Şimdi Ara

galya ve roma taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • galyayı daha denemedim ama roma test edildi (cermende taktik oyuncunun oynayış tarzına göre değişir ama bu taktikler çok işinize yarar bu yüzden cermen eklemedim)

roma ile başlayalım

görevleri rahatça yapın görevler bittikten sonra artık şu üçlüye çalışıyoruz hammadde alanı , depolar(tahıl ve hammadde) ve sığınak nedeni ise ilk başlarda küçük ts birlikleri kuran cermenler tuzak nedeniyle galyadan korkarlar ve daha savunmasız romaya yönelirler tabi bu başlangıç içindir server ortalarına ve sonlarına doğru hammadde bolluğu ile pretoryan ve emperyana başlayan roma en güçlü ırktır hatta romanın en dandik askeri lejyoner için bs den güçlü bile diyebilriz yeterki hammadde bol olsun

sıra galyada

galyada 4 lü gidicez hammadde alanları,depolar,sığınak ve tuzakçı roma şeklinde ilk üçünü geliştirin tuzakçıyı 10. seviye yapana kadar tuzak ve asker basmayın sonra 100 tane tuzak yapın yavaş yavaş sindire sindire server başı askerler az 10-20 asker yolluyolar e sizde minimum 50 tuzak var tuzak sayısı 50 den aşağıya düşmesin onlar askerleri kurtaramayınca kurtarmaya gönderdiklerinide kaptırınca yalvarmay başlıyacaklar sakınn inanmayın hammadde isteyerek birer , ikişer verin askerleri o arada phalanx ile savunmaya katkıda bulunun druyidde araştırılınca phalanx , druyid ve heduan savunma , kılıçlı ve toytat saldırı ordunuzu oluşturacak zırh ve silah seviyelerini tamamlayın ee artık wow uda alın artık

(kesinlikle cermen hariç askeriyeyi seçmeyin)

yorumları esirgemiyelim beğenmediyseniz beğenmedim diyin garip garip laflar kullanmayalım açığımıda söyleyinki düzeltiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metonos -- 20 Kasım 2010; 0:18:44 >

• güzel taktik
  • kardeş askeriyi seçse bi farkı olmuyoki gene sonraki görevlerde de ya pazar yeri yapmanı istiyo ya kışla :D

taktik biraz kötü bence 50 tane tuzakçı çok 10 tane bastım saldıran olmuyo zaten:D
  • yav amaan taktik yapmayın doğaçlayın düşman düşüne düşüne saldırmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galya ile nasıl oynanmalı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.