Şimdi Ara

Galvataron Patch in hazır :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galvataron LG ye gecicke tin ve patch istemistin hazırladım isinize yararsa sizde kullanın
    sadece indirip icindekilri baska bir gunz un client ine atmanız yeterli emege saygı lütfen
    TheKinQ e de tesekkür ler Onunda Emeği var
    http://r-a-pidshare.com/files/43096550/LGPATCH.rar
    Not : - leri Kaldırın

• belkide rar a ben atmışımdır sende uplaod etmişindir
    emege saygı nese güzel olmus... artık benden patch yapmamı isteyenlere direk bu linki vericem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turb0Fight3r

Galvataron LG ye gecicke tin ve patch istemistin hazırladım isinize yararsa sizde kullanın
    sadece indirip icindekilri baska bir gunz un client ine atmanız yeterli emege saygı lütfen
    TheKinQ e de tesekkür ler Onunda Emeği var
    http://r-a-pidshare.com/files/43096550/LGPATCH.rar
    Not : - leri Kaldırın

Diğer konuya koymanı bekliyordun bi konulara bakıyım dedim öyle gördüm

bide ijji ye atsam çalışırmı?
    veya sgunz ?
    bide Galvataron deil Galvatron

• patlchleri ijjinin içine attım sonra Patch a tıkladım Run dedim Patch:Complete dedi launchere tıkladım güvenlik duvarı çıktı sonra izin verdim ve gene girmeyi denedim yarıda(Mesh i yüklerken) aniden cıkıyor
  • Sgunz a atıcaksın 1... Patch i açmana gerek yok sanırsam
    ayrıca fazladan map yükleme... oyunda belli mapler var onların dışındakiler yasak
    edit GunzLauncher.exe ye tıklayarak giriceksin oyuna diğerleri değil bide bence açmadan patchi dene cünkü ben açmadım ve ersahında açtıgını sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 16 Temmuz 2007; 12:01:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

Sgunz a atıcaksın 1... Patch i açmana gerek yok sanırsam
    ayrıca fazladan map yükleme... oyunda belli mapler var onların dışındakiler yasak
    edit GunzLauncher.exe ye tıklayarak giriceksin oyuna diğerleri değil bide bence açmadan patchi dene cünkü ben açmadım ve ersahında açtıgını sanmam

ijji 4.0 sgunz 3.0 sanırım bundan kaynaklanıyor sgunzda çalıştı patchı açtım yinede oyundayım adım Harpy

• hadi bende geliyim... match 1 mi 2 mi?
    match 1 geliyorum nick Turb0Charg3r
  • Hehe selim senin bana hazırladgın patch + Quest ve İnterface koydum sanırım inteface den emin deilim
    bu arada ijji de calıstıgını gordum benim kuzen ijji nin kısayolu üzerine attı ve calsııyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.