Şimdi Ara

GALİBA AŞIK OLDUM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün otobüste bir kızla sürekli bakıştık falan, kız çok güzeldi. Otobüste baya kalabalıktı yanına gelip konuşamadım bile. Bakarken bazen gülümsedi, bazende uzun uzun baktı. Şimdi "lan 2 kere bakışmışsınız hemen aşık mı oldun"

diyeceksiniz ama daha önce çok kızla böyle şeyler oldu hiç bu kadar farklı değildi. Acaba bakışlarımdan rahatsız oldu mu derken o uzun uzun bakınca bende cesaret buluyordum.

Otobüsten inerken nerdeyse bacaklarım titriyordu. Belki benden 1-2 yaş büyük olabilir ve aynı Bioshock Infinite'deki Elizabeth'in uzun saçlı haline benziyordu. Dediğim gibi daha önce bunun gibi çok yaşadım ama bu seferki çok farklıydı

gerçekten galiba kıza aşık oldum Bunları yazarken bile kalbim hızlandı. Elinde kentkart vardı ama adını soyadını göremedim Bu kızı nasıl bulabilirim gençler taktik verin

Edit: yarın aynı saatte aynı otobüse binicem şans dileyin dostlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaşım O Eli Bi İndir! -- 9 Mayıs 2014; 20:45:21 >

• Kızı bir daha göremiyceksin ve o gitti
    Şimdi dinle ve kendine gel.Bir dahakinede affetme
    https://www.youtube.com/watch?v=stC17JS8zJQ

• O kizi bulamassin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neden öyle diyonuz ya, hiç mi umut yok.

@Jim Carrey

Olum moralimi bozmayın lan, istesem bulamaz mıyım
    @Stan Marsh
  • mümkünmatı yok göremezsin bir daha, GG

• Cornetto reklaminda ve yalinin yeniden sarkisinda buluyor cocuk sende bulursun

• Elizabeth e benziyorsa tamamdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

mümkünmatı yok göremezsin bir daha, GG

/>

haftaya cumartesi aynı otobüse aynı saatte yine binsem ? Öğrenciyim zaten işim yok şansımı denemem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

Hocam neden öyle diyonuz ya, hiç mi umut yok.

@Jim Carrey

Olum moralimi bozmayın lan, istesem bulamaz mıyım
    @Stan Marsh

Aci gercek knk biz de cok bakistik ama olmayinca olmuyor

• Indigi duragi biliyorsan veya bindigi 1 haf[simage][/simage]ta hergun bekleyeceksin başka türlü zor.

• Infınıte elızabeth dedın benım bıle ıcımın yagları erıdı. Hocam bul o kızı gerekırse aynı hatta saatlerce gıdıp gel. Kesınlıkle degecektır bıde dusun kı oyundakı gıbı tatlı ve konuskan bı kız oldugunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız inene kadar bekleyip gidip tanışmaya çalışıcaktın , bu şans bir kere gelir böyle birdaha görebiliceğini sanmıyorum
  • Ah ulan varya kaç tane kızla bakıştım, kaç tane teklif geri çevirdim şu güne kadar istemediğim için sevgilisiz dolaştım şimdi istiyorumda noluyor Kız ağzıma bakıyordu en ufak bir şey söylesem muhabbet kurcaz belki telefonunu alıcaktım otobüsten indikten sonra bile kız bana bakıyordu hay anasını
    @Stan Marsh

Ne indiği durağı biliyorum ne de bindiği. ama ben indikten sonra indi en fazla 3-4 durak vardı son durağa belki bulurum ya

@Pink Floyd

• Saç stili bile aynıydı Haftaya bugün bisikleti alıp o saatlerde tüm durakları dolaşmayı düşünüyorum (buraya smiley koyacaktım ama öyle bir durumdayım ki sanalda bile olsa gülesim gelmiyo )

@imakenya dragons
  • Isin yoksa surekli dene sansini. Kizi kesin tanir misin bidaha gorsen o da var

• bende metroda karşılaştım kız çok güzeldi bi durak öncesinden indim hata yaptım gibi bir şey oldu hemde hayatımın hatasını yaptım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

Isin yoksa surekli dene sansini. Kizi kesin tanir misin bidaha gorsen o da var

Nasıl unuturum ki ? Unutsam zaten peşini bırakırım
  • gasteye ilan verelim sen otobüsteki kız diye başla konuya bende metrodaki kız diye başlayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

otobüs aski yasamissin herkes gibi, abartilcak durum yok, o kizi bulamazsin herkes gibi

hocam daha önce dediğim gibi istesem çıkabileceğim çok kız vardı ama o kızlara değmez diyordum kendi kendime ama bu bambaşka ya
  • kız üniversiteli gibimiydi yoksa liseli gibimiydi oradan bir çıkarım yap ve o saatlerde hergün otobüste şansını dene.Ulan bize niye böyle şeyler olmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.