Şimdi Ara

GALİBA AŞIK OLDUM ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enyuar

ah bu güzel kızlar, ah bu güzel kızlar! hep mavi boncuk...

anlamadım
  • 1 sene önce Metrobüste kızla 30 dakika boyunca cidden bakıştık, çok etkiliydi sonra ben inmek zorunda kaldım.
    O bakışmadan 4 ay sonra İstanbul forumda arkadaşlarımla alışveriş yapıyorduk.
    Filmlerdeki gibi tam karşıma çıktı, durdu bende durdum, yanında 2 kız arkadaşı vardı ellerinde poşetler.

Ardından gittim yanına, oturduk bi mekanda arkadaşlarım ve arkadaşlarıda dahil, yine birbirimize baktık.
    Sonra telefonları aldık, sık görüşmeye başladık tabi sonra sevgili olduk bir süre sonra beklediğim gibi çıkmadı huyları tavırları hoşuma gitmedi bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

1 sene önce Metrobüste kızla 30 dakika boyunca cidden bakıştık, çok etkiliydi sonra ben inmek zorunda kaldım.
    O bakışmadan 4 ay sonra İstanbul forumda arkadaşlarımla alışveriş yapıyorduk.
    Filmlerdeki gibi tam karşıma çıktı, durdu bende durdum, yanında 2 kız arkadaşı vardı ellerinde poşetler.

Ardından gittim yanına, oturduk bi mekanda arkadaşlarım ve arkadaşlarıda dahil, yine birbirimize baktık.
    Sonra telefonları aldık, sık görüşmeye başladık tabi sonra sevgili olduk bir süre sonra beklediğim gibi çıkmadı huyları tavırları hoşuma gitmedi bitti.

çok şanslıymışsın. haftaya cumartesi otobüse binmiş olabileceği 4-5 tane durak var o saatlerde hepsini gezicem ya da aynı saatte aynı otobüse tekrar binicem şansımı denemem lazım yoksa gittikçe takıntı haline dönüşecek bu olay

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

quote:

anlamadım

sizin için geçerli değildir inşallah ama kendi egosunu tatmin etmek için herkese mavi boncuk dağıtan kızlar var ya, onları kasdettim aslında. gerçi erkeklerden de var. gerçi insanın iyisi de kötüsü de var işte.
  • quote:

quote:

quote:

anlamadım

sizin için geçerli değildir inşallah ama kendi egosunu tatmin etmek için herkese mavi boncuk dağıtan kızlar var ya, onları kasdettim aslında. gerçi erkeklerden de var. gerçi insanın iyisi de kötüsü de var işte.

aynen şu kızlar yok mu !!! :(

• yarın aynı saatte aynı otobüse binicem umarım görürüm
  • quote:

Bugün otobüste bir kızla sürekli bakıştık falan, kız çok güzeldi. Otobüste baya kalabalıktı yanına gelip konuşamadım bile. Bakarken bazen gülümsedi, bazende uzun uzun baktı. Şimdi "lan 2 kere bakışmışsınız hemen aşık mı oldun"

diyeceksiniz ama daha önce çok kızla böyle şeyler oldu hiç bu kadar farklı değildi. Acaba bakışlarımdan rahatsız oldu mu derken o uzun uzun bakınca bende cesaret buluyordum.

Otobüsten inerken nerdeyse bacaklarım titriyordu. Belki benden 1-2 yaş büyük olabilir ve aynı Bioshock Infinite'deki Elizabeth'in uzun saçlı haline benziyordu. Dediğim gibi daha önce bunun gibi çok yaşadım ama bu seferki çok farklıydı

gerçekten galiba kıza aşık oldum Bunları yazarken bile kalbim hızlandı. Elinde kentkart vardı ama adını soyadını göremedim Bu kızı nasıl bulabilirim gençler taktik verin

Edit: yarın aynı saatte aynı otobüse binicem şans dileyin dostlarım

iyi şanslar dilitorum inşallah görürsün kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Skywalker29

quote:

Bugün otobüste bir kızla sürekli bakıştık falan, kız çok güzeldi. Otobüste baya kalabalıktı yanına gelip konuşamadım bile. Bakarken bazen gülümsedi, bazende uzun uzun baktı. Şimdi "lan 2 kere bakışmışsınız hemen aşık mı oldun"

diyeceksiniz ama daha önce çok kızla böyle şeyler oldu hiç bu kadar farklı değildi. Acaba bakışlarımdan rahatsız oldu mu derken o uzun uzun bakınca bende cesaret buluyordum.

Otobüsten inerken nerdeyse bacaklarım titriyordu. Belki benden 1-2 yaş büyük olabilir ve aynı Bioshock Infinite'deki Elizabeth'in uzun saçlı haline benziyordu. Dediğim gibi daha önce bunun gibi çok yaşadım ama bu seferki çok farklıydı

gerçekten galiba kıza aşık oldum Bunları yazarken bile kalbim hızlandı. Elinde kentkart vardı ama adını soyadını göremedim Bu kızı nasıl bulabilirim gençler taktik verin

Edit: yarın aynı saatte aynı otobüse binicem şans dileyin dostlarım

iyi şanslar dilitorum inşallah görürsün kardeşim

teşekkürler, görürsem numarasını kesin almayı düşünüyorum

• Giden gitmiş
  • Arkadaşım O Eli Bi İndir! kullanıcısına yanıt
    Nerde yaşıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

kız inene kadar bekleyip gidip tanışmaya çalışıcaktın , bu şans bir kere gelir böyle birdaha görebiliceğini sanmıyorum

kardeş çok zor bana 2 keree oldu aynısı ne gelen var ne giden 5 aydır
  • olum vala dırek gıdıcen yoksa kalıyon oyle mal gıbı bakıstınmı guldumu daha ne gıt yanına yok dersede pardon rahatsız ettım dersın gıdersın kz bagırmıcak herhalde sapık dıye kızın gelmesını fılan mı beklıyon kız ustune dusenı yapmıs iş atmıs
  • 3 aydan fazla olmuş ben hala unutamadım

• buyur kardeş
  • Onlar belediyenin maaşlı aşk böcüleri. Sen ve senin gibi sazanları her gün otobüse bindirtmek için öyle seyahat ederler gün boyu...
  • Neden bana biraz ilgi gösteren kızlara aşık oluyorum ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrongToucH -- 26 Temmuz 2014; 14:48:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Kızı bir daha göremiyceksin ve o gitti
    Şimdi dinle ve kendine gel.Bir dahakinede affetme
    https://www.youtube.com/watch?v=stC17JS8zJQ

Oo dope alırım bir dal
    Bu arada bu şarkının orjinali billy idolün dimi ?

• Kamera kayıtlarını bulup yüz tanıma programıyla NSA'in database'ini cross-check yapmak için kullanıp kızın kimliğini bulabilirsin.

Yani bulamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.