Aga Çok SaolAma Ben Ayarlarla Oynadım Güzeldi İice Bozuldu
K4RDEŞ 10 NUMARA Bİ İŞ ÇIKARMIŞSIN HELAL OLSUN SAOL
ya kardeş şu sağ alt köşedeki yerde Game Cam Çıkıyor ya o şey bende çıkmıyor nasıl yapabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: _K_ArcH_
ya kardeş şu sağ alt köşedeki yerde Game Cam Çıkıyor ya o şey bende çıkmıyor nasıl yapabilirim
Büyük ihtimalle Profile Manager ayarlarını yapamamışsın arkadaşım. Profile Manager'deki tüm ayarları gözden geçirirsen sorunun kalmaz...
Thx Canm KardeşiM
teşekkürler bunu arıyordum
SAOL KARDEŞ BEN ZATEN BU PROGRAMI KULLANIYODUM AMA MÜZİK KOYMAYI BİLMİYODUM ONU SÖLEDİNİZ SAOLUN
Teknik arkadşaım ben de de o yeşil ekran çıktı ama kapanmıo interface * bu bide back space <-- böle bişey basıom olmuo yaa
quote:
Orjinalden alıntı: oNLySpik3
Teknik arkadşaım ben de de o yeşil ekran çıktı ama kapanmıo interface * bu bide back space <-- böle bişey basıom olmuo yaa
Arkadaşım interface tuşuna bastığında ekranın tam ortasında (KO'daki mouse işaretinden başka) bir mouse işareti çıkar. O mouse simgesini gördüğünde BACKSPACE'e basarsan o ekrandan kurtulabilirsin.
O ekrandan kurtulman için Interface tuşunu geçici olarak oyunda kullanılmayan başka bir tuşa ayarlayabilirsin. ÖRNEK : G tuşu.
soracagım tüm sorular sorulmuş bana bişey kalmadı ty .
çok saolasın kardeş walla bu program fraps dan daha iyi fraps 30 saniyelik wideo 115 mb yer alıyor bunda 1 dakika30 mb alıor nerdeyse
paylaşım için çok saol
video cekmek için oyuna girmek istiyorum giremiyorum neyse ilk videom not premium olsun bari kac sn de verdigini izleriz cok tşk.tekrar tekrar
peki arkadaslar video ya efekt islerimleri icin tavsiye edebileceginiz bi program varmı mesela f9 un talos la olan video sunun efekleri cok gozel bole bi program linki atabilirseniz ii olur
Ne diyebilirimki kardeş ellerine sağlık sayende videomu çekebilecem...
İlk Videom Non-Premium Kabusları
TY
baba süpersin ya!!!
bişe daha sorcam mesala elımizde kesik kesik videolar var onları nası birlestirebilirz WMM2 ile yapılablirmi bu işlem yada baska bişe ile 1teknik bunuda acıklabilirmisin
sağol ama video çekmediğim için işime yaramaz
quote:
Orjinalden alıntı: m5 bişe daha sorcam mesala elımizde kesik kesik videolar var onları nası birlestirebilirz WMM2 ile yapılablirmi bu işlem yada baska bişe ile 1teknik bunuda acıklabilirmisin