Şimdi Ara

GAME CAM kurulumu ve kullanımı (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.003
Cevap
2
Favori
607.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Num@n
    100000 okunma
    Tebrikler hocam...

Teşekkürler Num@n
    1 sene önce açılmış bir konu
    İlgilenen, okuyan, başka forumlara alıntı olarak koyan, cevap yazan herkese teşekkürler
  • 1Teknik oyuna girdiğimde illegal program vermior girior ama bu sefer de köşede play kutucuğu çıkmıor alta game cam açık gözüküor ama oyunda değil çözemedim gitti yaw
  • EDIT : Yanlışlıkla alıntı yapmışım. Özür dilerim. Sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 13 Mart 2007; 17:17:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EarhtSquare
    1Teknik oyuna girdiğimde illegal program vermior girior ama bu sefer de köşede play kutucuğu çıkmıor alta game cam açık gözüküor ama oyunda değil çözemedim gitti yaw

"play kutucuğu" derken Remote'u kasdediyorsan, zaten ona ihiyacın yok. Profile Manager'den RECORD (kayıt) için ayarladığın tuşa basarsan video kaydı başlar, tekrar bastığında ise video kaydı durur.

NOT : Profile Manager'den Remote da ekleyebilirsin. Yukarıda (ve ilk mesajımda) nasıl yapılacağını anlatmıştım
    http://forum.donanimhaber.com/m_6432705/mpage_13/key_//tm.htm#12800118

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 13 Mart 2007; 17:24:46 >

• Saol kardesşim ellerine saglık
  • saolun kurdum
  • eyw..
  • Emek Icın saOLun İndirdim ;)
  • çokkkk saolasın daaa hangisini indirim ya ben :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gantep27
    çokkkk saolasın daaa hangisini indirim ya ben :S

Benim tavsiyem :
    Önce normal versiyonunu kur. Eğer hata ile karşılaşırsan Lite versiyonunu kurarsın
  • arkadaşlar programı çalıştırdığımda kaspersky devreye girip keylogger uyarısı veriyor neden acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: esenilker
    arkadaşlar programı çalıştırdığımda kaspersky devreye girip keylogger uyarısı veriyor neden acaba?

Eğer GameCam'i kurarken Kaspersky uyarı veriyorsa bu normaldir, çünkü GameCam kurulurken internete bağlanıp dosyaları sitesinden indiriyor. Kaspersky bunu virüs davranışı olarak görüp uyarı verir.

Eğer oyuna girerken Kaspersky uyarı veriyorsa bu da normal, çünkü xtrap ram'a direkt ulaşıyor, Kaspersky bunu da virüs davranışı olarak algılıyor. Bu hata GameCam'den kaynaklanmıyor.

Yok eğer (KO kapalıyken) GameCam'i çalıştırdığında, kaspersky uyarı veriyorsa sistemi bir virüs kontrolünden geçirsen iyi olur.

NOT : Kaspersky'nin herşeye virüs uyası verdiğine dikkat etmişsinizdir.
  • emeğe saygı yararlı topic
  • ben yükledim yalnız tarattıyorum bu ekranda hiç bi oyun gelmiyor lütffen yardım

Orjinalden alıntı: 1Teknik

Programın kurulumunu normal şekilde Next >> Next diyerek geçin.
    Kurulumun sonunda sizin bilgisayarınızda bulunan yüklenmiş oyunları arayıp listeleyecek.
    GameCam'in çalışmasını istediğiniz oyunu/oyunları buradan seçiniz.
    Ctrl tuşuna basılı tutarak birden fazla oyunu seçebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzeus
    ben yükledim yalnız tarattıyorum bu ekranda hiç bi oyun gelmiyor lütffen yardım

Peki aynı yerde birkaç satır altta yazan şeyi de yaptın mı ?
    quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik
    Profile Manager'de KO zaten seçili olacaktır.
    Eğer seçili değilse New Profile'a tıklayın ve bilgisayarımızdaki KnightOnline.exe dosyasını seçin.

NOT : Bunu yapabilmek için kurulum ekranındaki o pencereye CLOSE diyerek kapatıp kurulumu tamamlamak gerekiyor. Kurulum bittikten sonra Profile Manager'e girerek New Profile'a tıklayıp, bilgisayarımızdaki KnightOnline.exe dosyasını seçmek yeterli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 20 Mart 2007; 18:10:17 >

• süperr

• ne yapmam gerekli??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diJitaL_koyLu -- 22 Mart 2007; 17:13:37 >
  • bu oyunu internetten indirirken hep hata meydana geliyor, bi indirebilsem oynayacam ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: diJitaL_koyLu
    http://img231.imageshack.us/img231/1104/sorun1dc7.jpg
    ne yapmam gerekli??

GameCam'i sitesinden tekrar indirebilirsin.

Eğer yeni kurulmuş pc ise; xp'nin tüm patch'lerini indirdin mi ?
    Çünkü xp'nin ilk indirilen yamalarından biri de "windows installer"dır.
    Windows installer güncel değil ise bu hatayı alman normaldir.

Eğer sende Windows Installer kurulu değilse verdiğim link'den indirebilirsin.
    http://www.inndir.com/program.php?id=27245

• quote:

Orjinalden alıntı: bunto42
    bu oyunu internetten indirirken hep hata meydana geliyor, bi indirebilsem oynayacam ama...

328kb'lık önkurulum dosyasını (Internet Explorer ile) indiremiyorsan Mozilla Firefox kullanarak indirmeyi deneyebilirsin.

328kb'lık dosyadan kurulum yaparken, internete bağlanıp gerekli dosyaları indirmesi gereken yerde hata veriyorsa; bu konuda üzgünüm. Tekrar tekrar denemekten başka bir çare yok
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.