Şimdi Ara

GAME CAM kurulumu ve kullanımı (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.003
Cevap
2
Favori
607.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deli etti bu prog. beni ya new profıle den oyunu gösterıyorum hata raporu veriyor bir dahada açmıyor pff S:
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SoulGem_
    deli etti bu prog. beni ya new profıle den oyunu gösterıyorum hata raporu veriyor bir dahada açmıyor pff S:

Hatanın ss'ini koyarsan daha fazla yardım edebilirim.

Kapat hatası alıyorsan; GameCam'i kaldır, PC'i kapatıp aç, GameCam'i yeniden kur, PC'i tekrar kapatıp aç ve profile manager'den KO'yu (KnightOnLine.exe dosyasını) göster. Hata alacağını sanmıyorum.
  • Bak Dostum SS ile anlıyacaksın umarım. Sağ alt köseden gamecam dan profile managere acıyorum New den knight launcherı gösterıorum profil olarak
     GAME CAM kurulumu ve kullanımı

Daha sonra Resim2 deki hatayı veriyor..alttaki resim

Ve tekrar İnterface vsvs. profil ayarları için profile managera girdiğimde sonuc alttakı resimde..

Yardımlarını bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SoulGem_ -- 25 Mart 2007; 15:51:58 >

• ya arkadaşlar ben daha kurarken profile wizard bölümünde knight online ı seçmem gerekio ama knightı bulmuyor ne yapmalıyım bi yardım edersiniz:/
  • PayLaşım için ty
  • quote:

Bak Dostum SS ile anlıyacaksın umarım. Sağ alt köseden gamecam dan profile managere acıyorum New den knight launcherı gösterıorum profil olarak
    http://img376.imageshack.us/img376/7408/ads305zms5.jpg
    Daha sonra Resim2 deki hatayı veriyor..alttaki resim
    http://img147.imageshack.us/img147/8523/ads305z2dh1.jpg
    Ve tekrar İnterface vsvs. profil ayarları için profile managera girdiğimde sonuc alttakı resimde..
    http://img352.imageshack.us/img352/4906/ads305z3xu1.jpg

Yardımlarını bekliyorum..

Launcher.exe'i değil, bir de KnightOnLine.exe dosyasını gösterirmisin ?
    quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik
    Hatanın ss'ini koyarsan daha fazla yardım edebilirim.

Kapat hatası alıyorsan; GameCam'i kaldır, PC'i kapatıp aç, GameCam'i yeniden kur, PC'i tekrar kapatıp aç ve profile manager'den KO'yu (KnightOnLine.exe dosyasını) göster. Hata alacağını sanmıyorum.

Büyük ihtimal o hatayı tekrar alacaksındır. Sanırım senin xp, progam kurup kaldırmaktan dolayı şişmiş.
    Sistemi (xp'i) yeniden kurmak bütün sorunlarının ilacı olabilir

NOT : Senin başına gelenler genel işletim sistemi hatasıdır. Sonradan yüklenen programlar windows için gerekli olan (comctl32.dll, comdlg32.dll, mscomctl.ocx gibi dosyaların) üzerine yazar. Siz o programı kaldırdığınızda ise o gerekli dosyayı da kaldırır. Windows ilk zamanlar sorun yaşatmasa bile sonradan bu şekilde sorunlar kaçınılmazdır....

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker_bursam
    ya arkadaşlar ben daha kurarken profile wizard bölümünde knight online ı seçmem gerekio ama knightı bulmuyor ne yapmalıyım bi yardım edersiniz:/

O ekranı Kapat (Close) diyerek geç ve kurulumu bitir.
    Kurulum bittikten sonra masaüstündeki ProfileManager'den KnightOnLine.exe dosyasını gösterebilirsin.
  • 1Teknik Kardeşim hata versede oyunda gamecam çalışıyor video çekebiliyorum fakat şöyle bir sorunum var;

oyunda iken kaydetmeye başlama tuşu Klavyede Home Tuşu olarak ayarlanmış kaydetmeyi sonlandırma tuşu ise End tuşu olarak ayarlanmış. bu tuşlara bastığımda oyunun görüş açısı aşağı yukarı oynuyor bu tuşları değiştirmek istiyorum fakat profile manager a girdiğimde hata veriyor biliyorsun..

