Şimdi Ara

GAME CAM kurulumu ve kullanımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.003
Cevap
2
Favori
607.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün ayarları senin dediğine göre yaptım tabi tuş takımını kendi isteğime göre ayarladım oyunu game camle acıyorum onda sorun yok sorun oyunu actıktan sonra gamecami acamıyom sağ alttan launch diyom acılmıyo
  • tamamdır hallettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: naix_tr

bütün ayarları senin dediğine göre yaptım tabi tuş takımını kendi isteğime göre ayarladım oyunu game camle acıyorum onda sorun yok sorun oyunu actıktan sonra gamecami acamıyom sağ alttan launch diyom acılmıyo

Büyük ihtimalle oyunu lunch'dan çalıştırdıktan sonra GameCam'i tekrar açmaya çalışıyorsun. Açılmayınca da hata yaptığını düşündün. Ama o sırada GameCam zaten çalışır haldeydi

Sanırım yaptığın hatayı anladım, eğer bu değil ise buraya yazarsan sevinirim, herkes faydalanır.

• saolasın
  • Ellerine saglık çok güzel olmuş bence üst konu olmalı..
    Emege saygı..
  • valla yaptığım hata ne bulamadım.sorunum oyunu kapatım tekrar acmamla düzeldi saol
  • ya ben bir türlü launch yi açamadım çünkü program simgesi en alt sağ köşedeki yere gelmiyo biri açıklarsa çok sevinirim
  • ya senin dediklerini yapıyorum oyuna launcherden girıyorum ama oyuna girdikden sonra pencereler açılmıor bi yerde hatamı yapıyorum???
  • quote:

Orjinalden alıntı: l3utcher
    ya ben bir türlü launch yi açamadım çünkü program simgesi en alt sağ köşedeki yere gelmiyo biri açıklarsa çok sevinirim

quote:

Orjinalden alıntı: Dx
    ya senin dediklerini yapıyorum oyuna launcherden girıyorum ama oyuna girdikden sonra pencereler açılmıor bi yerde hatamı yapıyorum???

Sanırım ikinizde aynı hatayı yaptınız. Profile Manager'e KnightOnline.exe dosyasını değil, Launcher.exe dosyasını gösterdiniz. Veya Profile Manager'e KnightOnline.exe dosyasını gösterdiniz ama oyunu Launcher.exe'den çalıştırıyorsunuz...

ÇÖZÜM : Profile Manager'e KnightOnline.exe dosyasını gösterin ve oyunu KnightOnline.exe'den çalıştırın (Launcher.exe'den değil)

İyi eğlenceler

• eyw
  • off çok saol çok işime yarıycak
  • teşekkürler teknik
  • süper paylaşım daha iyisi beklenemezdi saol
  • çok teşekkür ederim dostum saol :P
  • VirtualDub bende var ama editlemeyi nasıl yapcammmm
  • paylaşım için saol virtualler ve resimli anlatımıda dört gözle bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptan_black

VirtualDub bende var ama editlemeyi nasıl yapcammmm

VirtualDub kurulum gerektirmeyen bir program. İlk olarak videoyu virtual dub'a sürükle ve bırak. 2 penceresi var, soldaki pencere videonun ham halini, sağdaki ise işlenmiş halini gösterir ama biz videonun gerekli kısımlarını keseceğimiz (videoya effeckt eklemeyeceğiz)için 2. pencereyi hiç kullanmayacağız.

Kullanımı şöyle :
    Kesmeye başlayacağın yere geleceksin ve HOME tuşuna basacaksın, sonra kesip atacağın yerin sonuna gelip END tuşuna basacaksın. Aşağıda mavi renkte keseceğin yeri gösterecektir. DELETE tuşuna bastığın anda da o kısım silinir. Bu kadar basit.

FILE menüsünden SAVE AS AVI'yi seçip videonun son halini kaydedebilirsin.
    (Videoyu sıkıştırılmış olarak kaydetmek istersen Video/Compression'dan istediğin bir sıkıştırma metodunu seçebilirsin)
    Sıkıştırmayı seçmezsen video oldukça fazla yer kaplayacaktır.

GameCam zaten sıkıştırılmış olarak kayıt yapıyor. O videonun üzerinde VirtualDub ile oynama yaparsan (ve sıkıştırmazsan) 100mb'lık dosya rahatlıkla 5gb yer tutabilir

Video Edit için başka bir topic açmayı düşünüyorum. Bu yazıyı sadece arkadaşın acil işini halletmek için yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 31 Mart 2006; 18:41:08 >

• paylasım için saol
  • ya beyler bende interface yoky a bi yardimci olun bulamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpikeTrustDead

ya beyler bende interface yoky a bi yardimci olun bulamadim

Arkadaşım yukarıda da anlatıldığı gibi Profile Manager'e tıklarsan tüm kısayollar orada bulunuyor.
    Interface'de orada...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.