Şimdi Ara

Galeriden Araç Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realite90

sıfır proton gen2 almıştık bizde lada samara vardı onu verip üstüne kredi çekip neyse bu adamlar bizim ladanın resmini çekip sahibindene koymuşlar ama 150 bin km deki aracı 80 bin km diye sattılar hemde 24 saat geçmeden

Bunu anlamanin bir yolu yordami yok mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi galeriden?
  • Km dusurme hasarli pert kazali vsvs gectim.
    Gleriden araba almak demek hicbiri olmasa birinin ucuza sattigi bir araci pahali almak demek. O yuzden uzak durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Km dusurme hasarli pert kazali vsvs gectim.
    Gleriden araba almak demek hicbiri olmasa birinin ucuza sattigi bir araci pahali almak demek. O yuzden uzak durun

Al-sarçılarda aynı mantıkta değil mi zaten??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barikat

Merhaba arkadaşlar.. Amcam tutturdu galeriden araç alacağım diye sizce galeriden bu araç alınır mı?
    Aveo alınır mı demeyin amcamın bundan önceki aracı 96 golf. 18 yıl kullandı bunuda alıp evladiyelik kullanmak istiyor nedeni güvenliğinin tam oluşu yakıtının az oluşu vs. yani 2. el derdi olmayacak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-model-23-bin-km%2Cde-hatasiz-chevrolet-aveo-1.3-dizel-lt-165451125/detay

23 binde araba gidip servise gösterip alacaksınız arabayı galerici üretmiyorki bu kadarda olmaz sadece pazarlığı fazla yapmaya çalışın

• Hayırlısı bakalım amcamın başı yanmaz umarım
  • Alınır hocam niye alınmasın, işini düzgün yapan galerilerde var bu ülkede, aracı şasi no dan sorgulatın, birde sanayi de tanıdık kaportacı varsa bir gösterin, içinize sinerse fiyatta anlaşırsanız alınır binilir canavar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Alınır hocam niye alınmasın, işini düzgün yapan galerilerde var bu ülkede, aracı şasi no dan sorgulatın, birde sanayi de tanıdık kaportacı varsa bir gösterin, içinize sinerse fiyatta anlaşırsanız alınır binilir canavar gibi.

Yetkili bayiiden expertize soksak yetmez mi

• Yalan söylemeyen galerici para kazanamaz,gerisini siz hesap edin artık.
  • galerilere bir kere bulaşan bir daha yakasını kurtaramaz haberiniz olsun. üstte bi arkadaşın dediği gibi galeriden bi selam alırım alırsam o da Allahın selamıdır yoksa onu bile almam :)
    eski aracınızı satın ardından nakitlerinizi toparlayın gidip sahibinden alın, kafanızda gönlünüzde rahat eder
  • Chevrolet marka araçların bir kaç yıl sonra ülke piyasasından çekileceğini düşündüm de. 18 yılda,golf kullanmış. Piyasadan çekildikten sonra 9-10yıl parça desteği sağlar sonrasına karışmaz. Hatta konusu vardı bunun forumda. Yakınına bunuda söyle hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız inşallah.

• Çok mecbur kalmadığın sürece almıyacan
  • Galeri ölü arabalari leş fiyatina alir sifir fiyatina geri satar

• quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Chevrolet marka araçların bir kaç yıl sonra ülke piyasasından çekileceğini düşündüm de. 18 yılda,golf kullanmış. Piyasadan çekildikten sonra 9-10yıl parça desteği sağlar sonrasına karışmaz. Hatta konusu vardı bunun forumda. Yakınına bunuda söyle hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız inşallah.

Yurt dışından parça temini mümkün olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: noplaceforchance

"Galeriden araba almak=Zürafa sokaktan bir kadınla evlenmek"
    Benim gözümde maalesef böyle.

Ne alaka?
    Ayrıca bir kısım insanları zan altında bıraktığının farkındamısın?

adam doğru söylüyor.

anlamanız için illa galeriden araç alıp burada şikayet konusu mu açmanız lazım?

verdiği örnek doğru mu ? zihniyetlere bak arkadaş herşeyi cinselliğe bağlıyorlar. yıl olmuş 2014.

ayrıca her galerici aynı diye bir şey yok, geçen senelerde iki araç aldık ikiside gayet tertemiz araçlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2JZ-GTE -- 22 Mayıs 2014; 17:55:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: noplaceforchance

"Galeriden araba almak=Zürafa sokaktan bir kadınla evlenmek"
    Benim gözümde maalesef böyle.

Ne alaka?
    Ayrıca bir kısım insanları zan altında bıraktığının farkındamısın?

adam doğru söylüyor.

anlamanız için illa galeriden araç alıp burada şikayet konusu mu açmanız lazım?

verdiği örnek doğru mu ? zihniyetlere bak arkadaş herşeyi cinselliğe bağlıyorlar. yıl olmuş 2014.

ayrıca her galerici aynı diye bir şey yok, geçen senelerde iki araç aldık ikiside gayet tertemiz araçlardı.

he tamam kardes sen galeriden arac almaya devam et

• allah yazdıysa bozsun diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Chevrolet marka araçların bir kaç yıl sonra ülke piyasasından çekileceğini düşündüm de. 18 yılda,golf kullanmış. Piyasadan çekildikten sonra 9-10yıl parça desteği sağlar sonrasına karışmaz. Hatta konusu vardı bunun forumda. Yakınına bunuda söyle hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız inşallah.

Yurt dışından parça temini mümkün olmaz mı?

İlla ki temin edilir lakin pahalı kaçar.

• araç ilandan değil diyor aldımız mı yoksa. otomol den aldım ben gayet güvenli
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşlar bu benim şahsi yorumumdur. İsteyen katılır isteyen katılmaz. Bazı arkadaşları da rahatsız etmiş olabilir, kusura bakmasınlar.
    Neden böyle düşündüğüme gelince, şu mübarek Cuma günü, Cuma namazında camiye gidince size zahmet bir etrafınıza bakıverin. Herkes ne kadar inançlı, temiz değil mi?
    Ama araştırmalara bakıverin bir de, dünyada yolsuzluğun yalanın dolanın en çok olduğu ülkeler arasında kaçıncıyız?
    Elbette ben de inanmak ve güvenmek istiyorum insanlara. Anadolu insanının temiz, inançlı ve dürüst olduğunu biliyorum.
    Ama şartlar insanları maalesef değiştiriyor. Çoğunluk öyle değil, biliyorum ama, bazı insanlar karşısındakine yalan söylemekten hiç çekinmiyor, hiç utanmıyor.
    Yüzü hiç kızarmıyor. Üç-beş kuruş için kula hakkına girmekten çekinmiyor. Bir süre sonra da yaptıkları kendisine normal geliyor. Çünkü çevresinde de böyle görüyor.
    Galerici esnafı arasında da böyle insanların oranının oldukça yüksek. Galericilik artık kilometre düşürme, pert ve kazalı araçları kakalama, insanlara yalan söyleyip
    kazıklama mesleği haline gelmiş durumda. Bu da normal görünüyor artık maalesef. Aralarında dürüst vardır ama ben artık onları ayırt edemiyorum. Çünkü
    yalancı olanlar o kadar ustaca yalan söylüyor ki anlama yetimi aşıyor artık. Dürüst esnafı ayrı tutuyorum.
    Bu nedenle ben galeriden almam, arkadaşlarımı da uyarırım.
    Buraya da o nedenle yazdım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.