Bildirim
GAME CAM kurulumu ve kullanımı (6. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Infarece hangi tuş nerde bulamadım -
????nerde ??? -
ya kimse bilmiomu=?=== -
afedersınız ama bu ne ıse yarıo -
quote:
Orjinalden alıntı: Ghostwarrior
ya kimse bilmiomu=?===
quote:
????nerde ???
quote:
Infarece hangi tuş nerde bulamadım
quote:
Ekrandaki yeşil şeyi nasıl kapatacam uff
quote:
şunu nasıl kapatacam biri sölesin
quote:
Şu ekrana çıkan yeşil şeyi nasıl kapatacağım bir türlü bulamadım
Arkadaşım;
Yukarıda sana cevap gelmiş. Ayrıca bu topic'deki ilk mesajımda detaylı bir şekilde de anlattım.
Ki anlamamış olanlar için de o pencerenin nasıl kapatılacağını mesajlarda tekrar anlatmışım.
Sen hala "bilen yok mu ?" diye sormaya devam ediyorsun...
BAZI TOPIC'LER POST KASMAK İÇİN KULLANILMAZ. Lütfen diğer kullanıcılara saygı göster.
-
quote:
Orjinalden alıntı: karaya
hııı... tamam. sağol da son sorum daha var.ben benim videonun linkniyi adresni nereden bileceim hani uplod etmek içinolan yere benim videonun adresini nasıl bileceğim son sorum bi tane ziq bi video çekmiştim.onu koyarım ilk olarak.şimdiden sağol çok tşk
www.r-apidshare.de sitesine girdiğinde GÖZAT tuşuna bas, videonu göster ve UPLOAD tuşuna bas. Dosya boyutuna ve bağlantı hızına bağlı olarak birkaç saat sürebilir. UPLOAD etmen bitince site sana 2 link verecek, bu link'leri bilgisayarında txt dosyaya kaydetmeni tavsiye ederim.
1. link dosyayı paylaşmak istediğin kişilere vermen için DOWNLOAD link'idir.
2. link dosyayı r-apidshare.de sitesinden silmek istediğinde girmen gereken link'tir.
İyi eğlenceler...
-
quote:
Orjinalden alıntı: HollowKing
ama rapidshare 'ın Free'lere upload sınırlaması var. kaç Mb bu sınır söylermisiniz? eğer dosya 100mb geçerse sıkıştırmak için rar'dan başka seçenek var mı?
Rar ile dosyayı sıkıştırmak büyük bir fark yaratmıyor. Video dosyaları sıkıştırılmaz dosyalardandır.
En iyisi 100mb'dan büyük dosyaları rar ile 2'ye veya 3'e bölmektir.
Bunun için : (winrar sizde kurulmuş olmalı)
Videoya sağ tıklayın ve "add to archive..."'i seçin. Açılan pencerede "Split to volumes, bytes" yazan yere (mesela) 95m yazın. TAMAM'a tıkladığında dosya 95mb parçalar haline dönüşecektir.
Bu parçalanmış dosyaları açmak için tüm parçaların aynı dizinde olması yeterli. İlk dosyayı açtığınızda tüm dosyaları birleştirecektir.
İyi eğlenceler....
-
quote:
Orjinalden alıntı: denyo_260
afedersınız ama bu ne ıse yarıo
Oyun içinde video çekmeye yarar -
1Teknik
bi sorum olcak
herşeyi yaptım iyi güzel
windows movie maker'ıda yükledim, dehşet tatlı program neyse
sorum: 256 mb DDR ram, + 64 mb ekran kartı ile çok kasıyor ,
sorun RAM de mi ? ekran kartında mı ? ikisinde de mi ? -
kasıyor dediğim Game Cam açıkken
oyundayken kasıyor.
bi video çektim, görüntüler kare kare -
ya bende o yeşil şey çıkmıyor nie olabilir 1Teknik lütfen cevapla -
interface tuşunu \ dışında bişiy olarak ayarlayın -
Ya ses vermiyo bunda deli olcam. bari müzik ekleme düzenleme programını bulup kullanmayı öğrensekte müzik eklesek. oyunun sesi bile yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: *Overdose*
kasıyor dediğim Game Cam açıkken
oyundayken kasıyor.
bi video çektim, görüntüler kare kare
Oyunun kasmasına karşı sana oyun sesini ve gölgeleri kapatmanı tavsiye ederim. Kasmayı biraz olsun düşürür.
Senin ram'in ve ekran kartın da kötü arkadaşım. İkisini de yenilemeni tavsiye ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: shadow_knight
ya bende o yeşil şey çıkmıyor nie olabilir 1Teknik lütfen cevapla
Kardeşim sanırım 3 defa açıklamışımdır, yine söyleyeyim.
Interface'e ayarladığın tuşa basılı tutup BACKSPACE (enter'in üzerindeki geri sil) tuşuna basarsan o yeşil pencere kapanır. -
quote:
Ya ses vermiyo bunda deli olcam. bari müzik ekleme düzenleme programını bulup kullanmayı öğrensekte müzik eklesek. oyunun sesi bile yok.
Videoyu sesli kayıt etmek için kayıtlı kullanıcı olmak gerekiyor.
Videoya müzik eklemek için Windows Movie Maker 2 programını kullanabilirsin. -
1teknik ltfn cwp la adamın biri yukarda trojan felan dior snn dedin hersei yaptım aşada OC yazan yere tıklaıp launc a geldim KO u açtım o yusden endiselendm yani game cam ile açıorsun ko yu bişi olmz dim
avast anti virus war biş bulmadı ama.. -
güzel paylaşım saol bende fraps vardı ama sıkıştırma falan uzun sürüyordu onda benim şimdi bi sorunnum var gc in sağ altta logosu çıkmadı
hallettim sorun kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitromaniac_ -- 29 Nisan 2006; 10:58:49 > -
quote:
Orjinalden alıntı: 1Teknik
quote:
1Teknik oyuna girince sağ alt köşede ekranın küçültülmüş hali çıkıyor. o ekranı nasıl kaldırabilir ordan?
Video Prewiev Toggle'a bir tuş atarsan o pencereyi de kapatabilirsin.
Interface tuşuna basılı tutup Video Prewiev Toggle'a ayarladığın tuşa basınca önizleme penceresi kapanır.
İyi eğlenceler...
aynısını yaptım kapanmıyor deliricem
hehe bunu da yaptımboşuna iki post yazdım kusura bakmaın nese tekrar sağol frapsten daha kolay bu prog.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitromaniac_ -- 29 Nisan 2006; 11:13:35 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X