampon olan kesimdi, onu da bitirdiler.
  • aynı davranışı sıkıysa aventador almaya giden birisine de yapsınlar? Cem Yılmaz'ın garson taklidindeki gibi "ne vereyim aaabime?" diye giriş yapıp yağdanlıkla peşinde koşarlar.
  • Yav fatihi mi alacan sanki :p Araba sadece dediğiniz gibiyse bence alınır,ne güzel yatmış kullanılmamış.Motor temizliği vs. kaç para sanki.Millet pertten toplayıp iteliyor.

Edit:Galeriden araba alınmaz,almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraysgt -- 6 Ocak 2014; 2:47:52 >
  • 3.20d yi aldim 2011 model 45bin kilometrede Izmire donuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3.20d yi aldim 2011 model 45bin kilometrede Izmire donuyorum

Hayırlı olsun kardeş
  • quote:

3.20d yi aldim 2011 model 45bin kilometrede Izmire donuyorum

Hayırlı olsun kazasız belasız. Kaça aldınız ?
  • Varmış onda da bir hayır demekki. Güle güle kullanın
  • caytem kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun hocam
  • Galericilerin hepsi böyle.
  • forumdaşın itin tekine denk gelmişsin ve araç konusunda direkten dönmüştün canını sıkma 90bin tl veriyorsun bir 5bin tl fazla ver kafan rahat olsun mis gibi hazır rahat araçlara bin...
  • Nas yonelmiş Pehhh... isterse ne olur olsun, gözünüzde büyütmeyin, esnaf değilmiş ilk önce, yok elemanmış ta, yok aldığı üç kuruşmuşta, yapamıyosan b.s.g. o halde, adamlık parayla olmuyor demek ki, zaten araba satmak isteyen depoya kendi adamı kendi arabasıyla götürür, sen dünya yol gidip bide şöförlük yapmak zorunda değildin yani, böyle tuzu kurulardan alışveriş yapılmayacak kesinlikle, dize getirecen yalatacan böylelerini... yeri geliyor 1liralık malı satmak için kırk takla atıyosun, adamı yalıyon yutuyon, çay kahve izzet ikram, biz babadan böyle gördük, esnaflığı ticareti böyle bildik, nişantaşında kahve satmaya benzemez ticaret ...
  • Ya arkadas daha yeni tatilden donduk 2 farkli otelde kaldik. Ilki normal bir otel ikincisi sozde butik otel.

Ilk otelde herkes bir ilgili bir alakali oradan oraya kosturuyorlar, bir dedigini iki etmiyorlar, en kalabalik zamanda bile ellerinden geleni yapiyorlar.

Ikinci otele gittik sozde butik otel luks, adamlar suratina bakmiyor ortalikta bos bos dolasiyorlar, bir sey istiyorsun sanki lutuf yapiyor gibi davraniyorlar surat karis, tesekkur ediyorsun bir rica ederim yok.

Ha bu arada bu olay yurtdisinda oluyor, bu olayi yasayinca aklima VW bayilerindeki ilgisilik hikayeleri gelmisti, dusunmustum demekki musterinin gelir seviyesi arttikca hizmet kalitesi dusuyor diye:) Sizin hikaye bunu bir kez daha dogruladi:) En luks galerilerden birine gitmissiniz ama belki de sokak arasinda Sahin satan galericininkinden daha kotu muamele gormussunuz.
  • usta paradan kaynaklı değil. 30 küsür milyarlık araç bakmaya gidiyoruz bir elimizden tutup ekspertize götürmedikleri kalıyor. Pazarlamacıyla ve araçla alakalı. Belli ki araçlarına pek güvenemiyorlar. Gerçi böyle araçlar hemen satılsın diye çok uğraşırlardı ancak anlamadım gitti
  • Arkadaşlar teşekkür ederim.
    Arac 87.000'e aldım.Sıra İzmir plaka yapmaya geldi. :)
  • hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.