Şimdi Ara

Galiba Gtx 970'i bozuldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tebrik ederim sizi ben o kadar asılmaya rağmen hd5670 e birşey olmuyor sen gtx970 bozuyorsun bravo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertcnoz kullanıcısına yanıt
    Denemeden almıyormuş.. He kardeşim, sizsiniz, iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

Farkındaysaniz üstte ben vatan için konuştum, keşke her firma sizin gibi denese. Defalarca kez yaşadım diyorum öyle olmaz diyorsunuz garipsiniz..

yasal haklar hakkında konuşuyordunuz demin yasalar ile açıkladım. Kaldı ki vatanda OEM ürünleri denemeden almıyor. Her cümleniz ayrı bil falso veriyor

pc toplamayı bilmiyolar daha deneyek almaları ne haddine :D adam haklı hiç bir zaman götürdüğüm ürünü test ederek almadılar direk aldılar her yeri kendi firmanız gibi sanma bence (1 haftası dolmamış ürünlerdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi as1annn -- 9 Kasım 2014; 0:23:12 >

• Vatanın servisi tam bi çile zamanında bende sapphire r9 290 almıştım bikaç kronik sorun çıktı kartı garantiye yolladım arızalı diye rapor gönderince gittim para iadesi aldım...

iade edene kadar göbeğim çatladı resmen

ama vatan servisindeki çalışanlar resmen sağda solda ben teknik servis elemanıyım diye gezen kişiler ama iş uygulamaya gelince sıfır , en güzeli yine yetkili servise yollamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 9 Kasım 2014; 0:20:16 >
  • Yani?Tebrik ne için? Üzerindeki komponentlerin arızalı olma durumu yok mu??Siz HD 5670 kullanırken aynı kartı satın alıp da benim yaşadığım sorunları kimse yaşamamışmıdır?Siz donanım satın aldıktan sonra hiç bozulmadı mı??

Kaldı ki ekran kartı ramlarınde herhangi bir hız aşırtma yoktu.Cevap vermeden önce lütfen önceki mesajlarıda okuyun.

İyi günler...
  • Merhaba arkadaşlar,

Bir ay sonunda paramı iade aldım.Kartı aldığım yere kargoladım onlarda Gigabyte servisine gönderdiler.Servisten çıkan karar neticesinde, iade süresi ve servis zamanı yaklaşık 1 ay sürdü.Lakin para bugün iade edildi.

Foruma Duyurulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirinbaba

Merhaba arkadaşlar,

Bir ay sonunda paramı iade aldım.Kartı aldığım yere kargoladım onlarda Gigabyte servisine gönderdiler.Servisten çıkan karar neticesinde, iade süresi ve servis zamanı yaklaşık 1 ay sürdü.Lakin para bugün iade edildi.

Foruma Duyurulur...

Güzel sizin adınıza sevindim. Şimdi ne yapmayı planlıyorsunuz sanırım yeni kart için acele etmeyeceksiniz.
  • ramların soğutması ile alakalı değil o durum , şans işi bozulmuş kart , zaten çoğu 970 bu şekilde ram soğutması yok

hiç dikkat ettiniz mi evga gtx 970 ramları nerede 4 tanesi bir yüzünden 4 tanesi diğer yüzünde zaten backplatede yok , gigabytede o şekilde mesela ama tehlikeli derece asla ısınmıyorlar o ramlar zaten

aslında millet GTX 970 lerdeki vrmlerin önündeki kondansatörlere parmaklarını bir değdirseler bir sefer açılan konuları görün 80-100c çalışıyorlar bende universal sıvı blok var o yüzden arada bakıyorumda parmağı yanıyor adamın çok ısınıyor benimde hoşuma gitmiyor gerçi pcb de ısınıyor bunlarla
  • techno nerd kullanıcısına yanıt
    Vatandan Asus gtx 970 strix aldim gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramler pek overclocka gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thisisgonnahurt 100

Ramler pek overclocka gelmiyor.

helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

Affedersiniz de adamlar bas bas OC propagandası yaparak ekran kartı satarken oc yapınca ekran kartının bozulması kabul edilemez bir durum. Eğer arkadaş bios edit yaparak oc yaptıysa bilemeyeceğim ama standart program üzerinden oc yaptı ise arkadaşın hiç bir suçu yok.

Kartin islemciye overclock yapilmis vramlere zaten dokunulmadigindan hatanin overclock sonucu olusma sansi yok ona bakilirsa msi gtx 970 100me kullaniyorum bios edit ile 1560 mhz de (stok hiz 1340) halaha bir sorun yok

Konu sahibine yanitim ise kartin vramlerden biri veya bircogu beyaz bayragi cekmis karta yaptiginiz overclocku direkt geriye stok hizina geri dondurun ve garantiye yollayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.