Şimdi Ara

Gallop RACER.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
12.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinde Gallop Racer 2003-2004-At The RAce Gallop Racer FARKETMEZ....Bu Oyunlardan Biri olupta internet aleminde paylaşmacak Bir vatandaş aranayor.

2 ay dır arıyorum girmediğim japon,rus site kalmadı...yok mu bu oyun hiç kimsede bi paylaşı versin,insanlık ÖLDÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todokalai_jr -- 6 Nisan 2009; 19:59:11 >

• Mutlaka biri çıkar. Burada bunun hastası vardır eminim. Fakat sana burada kimse ulu orta link vermez. pm bekle derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

Mutlaka biri çıkar. Burada bunun hastası vardır eminim. Fakat sana burada kimse ulu orta link vermez. pm bekle derim.
    İnşallah,Bir arkadaş pm atarda bu işkenceye bi son verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: todokalai_jr

İnşallah,Bir arkadaş pm atarda bu işkenceye bi son verir.

Alıntıları Göster
    Çok mu seviyorsun bu oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Çok mu seviyorsun bu oyunları

Alıntıları Göster
    Sevmek ne kelime,sevgiden öte benimki psx den beri,oynarım bu seriyi,ama bu aradağım versiyonu kaybettim hala bulamıyorum,onlardaki tadıda alamadım başka versiyonlarında...
  • quote:

Sevmek ne kelime,sevgiden öte benimki psx den beri,oynarım bu seriyi,ama bu aradağım versiyonu kaybettim hala bulamıyorum,onlardaki tadıda alamadım başka versiyonlarında...

Alıntıları Göster
    @todokalai_jr

şayet burdan bulamazsan sana bi tavsiye veriym .
    beşiktaşa yolun düşerse merkezde sinanpaşa işmerkezi üst katında ps2 oyunları satan 7-8 tane işyeri var.orda mutlaka bulabileceğini düşünüyorum çünkü eski yeni yüzlerce çeşit ps2 oyunu ordaki mağazalarda mevcut dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 6 Nisan 2009; 18:41:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

@todokalai_jr

şayet burdan bulamazsan sana bi tavsiye veriym .
    beşiktaşa yolun düşerse merkezde sinanpaşa işmerkezi üst katında ps2 oyunları satan 7-8 tane işyeri var.orda mutlaka bulabileceğini düşünüyorum çünkü eski yeni yüzlerce çeşit ps2 oyunu ordaki mağazalarda mevcut dostum

Alıntıları Göster
    dostum cook sağol fakat okul dolayısı ile konya da yaşıyorum su an ve istanbul ancak 6 ay sonra...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dostum cook sağol fakat okul dolayısı ile konya da yaşıyorum su an ve istanbul ancak 6 ay sonra...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: todokalai_jr

o zaman burdan hayırsever bi arkadaş bekliyceksin

• quote:

quote:

o zaman burdan hayırsever bi arkadaş bekliyceksin

Alıntıları Göster
    bekliyoruz dostum,bekliyoruz da çağrıya kulak veren yok umutlaR TÜKENİYOR YAVAŞTAN....
    nerdesiniz ps2 ciler...?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todokalai_jr -- 6 Nisan 2009; 23:49:03 >

• quote:

bekliyoruz dostum,bekliyoruz da çağrıya kulak veren yok umutlaR TÜKENİYOR YAVAŞTAN....
    nerdesiniz ps2 ciler...?????

Alıntıları Göster
    PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyeD

PM

Alıntıları Göster
    PM cevaplandı...oyun bulunanamamıstır.beklemeye devam.
  • quote:

PM cevaplandı...oyun bulunanamamıstır.beklemeye devam.

Alıntıları Göster
    CCYBORG e sonsuz teşekkürler.Gecenin 3 ünde oyunu benimle paylaştı.sağol CCYBORG
  • quote:

CCYBORG e sonsuz teşekkürler.Gecenin 3 ünde oyunu benimle paylaştı.sağol CCYBORG

Alıntıları Göster
    quote:

hadi gözün aydın

• quote:

quote:

hadi gözün aydın

Alıntıları Göster
    sağol dostum...sanada ilgin için teşekkürler.

• Ya bizimlede paylassanız bende bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Freyr

Ya bizimlede paylassanız bende bulamadım
    oyy oyy bulursan banada haber ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Freyr

Ya bizimlede paylassanız bende bulamadım
    muhtesem oyundur gallop racer serisi..heleki o one in a million die bi kupa vardı sanırım..
    onu almıstım bir kac kere..muhteem oyun yaa...simdide ps 3 te g1 jockey 4 var..
    oyunu cozemedim hala öyle duruyor...hazır konu varken..bilen bir arkadas varsa yanıtlasın:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

oyy oyy bulursan banada haber ver

Alıntıları Göster
    berkay 12 PM cevaplanmıstır..ii eğlenceler...
  • quote:

berkay 12 PM cevaplanmıstır..ii eğlenceler...

Alıntıları Göster
    dostlar gallop racer ın pc için uygun olan versiyonu yok mu allah için bi arkadaş atıversin bana da bir link yada paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtical

dostlar gallop racer ın pc için uygun olan versiyonu yok mu allah için bi arkadaş atıversin bana da bir link yada paylaşım

Alıntıları Göster
    dostum biraz araştırdımda pc versionu olarak sadece ''Gallop Racer Online'' görebildim,fakat nereden indirebileceğin yada temin edebileceğin hakkında bir bilgim yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.