Şimdi Ara

Galiba elendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tr ne gelir bilmiyorum tam patlamalik , 2 soruyu cozmedim
    Mat 6b 4y (3 soru salladim 3u de yanlis allah belami veresin )
    Sosyal 2y
    Fen 1y (mantar da hayvan benzer dedim o da gelirse 2) obp m kirikti itu odtu makine gelmeyecek galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimi Matias Raikkönen -- 15 Haziran 2019; 18:6:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aga ya yok olmuşsun vallahi direk sanayiye git çok kötü netler baya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JungleHIV J kullanıcısına yanıt
    Turkce 25 falan bekliyorum hocam o kadar kotu yani dil bilgisi harici emin oldugum yok cozerken de daldim boyle mal gibi isaretledim ama nedir bilmiyorum

• xy z kullanıcısına yanıt
    , koydum hocam kb moral cokuntusu halindeyim

• Ayt var daha hocam ben ne netler gördüm 25kdan 3kya çeken bu kafayla sınava girmemeye çalışın başırırsınız

• Un Çuvalı U kullanıcısına yanıt
    Ne onerirsin hocam ne yapmaliyim ,ayt de cok calistim ama moral olarak coktum sanirim

• Gerçekçi olmak lazım, odtü makine imkansız gibi artık. Aytde çok iyi yaparsan itü makine belki. Obp kırık olduğu için böyle diyorum. Ne olacaksa olacak artık moral bozma tam tersine rahat ol. İtü makine gelirse bi mucizeyi gerçekleştireceksin, olmazsa zaten çok zor bi şeyi yapamamış olacaksın. Rahat ol, süre bol. İyi düşün dikkatli çöz yarın. Yolun açık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theshowstopper -- 15 Haziran 2019; 18:15:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burger king geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AYT gerçekten iyiyse çok da riskli değil aslında ODTÜ makine için. Şu an genel durumu bilmiyorsun yarın karşına zor bir sınav gelecek mi onu da bilmiyorsun. Zor gelirse iyiliğine olur. Ama bu psikolojiyle girme. Bir şansın varsa onu da kullanamamış olursun.
  • Valla hocam iş benim içinde muamma ben de ankara tıp diye başladım maalesef bu tytden sonra çok zor gibi geliyor gereksiz heyecan yaptım türkçe ve matta ama ayt için hala umudum var gerçekten çok fazla çalıştım, sen de aynı şekilde çalışmışsındır belki benden çok bile çalışmışsındır, fulle yakın yapabilirsin yarın motivasyonun düşmezse umudunu koru bence.

• Canını sıkma, tyt ye rahat rahat girdim çıkarken böyle yüzimde bir gülümseme ama gözyaşlarım akıyor öyle mpddaydım. Arkadaşlarımı arayıp mezunum gençler falan diyorum.30 binden 10 bine çektim tıpa girdim, ayt de 70 net yapmıştım. 75 ayt yaptığını düşün ohoo uçarsın canını sıkma hiç bir şey bitmedi

• Sanırım ben de elendim. Tıp hayali ile girdiğim sınavda yine başarılı olamadım. Geçen yıl yaptığımdan (40 k) bile daha düşük yapma ihtimalim var. Ailemi bir yıl için daha ikna edebilir miyim bilmiyorum. Sanırım benim için yolun sonu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.