Şimdi Ara

GAME CAM kurulumu ve kullanımı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.003
Cevap
2
Favori
607.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadas cok gsl bi paylasım eline emgine saglık
  • 1Teknik çok sağol abimsin benim.(iyi yağ çakiom dimi).bide şu hotkysdeki yazıların türkçesini sölersen çok makbule geçer.ben çektim bi 5 video bide upload etmeyi hemencik anlatırsan.çokkkkkkkkkkkk güzel geçer abim benim.şimdiden tşk
  • abi ler ben yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • fraps gibi kasmaz demi bu? frapsda çok kasıyo oyun yaw
  • YA ARK.IM LUTFEN hotmail adresim yamakashi3330@hotmail.com BENİ EKLE SANA SORCAK COKKK SORULARIM VAR MESELA MUZİK EKLEMEK VS. VS. VS. VS.. ... PLS
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaya

1Teknik çok sağol abimsin benim.(iyi yağ çakiom dimi).bide şu hotkysdeki yazıların türkçesini sölersen çok makbule geçer.ben çektim bi 5 video bide upload etmeyi hemencik anlatırsan.çokkkkkkkkkkkk güzel geçer abim benim.şimdiden tşk

Sözlerin için teşekkür ederim arkadaşım. Elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum.

Hotkeys'deki yazıların Türkçeye çevrilmesine pek ihtiyaç yok gibi geliyor. Zaten çoğunu günlük yaşantımızda da kullanıyoruz

Çektiğin videolarıhttp://r-apidshare.de sitesine (- yok) upload edersen videoların 24 saat paylaşımda olur.
    Sitenin sana verdiği linki videoyu paylaşmak istediğin lkişilere vermen yeterli.

MESELA :
    quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik
    GameCam'i denemek için arenada 70lvl mage ile kapışmamı videoya çektim
    İzlemek isteyenler için buraya koydum, saygılar
    http://rapidshare.de/files/16643755/imsoinlovewithU.wmv.html
    biliyorsunuzdur artık, **** olan yere r-apidshare yazılıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: HollowKing

fraps gibi kasmaz demi bu? frapsda çok kasıyo oyun yaw

Her çalışan program pc'nin performansını birazda olsa etkiler. Ben fraps kullanmadım. Kullandığım süre içinde GameCam'den çok memnun kaldım. GameCam'in; hem performansı iyi, hem kalitesi iyi, zaman sınırlaması yok, dosya boyutu devasa değil vb vb birçok avantajı var.

Denemeni tavsiye ederim, eğer memnun kalmazsan silersin arkadaşım...
  • 6. resimde sağ alt köşede Game Cam ikonu yok bende. nasıl yapcaz ordan luncehere ve koyu çalıştırcaz yada normal açıldığında çalışmasını istemiyoz o da var onu nasıl kapatcaz? oyunu kasarsa kapatırım
  • 2. resimde nnew profile diyince Luncher'ımı yoksa direk girişini mi hedef göstercez? farkeder mi?
  • quote:

6. resimde sağ alt köşede Game Cam ikonu yok bende. nasıl yapcaz ordan luncehere ve koyu çalıştırcaz yada normal açıldığında çalışmasını istemiyoz o da var onu nasıl kapatcaz? oyunu kasarsa kapatırım

quote:

2. resimde nnew profile diyince Luncher'ımı yoksa direk girişini mi hedef göstercez? farkeder mi?

6.resimdeki simge için başlat menüsünden GameCam'i çalıştırman yeterli olacaktır. (GameCam simgesini başlat menüsündeki "başlangıç"a yerleştirirsen Windows her açıldığında GameCam'de çalışır.

Oyuna girmeden önce başlat menüsünün sağındaki GameCam'in simgesine sağ tklayıp "Close GameCam"i seçersen GameCam kapanır. Oyunun içindeyken GameCam'i kapatmayı denemedim. Sanırım kapanmaz

KnightOnline.exe dosyasını göstermeni tavsiye ederim. Launcher.exe'yi denemedim. Ama KnightOnline.exe dosyasını seçersen, Launcher.exe'yi çalıştırsan bile GameCam çalışacaktır.

İyi oyunlar...