İkincisi ise;
    F1 tuşuna bastığımda programın fonksiyon tuşları(kaydetme,durdurma,başlatma vsvsvs..)tuşların klavyedeki yerlerini gösteren bir ekran çıkıyor ben skill bar 'a geçmek için F1 'e basığımda o ekran çıkıyor sürekli olarak buda rahtsız ediyor oyun esnasında görüntüyü engelliyor..

Bu ikisini düzeltebilirsem işim görülmüş olacak yardımlarını Bekliyorum...
  • quote:

1Teknik Kardeşim hata versede oyunda gamecam çalışıyor video çekebiliyorum fakat şöyle bir sorunum var;

oyunda iken kaydetmeye başlama tuşu Klavyede Home Tuşu olarak ayarlanmış kaydetmeyi sonlandırma tuşu ise End tuşu olarak ayarlanmış. bu tuşlara bastığımda oyunun görüş açısı aşağı yukarı oynuyor bu tuşları değiştirmek istiyorum fakat profile manager a girdiğimde hata veriyor biliyorsun..

İkincisi ise;
    F1 tuşuna bastığımda programın fonksiyon tuşları(kaydetme,durdurma,başlatma vsvsvs..)tuşların klavyedeki yerlerini gösteren bir ekran çıkıyor ben skill bar 'a geçmek için F1 'e basığımda o ekran çıkıyor sürekli olarak buda rahtsız ediyor oyun esnasında görüntüyü engelliyor..

Bu ikisini düzeltebilirsem işim görülmüş olacak yardımlarını Bekliyorum...

Kardeş senin için bendeki GameCam klasörünü rar ile sıkıştırıp upload ettim.
    http://rapi-dshare.com/files/22881763/GameCamv14.rar
    Bu dosyayı senin GameCam klasörüne açman yeterli olacaktır.
    (Sendeki klasörün kopyasını almanı tavsiye ederim. Sorun çıkarsa geri yüklersin)

Bende KO klasörü C:\Program Files\Knight Online klasöründe
    Kayıt ve Stop için Insert tuşunu kullanıyorum
    Help ise F12'de
    Interface tuşunu ise (keypad'deki) * tuşuna ayarlamıştım

Umarım bu işe yarar. Eğer işe yaramazsa sistemi yeniden kurman gerekecek

NOT : Eğer virüs gibi bir şüphen varsa buradaki sitelerden taratabilirsin.
    http://virusscan.jotti.org/
    http://www.virustotal.com/

• abi ben hepsini yaptım ama sessiz kaydediyor neden?
  • Verdiğin Linkte Problem var kardeş:( Açılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ersel.A
    abi ben hepsini yaptım ama sessiz kaydediyor neden?

Ücretli (kayıtlı) kullanıcı olursan sesleri de kaydedebilirsin

Bu ücretsiz versiyonda ses kaydı yok
  • quote:

Verdiğin Linkte Problem var kardeş:( Açılmıyor

http://rapi-dshare.com/files/22881763/GameCamv14.rar

Bu link'i diyorsan aradaki - işaretini kaldırman gerekiyor kardeş.
    Bildiğini sanıyordum, bu sitede rap-idshare'i normal yazamıyorsun.
    Normal yazıldığında **** gibi bir şekil çıkıyor
  • Pardon Dikkat etmemişim İlgine Teşekkür ederim
  • ya şu game cam ı bi kuramadım eve gideyim bütün problermleri yazıcam sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzeus
    ya şu game cam ı bi kuramadım eve gideyim bütün problermleri yazıcam sana

yaz kardeş, elimden geldiğince yardım ederim

• ya kardeş. ben hepsini yapıyom da açarken hata raporu veriyo :S bi yardımcı olurmusunuz
  • saatin yanına geleni açarken hata raporu veriyo :(
  • ARKADAŞLAR ŞARKI KOYMAYI BİLİROMUSUNUZ ?
    ONUDA AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM
  • @pisioguz16 Sayfanın başına bakarsan görebilirsin :)
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.