Şimdi Ara

Galeriye araç satılır yada takasa girilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
15.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar yazdiklariniz cok sacma olmus adamlar para kazaniyor bu isten ne bekliyordunuz degerinde almasinimi araci? Sacma sapan tipleri gelip oyalayan bakip begenmeyen abi param yok su kadar olmazmi diyen insanlari cekicegime 2 3 lira assagisina veririm galeriye veririm. ayrica kendinize bir galerici belledikten ve onla arkadas olduktan sonra ondan aldiginiz araci goturun bana su temizlikte su araba lazim diyin piyasada bulamadiginiz arabayi 2 gunde bulur iyice bakar sana yarar abi bu der temizse takasinizi yaparsiniz. Yoksa piyasanin su halinde aracini satcandaaaa temiz araci bulcandaa temiz araci bulana kadar arabasiz kalcandaaa ohooo!! Galericilerle is yapmak birazda rahati seven adam isidir kisacasi. krolarla dolandiricilarla ugrasicam derseniz 2 3 bin lira icin o sizin tercihiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 16 Ekim 2016; 3:36:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı galericiler çok abartıyor fiyat kırma olayını.

2013 yılında scirocco almaya karar verdik. İlan bulduk bi tane 2012 model istoçta bi galeriden adam 55 istiyor.
    Bizim araçların o zaman ki değeri sandero 25 hilux 35 biz oraya giderken ikisini verip üstüne 5-6 vermeyi gözden çıkarmıştık.
    Neyse gittik adam arabalara baktı. Biz numaramızı bırakıp çıktık sen hesabını yapıp ararsın bizi diye.
    Döndük 2-3 saat sonra aradı. Yok sizin araçlar şöyle yok böyle yok hilux tutulmuyor falan dedi. Ee sonuç ne istiyosun diyoruz.
    Üstüne 15 bin verin dedi. Tamam biz sizi ararız dedik kapattık
  • Benim bildiğim galericiler müzayede de araba alma işini daha çok yapıyorlar. Özellikle filo araçlarına daha çok rağbet var. Örnek vermek gerekirse dün Beyaz sistem de müzayedeyi izlemeye gittim, 150 araç çıktı satışa ve 130 dan fazlası satıldı. Bireysel olarak araç alıp satma işini yapanlarda bu tip yerlerden araç alıp satıyorlar. Bazen çok güzel araçlar iyi fiyata gelebiliyor ve al-satçılara iyi kar getirebiliyor.
  • Sadece galeri değil bunu oto bayilerde yapıyor. Sonuçta para kazanıp dükkan çeviriyorlar ve yaptıkları normal geliyor bana.

Kuzenin 2015 Civic Executive paketli modeli Sahibinden'de 73-75 e gidiyor, bayi 62 verdi. Galerici 65 verdi.
    Yani bu olağan bir şey. Siz paraya sıkıştıysanız acil para lazımsa onlar da bu fırsatı kullanıyor neticede.
  • galericiye selam dahi verilmez, ancak selam alınır (çünkü farzdır, farz olmasa onu da yapmam).
  • 2015 in sonlarında Peugeot bipper aracımı ilana koydum. Tek parça değişen var (bagaj kapağında el kadar göçük yüzünden, fotoğrafları da var). 2010 model ve 45000 km de temiz binilmiş en ufak deforme Vs yok.. Neyse bir ay ilanda kaldı sayamadım süresi doldu. Galerilere bi bakayım dedim. Ağız birliği etmiş gibi hepsi 21 dedi. Sinirlendim tabi. Fiat fiorino olsa 30 eder ama Peugeot tutulmuyor Vs Vs dedi, değişeni var falan dediler. Neyse kardeşimin hesabıyla yeniden ilana koydum. İkinci gün biri aradı, ertesi gün için 26 bin liraya anlaştık. Adam geldi çantasının içinde nakit parayla. Baktırdı araba çok iyi durumda. Parayı verdi ben de 4 adet kışlık lastiklerini de verdim oldu bitti.. Galeriler de bulmuşken yolmanın derdinde. Benden arabayı 21 e alıp kendileri iki koku bir cila yapıp 28 den aşağı satmayacaklardı.. Bir daha da tövbe ettim galeriye

• İnternetten 1-2 bin ucuza satın daha az zarar edersiniz. Doğal olarak adamlar bu işin ticareti ile uğraşıyor ve para kazanmak isteyecekler.
  • Galericiler ve sanayi ustaları hem alırken hem satarken kar etmek ister.Senden alırken araba yığıntı adam etmek lazım der senden aldıktan sonra biblo diye satarlar ama cuma namazınıda kaçırmazlar
  • Galeriye araba satılmaz,ama iyi pazarlıkla araç alınır,takasa asla girilmez.Kısa bir örnek benim aracımın piyasa değeri 25 bin tl idi,alacağım aracın değeri 36 bin fakat piyasası 34 civarı.Şimdi olay şu adam takasa girdiğimde benim aracı 23 ten sayıyor kendi vereceği arabanın fiyatı aynı kalıyor,yani hem bana takastan geçirecek 2 bin tl hemde kendi arabası piyasadan 2 bin yukarda orda da tak 2 bin etti sana 4 bin.Buna enayilik denir.Ben aracımı dışarıya 25.500 sattım istediğim arabayı 34.500 aldım.Matematiksel olarak öndeyim :))
  • 34 bin liraya sattığım hyundai i30um için birisi 25 birisi 22 lira satarım dedi abartmıyorum ..galericiler nasıl iş yapıyor anlamıyorum bi yerde bir yanlışlık var

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Galeri hem sizin aracinizi ucuza almaya calisir hem takasta verecegi arabayi pahalidan sayar ciddi derecede oper sizi.Anca arkadassa falan ve sizde piyasayi biliyorsaniz kazik yemezsiniz.
    İş arkadaşımı galerici kankası dolandırdı. Bak kazıkladı demiyorum! Dolandırdı. Adam ortadan kayboldu

Yakın arkadaşımı galerici kankası kazıkladı. Araları bozuldu.

Not: pardon. Konu hortmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 30 Ekim 2018; 22:19:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.