• quote:

quote:

6. resimde sağ alt köşede Game Cam ikonu yok bende. nasıl yapcaz ordan luncehere ve koyu çalıştırcaz yada normal açıldığında çalışmasını istemiyoz o da var onu nasıl kapatcaz? oyunu kasarsa kapatırım

quote:

2. resimde nnew profile diyince Luncher'ımı yoksa direk girişini mi hedef göstercez? farkeder mi?

6.resimdeki simge için başlat menüsünden GameCam'i çalıştırman yeterli olacaktır. (GameCam simgesini başlat menüsündeki "başlangıç"a yerleştirirsen Windows her açıldığında GameCam'de çalışır.

Oyuna girmeden önce başlat menüsünün sağındaki GameCam'in simgesine sağ tklayıp "Close GameCam"i seçersen GameCam kapanır. Oyunun içindeyken GameCam'i kapatmayı denemedim. Sanırım kapanmaz

KnightOnline.exe dosyasını göstermeni tavsiye ederim. Launcher.exe'yi denemedim. Ama KnightOnline.exe dosyasını seçersen, Launcher.exe'yi çalıştırsan bile GameCam çalışacaktır.

İyi oyunlar...

Eyvallah bi de girebilsek ...

• 1Teknik oyuna girince sağ alt köşede ekranın küçültülmüş hali çıkıyor. o ekranı nasıl kaldırabilir ordan?
  • quote:

1Teknik oyuna girince sağ alt köşede ekranın küçültülmüş hali çıkıyor. o ekranı nasıl kaldırabilir ordan?

Video Prewiev Toggle'a bir tuş atarsan o pencereyi de kapatabilirsin.
    Interface tuşuna basılı tutup Video Prewiev Toggle'a ayarladığın tuşa basınca önizleme penceresi kapanır.
    İyi eğlenceler...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karaya

1Teknik çok sağol abimsin benim.(iyi yağ çakiom dimi).bide şu hotkysdeki yazıların türkçesini sölersen çok makbule geçer.ben çektim bi 5 video bide upload etmeyi hemencik anlatırsan.çokkkkkkkkkkkk güzel geçer abim benim.şimdiden tşk

Sözlerin için teşekkür ederim arkadaşım. Elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum.

Hotkeys'deki yazıların Türkçeye çevrilmesine pek ihtiyaç yok gibi geliyor. Zaten çoğunu günlük yaşantımızda da kullanıyoruz

Çektiğin videolarıhttp://r-apidshare.de sitesine (- yok) upload edersen videoların 24 saat paylaşımda olur.
    Sitenin sana verdiği linki videoyu paylaşmak istediğin lkişilere vermen yeterli.

MESELA :
    quote:

GameCam'i denemek için arenada 70lvl mage ile kapışmamı videoya çektim
    İzlemek isteyenler için buraya koydum, saygılar
    http://rapidshare.de/files/16643755/imsoinlovewithU.wmv.html
    biliyorsunuzdur artık, **** olan yere r-apidshare yazılıyor

hııı... tamam. sağol da son sorum daha var.ben benim videonun linkniyi adresni nereden bileceim hani uplod etmek içinolan yere benim videonun adresini nasıl bileceğim son sorum bi tane ziq bi video çekmiştim.onu koyarım ilk olarak.şimdiden sağol çok tşk

• ama rapidshare 'ın Free'lere upload sınırlaması var. kaç Mb bu sınır söylermisiniz? eğer dosya 100mb geçerse sıkıştırmak için rar'dan başka seçenek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowKing -- 27 Nisan 2006; 16:23:10 >
  • bu video ya bi mp3 nasıl eklicez
  •  GAME CAM kurulumu ve kullanımı

Şu ekrana çıkan yeşil şeyi nasıl kapatacağım bir türlü bulamadım

• bi dakika yeni okudum forumda trojan filan war dio biri doru mu
  •  GAME CAM kurulumu ve kullanımı

şunu nasıl kapatacam biri sölesin
  • Interface Tuşuna Basılı Tutarak BackSpace [Enter'In Üstündeki Silme Tuşu] Tuşuna Basıcaksın.. Interface+Backspace

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 28 Nisan 2006; 14:55:06 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.