Şimdi Ara

Galeriden Araç Alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya o değil de yukarda bi kaç arkadaş galericilerin ucuz alıp "piyasa fiyatına"sattığını yazmışlar.Bir dakika şimdi:galericilerin piyasa fiyatına araç sattığı nerde görülmüş?Her taraftan araştırın malum siteden de bakın.Bakın bakalım galericiler piyasa fiyatına mı satıyor arabaları?Bu ikinci el piyasası bugün can çekişiyorsa bunun sebebi ötv artışı falan değil galericilerin aç gözlü oluşudur.Neyse konumuza dönersek,Galeriden araç alınır ama değerinde,temiz ve yalan dolan yoksa işin içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz...
  • Bayilerin ikinci elleri olabilir. Harici galerelere bulaşmak mantıksız

• Şimdi galericinin adı çıkmış 80'e inmez 70'e misali, Tabii bu namı yine galericiler yaptıkları üç kağıtlarla kazandılar. Ancak Hepside üç kağıtçı değil tabii içinde çok dürü
    st olanlarda var ama sayıları çok az,önemli olan o dürüst gelericiyi bulabilmek.
  • Alınmaz neden;

2 yıl önce 500 liraya hurdacıya sattığımız Lada Samaramızı geçen hafta galericide görmüş babam.Şaşi no ve plaka değişmiş şekilde.Karıştırıyorsun falan dedim bagaj menteşelerinin biri farklıydı ordan tanıdım kendim takmıştı dedi.Bu arada araba pertten beterdi.
  • bir arkadaş madde madde ve esprili bir şekilde yazmıştı galeriden araba alınmamması gerektiğini.
    hatta abartmış, galericilerin önünden geçen araba alınmaz,
    galeriye selam veren adamın arabası alınmaz....vs diye. bulursam buraya eklerim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

bir arkadaş madde madde ve esprili bir şekilde yazmıştı galeriden araba alınmamması gerektiğini.
    hatta abartmış, galericilerin önünden geçen araba alınmaz,
    galeriye selam veren adamın arabası alınmaz....vs diye. bulursam buraya eklerim. :)

O benim de aklıma geldi de bulmaya zamanım yoktu sen bul da ortalık şenlensin

• Hatasiz boyasiz diyor ama arka tampon ile sol arka çamurluk arasındaki ton farkina bakin. Tipik bir galerici.

• Alınır tabi neden alınmasın ...
    Daha bir hafta önce galerici olduğunu tahmin edemediğim bir zata sattım.Aracın kilometresi düşürülmüş ve hatasız boyasız çiziksiz diye açıklamayla malum sitede gördüm.Halbuki tavan hariç boyalı ve arka havuzdan işlem görmüş bir araçtı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çarkçı_başı -- 23 Mayıs 2014; 19:34:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Çok mecbur kalmadığım sürece galeriden Allah' ın selamı dışında herhangi birşey almam.

• Eğer foruma açacak konu bulamıyorsanız tabiki alınır.
  • İlk arabamı alacağım kısmetse yaklaşık 1 aydır araştırıyorum 1 aylık gözlemlerim sonucunda 2. el piyasasındaki pahalılığın 2 000 TL si galericiler ve alsatçıların piyasayı domine etmesinden dolayı olduğunu fark ettim bu yüzden kelepir dahi olsa kendimi değil başkalarını da düşünerek asla onlardan bir şey almam ellerinde patlasın arabalar
  • atlantis41 A kullanıcısına yanıt
    Açıkçası araç almak için yanlış zaman.Tatil öncesi 2. el araç piyasasının tavan yaptığı dönemlerdeyiz.Bende diğer aracımın modelini yükseltmeyi düşünüyorum ancak piyasa normale dönene kadar bekleyeceğim.

Galeri konusuna gelirsek; işin doğrusu galeriden alıp ta kazık yiyenlere acımıyorum artık.Aracımı satmak için ilan verdiğimde alıcılara nesi var nesi yok anlattım.Millet 12 yaşında sıfır ayarında boyasız araba bulma sevdasına düştüğünden burun kıvırdı.Nihayetinde galerici olduğunu bilmediğim birisine sattım.Şimdi ise km si düşürülmüş boyalı araca birisi gönül rahatlığıyla biniyor... E hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çarkçı_başı -- 23 Mayıs 2014; 20:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Emin Otomotiv gibi güvenilir galerilerden alınır.

silopide bir yumurta kasa hyundai accent vardı, 9500 e satmaya çalışıyordu sahibi, araç leş ötesi bitmiş tükenmiş, sağlam yeri pek kalmamaış klasik bir güneydoğu kaçak yakıt takviyesi almış araç idi. Aynı aracı emin otomotiv ilanlarında gördüm, pasta cile yapmışlar, süsleyip püslemişler. 11500 den satıyorlardı. İşte O an benim gözümde Emin otomotiv bitti. demek ki ucuza araba düşürüp allayıp pullayarak satıyorlar. Galeriden ne beklenir ki zaten...
  • benim üç tanıdığım (biri abim) galeriden aldılar. sonra hepside 2.el arabaya tövbe edip sıfır araba aldılar.
  • parça konusunda chewroletin sıkıntı olacağnı sanmam rover bile kaç yıldır üretilmiyor ama parça sıkıntısı yok
  • galeriden araba alıpta memnun olanı görmedim. Adana'da durum böyle. amcalarım aldı galeriden yabancı değil tanıdık diyorlardı ama onlar daha beter çıktı.aldıkları arabalardan en az 2 3 bin zararla sattılar. ben kesinlikle galeriden araba alınmamasından yanayım.
  • okuduğumuz olaylardan dolayı alınmaz , genel kanı bu ama ben 2 kere aldım hiç bir sorun çıkmadı. Çoluğuna çocuğuna haram lokma , başkasının rıskını kendisine geçmesini istemeyen galericiler de var. Nasıl ki arabayı almadan önce binbir türlü araştırıyorsak galeriyi de araştırmak gerek. Çakallığı - işgüzarlığı var mı diye. Ondan sonra içimize sinerse gönül rahatlığıyla alınır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.