Şimdi Ara

GAME CAM kurulumu ve kullanımı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.003
Cevap
2
Favori
607.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hard_Soldier
    make title or credits.. i yapamadım ama neyse resim koyuyorum başına bişiler yazıorum resme sonra şarkı ile movie çalışıo paralı host um bitmeseydi oraya koyup gpstericektim sana ama rapidshare e koyamadım nese websamba dan bi host açıp oraya yerleştirim artık herşey içn saol çok işime yaradı

not : sert le tatli sarasında kaldım tatli yı seçtim sonra hatırladım girdim seninde dikkatini çekmiş

Filmin başına yazı yazmak resimle yazı eklemekten daha kolay oluyor arkadaşım.
    Biraz daha karıştırırsan bulacağına eminim.

İşine yaramasına sevindim. Videolarını bekliyoruz...

• oyundaki nick ini saklamışsın ama aşağıda normalden yazı yazmışın onu kapamahyı unutmuşun adın neter mi onn gibi bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn1991
    oyundaki nick ini saklamışsın ama aşağıda normalden yazı yazmışın onu kapamahyı unutmuşun adın neter mi onn gibi bişi

Kardeş, kime dediğini anlamadım, eğer bana dediysen ben ismimi sakladım fakat zaten çektiğim deneme filmimi koymuştum. Filmde nick'im görünüyor. Benim nick'imi öğrenmek isteyenlerin filmi indirmesi gerekiyor Biraz emek harcamak gerekiyor, değil mi ?
  • süper bi paylaşım olmuş gerçekten
  • Çok Tşk Sen Hangi Serverda oynuosun ?
  • ya güzelde o alttaki öneizleme gıcık olmuş...onu tamamen nasıl kaldıracağız?
  • ilk videomu çektim ama bunun görüntü kalitesini yükseltebilirmiyiz...çok açık gösterior..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wejder
    ya güzelde o alttaki öneizleme gıcık olmuş...onu tamamen nasıl kaldıracağız?

Hoykeys'den Video Prewiev Toggle'a bir tuş ayarla.
    Interface'e ayarladığın tuşa basılı tutarak Video Prewiev Toggle'a ayarladığın tuşa basarsan o önizleme penceresini kapatabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uu® :P

Çok Tşk Sen Hangi Serverda oynuosun ?

Ares'deyim. İmzamda bilgilerim var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wejder

ilk videomu çektim ama bunun görüntü kalitesini yükseltebilirmiyiz...çok açık gösterior..

Arkadaşım görüntü kalitesini artırman için kayıtlı kullanıcı olman gerekiyor.

"Çok açık gösteriyor" derken; parlak göstermesini kasdediyorsan sanırım senin monitörünün ışığı açık arkadaşım, biraz kısarsan sorunun kalmaz sanırım. Bu konuda rahatsız olan ilk kişisin
  • ark. ben game cam yaptım ama video ya muzik ekleyemedim

• [simage][/simage]

Server : Cypher
    Name : ::PeGaSuS::_Tr
    level : 60 shadovVain
    Irk : Karus

RapToRap

• yaw şunu cracklisini bulan olmadı mı hala 512*384 çekiyo bu en fazla. onu da halletsek frapsı çöpe atcaz direk. frapsdan 50 kat daha iyi bi program
  • evet teknik kardesim mukemmel bi video yaptım abbys gem adlı başına yazıları ekledim her video çekişimde bir resim koyuyorum basa bu bnm osel resmim oldu artık bnm tarafımdan yapıldıgı anlansın die basta 2 sanieliene bi pati çıkıor sonra yazılar az bişi daha sonra muzikle birlikte video baslıor mb biraz yuksek oldu zamanın oldugunda çektigim video nun link ini koyarım buraya yaparsın ama daha ilk yapısım çok super olmayabilir sizin için ama bnm için super
  • ses ekleme konsunu detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim he bide gerekli programların link lerinide verirsiniz anlatırsanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ConsTanTine::

ses ekleme konsunu detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim he bide gerekli programların link lerinide verirsiniz anlatırsanız

Arkadaşım videoya ses ekleme olayını detaylı olarak burada anlatamam. Çünkü bu başlı başına bir topic konusu. Windows Movie Maker 2 (ki zaten bilgisayarında yüklüdür) kullanarak çok iyi bir şekilde videoya müzik ekleyebilirsin. Kullanımı kolaydır, biraz karıştırınca 10dk'da çözebilirsin. Ses kalitesini bozmaması ve videoyu sıkıştırarak wmv formatına çevirmesi gibi artıları var. Bende WMM2'yi kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hard_Soldier

evet teknik kardesim mukemmel bi video yaptım abbys gem adlı başına yazıları ekledim her video çekişimde bir resim koyuyorum basa bu bnm osel resmim oldu artık bnm tarafımdan yapıldıgı anlansın die basta 2 sanieliene bi pati çıkıor sonra yazılar az bişi daha sonra muzikle birlikte video baslıor mb biraz yuksek oldu zamanın oldugunda çektigim video nun link ini koyarım buraya yaparsın ama daha ilk yapısım çok super olmayabilir sizin için ama bnm için super

Senin adına sevindim arkadaşım. Programları kullandıkça daha profesyonel işler çıkaracağına eminim

• prfilime nasıl resim eklerım yardım ededermsınız

RapToRap

• bu uzun daha kısası yok mu!
  • bi eski hostum açılsın video yu onun içine atıcam vericem link i rapidshare i yapamıorum :@
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.