Şimdi Ara

GAME CAM kurulumu ve kullanımı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.003
Cevap
2
Favori
607.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga Çok SaolAma Ben Ayarlarla Oynadım Güzeldi İice Bozuldu
  • K4RDEŞ 10 NUMARA Bİ İŞ ÇIKARMIŞSIN
    HELAL OLSUN
    SAOL
  • ya kardeş şu sağ alt köşedeki yerde Game Cam Çıkıyor ya o şey bende çıkmıyor nasıl yapabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _K_ArcH_

ya kardeş şu sağ alt köşedeki yerde Game Cam Çıkıyor ya o şey bende çıkmıyor nasıl yapabilirim

Büyük ihtimalle Profile Manager ayarlarını yapamamışsın arkadaşım.
    Profile Manager'deki tüm ayarları gözden geçirirsen sorunun kalmaz...
  • Thx Canm KardeşiM
  • teşekkürler bunu arıyordum
  • SAOL KARDEŞ BEN ZATEN BU PROGRAMI KULLANIYODUM AMA MÜZİK KOYMAYI BİLMİYODUM ONU SÖLEDİNİZ SAOLUN
  • Teknik arkadşaım ben de de o yeşil ekran çıktı ama kapanmıo interface * bu bide back space <-- böle bişey basıom olmuo yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: oNLySpik3

Teknik arkadşaım ben de de o yeşil ekran çıktı ama kapanmıo interface * bu bide back space <-- böle bişey basıom olmuo yaa

Arkadaşım interface tuşuna bastığında ekranın tam ortasında (KO'daki mouse işaretinden başka) bir mouse işareti çıkar. O mouse simgesini gördüğünde BACKSPACE'e basarsan o ekrandan kurtulabilirsin.

O ekrandan kurtulman için Interface tuşunu geçici olarak oyunda kullanılmayan başka bir tuşa ayarlayabilirsin.
    ÖRNEK : G tuşu.
  • soracagım tüm sorular sorulmuş bana bişey kalmadı ty .
  • çok saolasın kardeş walla bu program fraps dan daha iyi fraps 30 saniyelik wideo 115 mb yer alıyor bunda 1 dakika30 mb alıor nerdeyse
  • paylaşım için çok saol
  • video cekmek için oyuna girmek istiyorum giremiyorum neyse ilk videom not premium olsun bari kac sn de verdigini
    izleriz cok tşk.tekrar tekrar
  • peki arkadaslar video ya efekt islerimleri icin tavsiye edebileceginiz bi program varmı mesela f9 un talos la olan video sunun efekleri cok gozel bole bi program linki atabilirseniz ii olur
  • Ne diyebilirimki kardeş ellerine sağlık sayende videomu çekebilecem...

İlk Videom Non-Premium Kabusları
  • TY
  • baba süpersin ya!!!
  • bişe daha sorcam mesala elımizde kesik kesik videolar var
    onları nası birlestirebilirz WMM2 ile yapılablirmi bu işlem yada baska bişe ile
    1teknik bunuda acıklabilirmisin
  • sağol ama video çekmediğim için işime yaramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: m5
    bişe daha sorcam mesala elımizde kesik kesik videolar var
    onları nası birlestirebilirz WMM2 ile yapılablirmi bu işlem yada baska bişe ile
    1teknik bunuda acıklabilirmisin

Arkadaşım yeni bir topic açtım. Tüm sorularının cevaplarını orada bulabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7203625/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.